עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה עושים עם הדם??אין בעיה...
פשוט לא יעשו שימוש בדם לעירוי.
אין לי מושג..אז מה עושים עם הדם??
זה ילך לערפדים או משהו?
מה עושים עם הצואה ושתן שיוצאים לך מהגוף?אז מה עושים עם הדם??
זה ילך לערפדים או משהו?
מוכר ב onlyfans.מה עושים עם הצואה ושתן שיוצאים לך מהגוף?
הוא לא בחורה חמודה עם פרצופים מפגרים. זה ישב שם שנים.מוכר ב onlyfans.
אהה נשמע הגיוני אזאין לי מושג..
עובדה שבטופס תרומה יש אופציה לסמן ''לא למטרת עירוי''.
אולי משתמשים בזה לצורכי ניסוי ומחקר.
או שמוכרים את זה עבור 'Blood orgies' 🤣
אוקיי ושורה תחתונה אם אני משתמש בסטרואידים ורוצה לתרום דם, אני עדיין יכול גם אם מילאתי את הסעיף שאני משתמש בסטרואידים אנבוליים והם "יקיזו" לי את הדם או שאקבל ברקס? 😃צפה בקובץ המצורף 94706
מתוך האתר של "מגן דוד אדום" :
כל תרומות הדם נבדקות בשיטות מודרניות וממוחשבות לזיהוי סוגי הדם (A,B,O,Rh) ואפיון תת-סוגי דם נדירים. בנוסף, כל המנות נבדקות על מנת לזהות מחלות העלולות לעבור בעירוי, כגון דלקת כבד נגיפית (הפטיטיס) מסוג B ו- C, עגבת, איידס (HIV) ומחלות אחרות. מינואר 2008 נבדקות כל מנות הדם בשיטה מוליקולארית חדשנית (NAT) התורמת באופן משמעותי להגברת בטיחותן. הבדיקות בשיטה זו הן לגילוי דלקת כבד נגיפית מסוג B ו- C, איידס (HIV) ובכל שנה בין החודשים יוני-נובמבר נבדקות מנות הדם גם לגילוי נגיף קדחת הנילוס המערבי (WNV).
כאשר מתגלה מחלה או נשאות של אחד הגורמים הנ"ל מודיעים על כך לתורם ומנת הדם שהתגלתה כחיובית מושמדת, ואיננה ניתנת בעירוי.
כ- 250,000 מנות דם ועוד 250,000 מנות של מרכיבי הדם השונים מועברות לבתי החולים על פי בקשתם. בנוסף, כ- 40,000 ליטרים של עודפי פלסמה מסופקים למכונים למוצרי פלסמה, לצורך הכנת תרופות (גמא גלובולין) לטיפול במחלות שונות.
הם אמורים לקחת לך דם.. את המנת דם סביר להניח שישמידו.אוקיי ושורה תחתונה אם אני משתמש בסטרואידים ורוצה לתרום דם, אני עדיין יכול גם אם מילאתי את הסעיף שאני משתמש בסטרואידים אנבוליים והם "יקיזו" לי את הדם או שאקבל ברקס? 😃
אני לא בטוח שיקחו דםאוקיי ושורה תחתונה אם אני משתמש בסטרואידים ורוצה לתרום דם, אני עדיין יכול גם אם מילאתי את הסעיף שאני משתמש בסטרואידים אנבוליים והם "יקיזו" לי את הדם או שאקבל ברקס? 😃
חדשה פה. מה זה סייקל?מה זה המוגבלובין גבוה בערכים?
הבנתי שגם המוטרוקיט גבוה מסמל?
אני על סייקל ככה שלתרום דם לא אפשרי לא? ודם לא טוב
במקרה הזה מדובר בסייקל של חומרים אנאבולים.חדשה פה. מה זה סייקל?
אתם יודעים מי עושה הקזת דם באופן פרטי? לא בקופות החולים?תיקון הרגע בדקתי בגוגל 16.6 זה לנשים. לגברים מעל 18.5
אבל תודה 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
היי כן זה משתנה מקופת חולים לקופת חולים.
כן ראיתי שאירובי מעודד הורדה בערכים, וכן בעבר גם הייתי מעשן הרבה סיגריות.
כרגע הייתי בTRT ואני עכשיו נכנס לסייקל, במעקב כל כמה חודשים על הערכים.
יש קופות ששמעתי שנותנות ביותר קלות הקזת דם...