הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

Massmenn

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן לכולם,
נתונים:
בן 24 שוקל 69 אחוז שומן 12% גובה 1.68
טסט טוטאל 22, מתאמן 3 שנים עם הפסקות כרגע מתאמן כבר שנה ברצף
מבחינת תזונה אני על דל פחמימה (100ג) חלבון שומן בהתאם, ושינה טובה.

אשמח להתייעץ אתכם מתלבט אם להתחיל סייקל ראשון לקחת טסט אנטט 250mg בשבוע

ככה השאלה היא כמה פוטנציאל עוד נשאר לי מבחינת משקל אחוז שומן וכו' להגיע עד שאני אחשוב אולי להתחיל חומרים

האם סייקל ראשון של טסט במינון כמו שאמרתי יכול לשבש לי את מערכת ייצור הטוסטסטרון ?
זה עניין של מזל ?
מה התופעות לוואי מטסט ועד כמה ממכר החומר.

אני לא מעוניין להמשיך לקחת חומרים אחרי סייקל טסט אחד, מחפש בוסט נחמד

והאם הגיינז ישארו לי שאפסיק ? כאילו הכוונה כל זה לא לחינם כי בסוף אני לא רוצה להמשיך עם חומרים קבוע.

אתה כן יכול להתחיל להכניס עוד קלוריות בהדרגה להוסיף קראטין להמשיך לעבוד קשה למקסם תוכניות אימונים ואתה תתקדם עוד כמה שנים גם במאסה גם באיכות גם בדחיסות ועומק שרירים ותראה שיפור טבעי.
סייקל לא משבש את מערכת ייצור הטסט כי אתה בכל מצב תעשה PCT שיקום בעזרת כלומיד+טמוקסיפן+HCG והגוף שלך ימשיך לייצר טסט טבעי בלי מקור חיצוני. לא קשור למזל.
טסט לא ממכר זה לא סמים קשים/קלים. זה לא סיגריות ולא אלכוהול.
*דעתי אישית אחרי מה שכתבת אתה לא בשל לסייקל. כי אתה מחפש "בוסט נחמד" סייקל אחד ולגמור אם זה. בשביל לקבל בוסט תוסיף תוספים ואוכל מנוחה טובה ואימונים כמו שצריח.
מי שנכנס לתחום הזה למים העמוקים בדרך כלל כן עושה לפחות סייקל 1 בשנה של 10-12-14 שבועות כל אחד ומה שהוא בונה לעצמו ואז PCT שיקום ואז במשך השנה שומרים על תוצאה עד כמה שזה אפשרי עד לסייקל הבא.

• פותח/ת השרשור
אתה כן יכול להתחיל להכניס עוד קלוריות בהדרגה להוסיף קראטין להמשיך לעבוד קשה למקסם תוכניות אימונים ואתה תתקדם עוד כמה שנים גם במאסה גם באיכות גם בדחיסות ועומק שרירים ותראה שיפור טבעי.
סייקל לא משבש את מערכת ייצור הטסט כי אתה בכל מצב תעשה PCT שיקום בעזרת כלומיד+טמוקסיפן+HCG והגוף שלך ימשיך לייצר טסט טבעי בלי מקור חיצוני. לא קשור למזל.
*דעתי אישית אחרי מה שכתבת אתה לא בשל לסייקל. כי אתה מחפש "בוסט נחמד" סייקל אחד ולגמור אם זה. בשביל לקבל בוסט תוסיף תוספים ואוכל מנוחה טובה ואימונים כמו שצריח.
מי שנכנס לתחום הזה למים העמוקים בדרך כלל כן עושה לפחות סייקל 1 בשנה של 10-12-14 שבועות כל אחד ומה שהוא בונה לעצמו ואז PCT שיקום ואז במשך השנה שומרים על תוצאה עד כמה שזה אפשרי עד לסייקל הבא.

היי תודה על התגובה,
אני מקפיד על תזונה, שינה טובה ואימונים תוספים (מולטי ויטמין, בטא אלנין, קריאטין, פרי וורקאוט).

ממה שאני מבין מימך אם מלכתחילה אני מעוניין להיכנס רק לסייקל אחד טסט בקצרה אין טעם?

ככה השאלה היא כמה פוטנציאל עוד נשאר לי מבחינת משקל אחוז שומן וכו' להגיע עד שאני אחשוב אולי להתחיל חומרים
חלק נכבד ממטרת האימונים זה להיות בריא, אני לא רואה סיבה להתחיל עם חומרים אלא אם כן זה המקצוע שלך, ומכיוון שאתה לא מפתח גוף/משקולן אז התשובה היא לא.
מבחינה בריאותית לא כדאי לך לקחת חומרים
מבחינה כלכלית לא כדאי לך לקחת חומרים (כך מאמן במקום יותר זול)
מבחינת רציפות של אימונים לא כדאי לך לקחת חומרים

היי תודה על התגובה,
אני מקפיד על תזונה, שינה טובה ואימונים תוספים (מולטי ויטמין, בטא אלנין, קריאטין, פרי וורקאוט).

ממה שאני מבין מימך אם מלכתחילה אני מעוניין להיכנס רק לסייקל אחד טסט בקצרה אין טעם?
לדעתי מיותר לך כרגע לקחת אתה לא שם בנתיים. אתה יכול לעבוד קשה ולתת עוד גדילה טבעית כמה שנים לדעתי. ברור שאם סייקל אתה תעלה יותר אבל זה מוקדם ומיותר כרגע זו דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית