נק' מוניטין:
-24
- 156
- 8
האם צריכת קטוטיפן יכולה להועיל לא רק במקרה של שימוש בקלן אלא גם בשימוש גוף שהרצפטורים שלו רווים ורוצים שטרן או דקה או דיאנבול יעבדו ויפעלו בצורה מיטבית בגוף מבחינת הרצפטורים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה צריך "לפתוח" רצפטורים אנדרוגנים ? ומה גורם לך לחשוב שהם לא "פתוחים" ?יש משהו שכן יכול לעזור בפתיחת רצפטורים לאנדרוגנים?
קטוטיפן לא מועיל בשום דבר. חוץ מאגדה אורבנית של עכברי חדר כושר, אין לו שום קשר לרגולציית רצפטוריםהאם צריכת קטוטיפן יכולה להועיל לא רק במקרה של שימוש בקלן
אני לא מרגיש שום חומר כמעט מכל מקור אפשרילמה אתה צריך "לפתוח" רצפטורים אנדרוגנים ? ומה גורם לך לחשוב שהם לא "פתוחים" ?
אז יש לך זיופים או שרמת הציפיות שלך מחומרים היא גבוהה מידיאתה יודע איזה חומר יכול כן לעזור בניקוי ופתיחת רצפטורים לאנדרוגנים?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אני לא מרגיש שום חומר כמעט מכל מקור אפשרי
בבדיקות דם אתה לא רואה שום שינוי?אני לא מרגיש שום חומר כמעט מכל מקור אפשרי
בעברי הרב אני יודע איך מרגישים על חומרים מסויימים מה שאין לי כבר הרבה זמןאז יש לך זיופים או שרמת הציפיות שלך מחומרים היא גבוהה מידי
אני לא רואה שום שינוי חוץ מפרולקטין ואסטרוגן גבוה, יש בדיקות דם שאתה יכול להמליץ לי עליהם ספציפית לראות אם יש לי בעיה ברצפטורים האנדרוגנים?בבדיקות דם אתה לא רואה שום שינוי?