הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטויות לגבי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור TalS
  • פורסם בתאריך

TalS

משתמש מתחיל
27
7
נק' מוניטין:
7
27
7
אני בן 27, 186 כרגע 107 קילו 17%~ שומן בחיטוב עם יעד של 100 קילו 10%~ שומן אולי פחות מתאמן קצת פחות מ3 שנים.
אני כבר תקופה ממש מתלבט אם אחרי החיטוב הזה לעשות סייקל ראשון עדין כמובן רק טסט בלי משהו משוגע מדי.
כן מעוניין בתחרויות בסהכ אבל גם חושש אם זה משהו שכדאי להכנס אליו. אני מאמין שאצליך להגיע עוד כמה שנים טובות ל105~ קילו על ה10% שומן אבל אני רוצה להגיע לרמה גבוה יותר.

לעשות את הצעד הזה ולהכנס לעולם הסייקלים או להסתפק ברף הטבעי שלי שיבוא בשנים הקרובות?..
דעות, הערות, המלצות וכו יתקבלו בברכה

לא, למה שאהיה אצלה ? אשלם 1000+ שקלים בשביל תשובה סטדנרטית ?

תעשה קצת יותר קריאה על אותם רופאים שאתה מחפש במקום לצאת ליצן.

הבנתי.
אז, ראשת מכון האנדו בבית החולים המרכזי בארץ,
שתחומי המומחיות שלה הם (מתוך האתר של איכילוב) שילוב של אנדוקרינולוגיה, נוירואנדוקרינולוגיה ורפואה פנימית, מחלות נוירו אנדוקריניות, ובתגובות הנוירו אנדוקריני למצבים של דחק וטיפול בסטרואידים.

אתה קבעת, על דעת עצמך, שהיא ״מתעסקת בסכרת״ אז אין מה לדבר איתה.
אתה גם פוסל את זה שמומחית בסדר גודל כזה, שבוודאי מקושרת בצורה יוצאת דופן במילייה שלה, תכיר עוד מומחים בתחום שיכולים להשלים פערי מומחיות שלה, אם יש כאלה.

מכיוון שהתגובה שלך כל כך לא הגיונית, אין לי אלא לפרש את זה כמנגנון הגנה.
אתה לא באמת רוצה לדעת, לכן ״לרופאים אין מושג אז אין מה ללכת אליהם״.

אגב - פגישות ייעוץ עם מומחים בסדר גודל שלה, עולים 1500-1800 ש״ח. אומר מנסיון.
ואם יש לך ביטוח פרטי סביר, אתה מקבל חזרה 80-100 אחוז מזה תוך 3 ימי עסקים ישר לחשבון הבנק שלך.

אתה קבעת, על דעת עצמך, שהיא ״מתעסקת בסכרת״ אז אין מה לדבר איתה.
אקח מה שרשמתי שהיא מתחמחה בסכרת. אפשר לראות מהמחקרים שהיא מפרסמת במה היא מתמחה והיא מתעסקת בטרנסג'נדרים, אז לא.. לא קבעתי על דעת עצמי, אלא המחקר שהיא מתעסקת איתו.

אתה גם פוסל את זה שמומחית בסדר גודל כזה
התעסקות בסטרואידים אנאבולים זה משהו מאוד ספציפי באנדו. זה לא שהיא לא תדע אבל הציפיות שלי מרופא מומחה זה לשבת איתי ברמה של מחקרים שיסביר לי מעבר לתשובות שגוגל יכולה לספק. קח למשל את דוקטור טומאס א'קונור. כתב ספר וקיים מספר מחקרים שקשורים בנושא. יש לו שם. לו יש ממש התמחות בטסט' וסטרואידים. אפילו קרא לזה תת התמחות שנקראת טסטוסטרולוגיה או משהו כזה.

יש את זה גם בנוסף באנגליה ואולי בעוד מקומות מומחים שישבו ויסבירו לך מ0 את הסיכונים הכרוכים, אינטרקציות תרופתיות. חלקם אפילו יספקו לך תרופות נגד תופעות לוואי מבית מרקחת. כאן בארץ כנראה יש סיכוי שאפילו לא ירצה לייעץ לך (מוזמן לעשות חיפוש בגוגל על אנשים שביקשו ייעוץ מרופא בעניין בזמן השימוש או אחריו) כי אתה מתעסק בתחום האפור של הפיליליות.

לרופאים כאלה אני מאוד אשמח ללכת, כאלו שיש להם ניסיון עם לקוחות מהסוג הזה ולא אבזבז את הזמן שלי בללכת למישהי שאולי תתן לי איזשהי תשובה אולי קצת יותר מפרוטת, כי כשאני מגיע, אני מגיע עם שאלות.
אתה לא באמת רוצה לדעת, לכן ״לרופאים אין מושג אז אין מה ללכת אליהם״.
שמח שאתה יודע לפרש אנשים כמו שאתה יודע לייעץ על סטרואידים ומה אנשים צריכים לעשות בנידון.

טוב זה דיון עקר.
אתה רשאי לדעתך, ואני רשאי לחשוב עליה שהיא מטופשת, מוטעית, ונובעת מפחד להתעמת עם המציאות.

אבל לי חשוב לציין, שיהיה ברור לאחרים כאן, ביניהם פותח השרשור, שנוטלים או חושבים ליטול חומרים, שיש מומחים רפואיים בארץ שבהחלט יכולים לתת לכם מענה בהבנת הסיכונים, ההשפעות, ניהול סיכונים וניתוח בדיקות.

היו פרואקטיביים, היו אחראים.

@Stark אתה מתכוון לאנדו שמבין בסטרואידים אנבוליים למטרת פיתוח גוף?
שמכיר את המגוון הרחב של הנגזרות האנבוליות.. מבוססי NOR-19, DHT, וטסטוסטרון.

@Stark אתה מתכוון לאנדו שמבין בסטרואידים אנבוליים למטרת פיתוח גוף?
שמכיר את המגוון הרחב של הנגזרות האנבוליות.. מבוססי NOR-19, DHT, וטסטוסטרון.
לוודקא פיתוח גוף אלא פשוט לשיפור ביצועים.
וכן, כזה שמכיר אותם ואת המחקרים שלהם.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

טוב זה דיון עקר.
אתה רשאי לדעתך, ואני רשאי לחשוב עליה שהיא מטופשת, מוטעית, ונובעת מפחד להתעמת עם המציאות.

אבל לי חשוב לציין, שיהיה ברור לאחרים כאן, ביניהם פותח השרשור, שנוטלים או חושבים ליטול חומרים, שיש מומחים רפואיים בארץ שבהחלט יכולים לתת לכם מענה בהבנת הסיכונים, ההשפעות, ניהול סיכונים וניתוח בדיקות.

היו פרואקטיביים, היו אחראים.
מוזמן לחשוב מה שבא לך ולהגיד מה שבא לך. זה לא אומר שזה נכון. מצידי תחשוב שיש חדי קרן ושכדור הארץ שטוח.

"אבל לי חשוב לציין". טוב אחי

נערך לאחרונה:
עזבו שטויות, רופאים לא יודעים כלום, סוחרים רק רוצים כסף, וחברי הפורום עם בייספס של ילדה משחקים אותה מבינים משהו באסטרואידים.
למי שרציני, בהתאם לבדיקות דם שלכם ובדיקה גופנית שאני מבצע, אני יודע להמליץ בדיוק בשבילכם איזה חומרים לא לקחת למקסימום תוצאות.
נמאס לכם להיות עוד מספר במערכת, לעבור עוד ועוד פרידות, לבזבז כסף על עוד רמאי שמוכר לכם שמן נחשים, תנו לי לעזור לכם.

תכתבו לי הודעה אם גם אתם בוכים בלילה בגלל בייספס של ילדה ופצעים בפנים ובגב.

עזבו שטויות, רופאים לא יודעים כלום, סוחרים רק רוצים כסף, וחברי הפורום עם בייספס של ילדה משחקים אותה מבינים משהו באסטרואידים.
למי שרציני, בהתאם לבדיקות דם שלכם ובדיקה גופנית שאני מבצע, אני יודע להמליץ בדיוק בשבילכם איזה חומרים לא לקחת למקסימום תוצאות.
נמאס לכם להיות עוד מספר במערכת, לעבור עוד ועוד פרידות, לבזבז כסף על עוד רמאי שמוכר לכם שמן נחשים, תנו לי לעזור לכם.

תכתבו לי הודעה אם גם אתם בוכים בלילה בגלל בייספס של ילדה ופצעים בפנים ובגב.
בייספס של ילדה אבל עור יפהפה. עדיין יכול לשלוח לך הודעה פרטית?

בייספס של ילדה אבל עור יפהפה. עדיין יכול לשלוח לך הודעה פרטית?
עברתי על הבדיקות שלך כבר. מליון פעם אמרתי לך שטסטוסטרון לא מגביה, זה כבר גובל בהטרדה כל החפירות שלך על זה.
אם היא לא מתפשרת על הגובה, תעשה קעקוע Bad ass כדי שתשנה את דעתה.

עברתי על הבדיקות שלך כבר. מליון פעם אמרתי לך שטסטוסטרון לא מגביה, זה כבר גובל בהטרדה כל החפירות שלך על זה.
אם היא לא מתפשרת על הגובה, תעשה קעקוע Bad ass כדי שתשנה את דעתה.
מה עם פתק בכותל?

אחי פשוט יש פה trade off,
והתחלתי להשתמש בחומרים לפני בערך חצי שנה.
וזה לא צחוק. כאילו אם אתה יודע מה אתה עושה,
ועושה הכל לאט ובזהירות אז כן, תופעות הלוואי יפחתו.
אבל באופן כללי, אתה מוכן לסכן את הפוריות שלך בשביל זה?
כי זה אחד ה"החלפות" הכי גדולות פה בגדול.
למרות שגם זה אפשר להחזיר.

אני אישית לא ממש מאמין בסייקלים, אני נשאר קבוע או על חומרים BLAST, או על TRT DOSE.
אתה מתעסק פה עם הכימיה של הגוף.

אני מבחינתי על השאלה הראשונה, עניתי כן.
ואני שלם עם זה.
ואין מה להגיד, שאתה לוקח חומרים אתה עובר לרמה הבאה לחלוטין.

אבל כן בסופו של דבר זאת החלטה שלך, ורק אתה באמת יכול להחליט.

אבל אם אתה לוקח, דיר באלק, תתחיל לאט 250-300 טסט בשבוע לפחות לחודשיים לדעתי.
ותעשה בדיקות דם. זה גם הרבה כסף החרא הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית