הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של אנאבר עם טסט

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
היי חבר׳ה, אני שוקל לעשות סייקל של אנאבר וטסט. כמובן pct אחרי. כמה שאלות.
(פעם ראשונה מנסה סטרואידים וטסט)
שאלה כללית,במידה ועושים סייקל במ״ג לא גבוהה(20-30 מג ביום אני חושב להתחיל) ועושים את הpct כמו שצריך. האם הטסטרון שלפני הסייקל חוזר לקדמותו כמו שהיה?

נערך לאחרונה:
שאלה כללית,במידה ועושים סייקל במ״ג לא גבוהה(20-30 מג ביום אני חושב להתחיל) ועושים את הpct כמו שצריך. האם הטסטרון שלפני הסייקל חוזר לקדמותו כמו שהיה?

אם עושים הכל לפי הספר אז רוב הסיכויים שכן, אבל שום דבר לא בטוח.

שאתה מביא סייקל תביא במקביל גם PCT כלומיד+טמוקסיפן. ו אוביטריל HCG לסייקל. ואתה תשקם את המערכת במהירות.

• פותח/ת השרשור
שאתה מביא סייקל תביא במקביל גם PCT כלומיד+טמוקסיפן. ו אוביטריל HCG לסייקל. ואתה תשקם את המערכת במהירות.
אז רגע שאני אבין
הHCG אני לוקח תוך כדי הסייקל ומפסיק כשהסייקל נגמר
והכלומיד וטמוקסיפן אחרי שהסייקל נגמר? (יומיים אחרי כזה?)

אז רגע שאני אבין
הHCG אני לוקח תוך כדי הסייקל ומפסיק כשהסייקל נגמר
והכלומיד וטמוקסיפן אחרי שהסייקל נגמר? (יומיים אחרי כזה?)
HCG זה בחודש האחרון של הסייקל עצמו כן. עושה תעבודה. אם אתה משתמש בטסט קצר פרופ אז 3-4 ימים אחרי זריקה אחרונה של טסט אתה מתחיל שיקום בעזרת כלומיד וטמוקסיפן. ואם אתה משתמש בטסט הרוך אננטט/סיפיונאט או סוסטנון אז 14-15 ימים אחרי זריקה אחרונה אתה מתחיל שיקום.

• פותח/ת השרשור
HCG זה בחודש האחרון של הסייקל עצמו כן. עושה תעבודה. אם אתה משתמש בטסט קצר פרופ אז 3-4 ימים אחרי זריקה אחרונה של טסט אתה מתחיל שיקום בעזרת כלומיד וטמוקסיפן. ואם אתה משתמש בטסט הרוך אננטט/סיפיונאט או סוסטנון אז 14-15 ימים אחרי זריקה אחרונה אתה מתחיל שיקום.
סגור תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב מה ההבדל בין הטסט הקצר לארוך בדיוק בתוצאות וכו׳? אני מתכנן לקחת סייפונאט

קצר מגיב מהר ויוצא מהר תדירות זריקות יום כן יום לא. ה סייפונאט שאתה רוצה לקחת זה טסט הרוך תדירות 2 זריקות בשבוע ואתה תרגיש אותו טוב אחרי שבוע שני/שלישי. וטסט קצר סופח פחות נוזלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית