עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע מטרת הקפאין היא לעזור לי לתפקד בשירות המילואים עם שעות שינה נמוכות ובו זמנית לא לצרוך מעל 150 מג קפאין במכה אחד כי זה גורם לי לחרדה/דפיקות לב מהירותתגדיר אפקטיבי, לאיזו מטרה אתה רוצה לצרוך תוסף קפאין מלכתחילה? איזה אימונים אתה עושה?
ולשאלתך, שמשווים את אותה הכמות, נראה שהעלייה ברמות הקפאין בדם די דומה. ההבדל הוא בקצב הספיגה, ספיגה תת לשונית יכולה להיות קצת יותר מהירה מאשר צריכת קפה/קפסולות שהקפאין בהם צריך לעבור את מערכת העיכול. לא מכיר מחקרים שהשוו בין ספיגה תת לשונית לשתיית קפה/צריכת קפסולות, אך אפשר להסיק בזהירות שאם בסופו של דבר העלייה ברמות הקפאין דומה, השיפור בביצועים יהיה דומה, והפקטור היחידי שבאמת משנה הוא התזמון. אם רמות ההקפאין מגיעות לפיק שלהן יותר מהר לאחר צריכה תת לשונית (עקב ספיגה מהירה יותר), אז צריך לצרוך בסמוך יותר לאימון בהשוואה לקפסולות.
בוא נגיד שאם אתה רוצה להתחיל את האימון עד רבע שעה מצריכת הקפאין, כנראה שצריכה תת לשונית תהיה יעילה יותר. אם האימון שלך מתחיל 45-60 דקות לאחר הצריכה, כנראה שקפסולות יתאימו לך יותר.
ככה או ככה, זה עדיין תוסף, כך שההשפעה שלו היא די קטנה. אז לא לצפות שזה יעשה קסמים ויהפוך אותך לספורטאי על
אני לא יודע מה אתה עושה במילואים, אז אתה צריך להחליט האם ההבדל בקצב הספיגה באמת ישנה לך משהו או לא.כרגע מטרת הקפאין היא לעזור לי לתפקד בשירות המילואים עם שעות שינה נמוכות
זו כמות נמוכה, לא סביר שכמות כזו תגרום לתופעות לוואי. אבל הכל יכול להיותובו זמנית לא לצרוך מעל 150 מג קפאין במכה אחד כי זה גורם לי לחרדה/דפיקות לב מהירות
אני חווה תופעות לוואי מכמות כזאת של כאבים באזור החזה / דפיקות לב מהירותאני לא יודע מה אתה עושה במילואים, אז אתה צריך להחליט האם ההבדל בקצב הספיגה באמת ישנה לך משהו או לא.
זו כמות נמוכה, לא סביר שכמות כזו תגרום לתופעות לוואי. אבל הכל יכול להיות
שווה לבדוק את הצריכה הכללית ללא התיסוף, יכול להיות שבסה"כ אתה צורך די הרבה מ"ג קפאין בחלון זמן קצר.אני חווה תופעות לוואי מכמות כזאת של כאבים באזור החזה / דפיקות לב מהירות
עשיתי בעבר בדיקה בנושא אני יודע כמה אני צורך בדיוקשווה לבדוק את הצריכה הכללית ללא התיסוף, יכול להיות שבסה"כ אתה צורך די הרבה מ"ג קפאין בחלון זמן קצר.
בן 22חוסר שעות שינה ממושך יכול להוביל לחרדה ,
תוסיף לזה קפאין שהוא סם מעורר לכל דבר ואתה עלול להגביר תסמיני החרדה , דפיקות לחץ , סחרחורות , תחושת עילפון.. וכדומה.
בן כמה אתה שאתה שאתה מבקש לעבור אק"ג חוזר?
אני לא מעוניין באק"ג אם כבר צילום לב
עודף משקל מתחילת המלחמה עקב תזונה לא תקינה בצבא ועניין הזה בטיפולהאם אתה במשקל תקין ? המוגלובין מסוכרר תקין?
אתה מתכוון לאקו לב?