הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט רפואי טויסטירון דיפו

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום אנשים .... רציתי הכוונה ודעה מקצועית על סייקל ראשון שלי שהוא טויסטירון דיפו רפואי סולו 1cc כל חמישה ימים .. המטרה שלי זה אתלטיות לעלות ממש בקטנה שריר ולרדת אחוז שומן אני לא( בודי בילדר) גובה 1.90 שוקל 90 קילו אני יותר מתמחה בmma מה דעתכם על המינון מעדיף משו קליל

שלום אנשים .... רציתי הכוונה ודעה מקצועית על סייקל ראשון שלי שהוא טויסטירון דיפו רפואי סולו 1cc כל חמישה ימים .. המטרה שלי זה אתלטיות לעלות ממש בקטנה שריר ולרדת אחוז שומן אני לא( בודי בילדר) גובה 1.90 שוקל 90 קילו אני יותר מתמחה בmma מה דעתכם על המינון מעדיף משו קליל
בן כמה אתה היום? כמה שנות ניסיון יש לך בחדר כושר באימונים? כולל השקעה בתזונה אימונים ומנוחה?
תגדיר מה זה לעלות ממש בקטנה בשריר וכמה שומן אתה רוצה לרדת? אחד יגיד שהוא רוצה לעלות 2 קילו אחר יגיד לך שהוא רוצה לעלות 12 קילו וזה בקטנה בשבילו. העניין הוא שאתה 1.90 גובה גם אם תעלה 10 קילו בקושי רואים את זה. יתכן ולמטרה שלך אין צורך כלל בסטרואידים. רק להקפיד על תזונה אימונים ומנוחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית