הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רופאים באזור פתח תקווה שיפנו לבדיקות דם הורמונליות

• פותח/ת השרשור TalS
  • פורסם בתאריך

TalS

משתמש מתחיל
27
7
נק' מוניטין:
7
27
7
אז ככה,
הלכתי לרופא המשפחה שלי בבקשה להפניה לבדיקות דם הורמונליות ועוד כל מיני דברים למעקב.
הסברתי לו שאני מתעסק בפיתוח גוף (טבעי כרגע) אבל מעוניין לראות שאין חריגות עם כן מטרה להכנס לסייקל בעתיד.
מעוניין לעשות את הכל כמו שצריך כמה שאפשר ולצמצם סיכונים ולא סתם לעשות סייקל ולקוות שיהיה בסדר.
הוא מבחינתו אמר שלא מוכן להפנות אותי ולא רוצה להיות חלק מזה וכאדם צעיר (בן 27) אני צריך לעשות בדיקה רק אחת ל-5 שנים וגם היא לא הורמונלית.

לשאלה- האם ידוע לכם על רופא של מכבי באזור פתח תקווה שלא עושה חיים קשים על בקשה סטנדרטית לעשות בדיקות דם כולל בדיקות דם הורמונליות?

תודה רבה לעוזרים!

פשוט תעבור רופא,
אם לא עוזר - תעבור למרפאה אחרת,
אם לא עוזר - תעבור קופת חולים.
הרופא הזה חושב שהוא אמא שלך או משהו ונראה שחושב לחנך אותך.

אז ככה,
הלכתי לרופא המשפחה שלי בבקשה להפניה לבדיקות דם הורמונליות ועוד כל מיני דברים למעקב.
הסברתי לו שאני מתעסק בפיתוח גוף (טבעי כרגע) אבל מעוניין לראות שאין חריגות עם כן מטרה להכנס לסייקל בעתיד.
מעוניין לעשות את הכל כמו שצריך כמה שאפשר ולצמצם סיכונים ולא סתם לעשות סייקל ולקוות שיהיה בסדר.
הוא מבחינתו אמר שלא מוכן להפנות אותי ולא רוצה להיות חלק מזה וכאדם צעיר (בן 27) אני צריך לעשות בדיקה רק אחת ל-5 שנים וגם היא לא הורמונלית.

לשאלה- האם ידוע לכם על רופא של מכבי באזור פתח תקווה שלא עושה חיים קשים על בקשה סטנדרטית לעשות בדיקות דם כולל בדיקות דם הורמונליות?

תודה רבה לעוזרים!
לפני שאתה מחליף את הרופא הזה קודם תקבע איתו פגישה נוספת ותלמד אותו שיעור לחיים אחרי זה תעזוב אותו לרופא אחר.
תשאל אותו שאלה. כמה בני אדם בישראל ובעולם כולו (גם צעירים בגילך) מתים מסרטן בשנה. - רמז הרבה. למה זה קורה? כי לא גילו את המחלה מוקדם גילו אותה בשלב מעוכר מידי, בוא נגיד יש לי חבר שהסתובב עם סרטן מעל שנה וחצי בגוף. שהגיע לרופא זה מה שהרופא שאל אותו איפו אתה מטייל שנה וחצי עם המחלה לא הרגשת? אז זהו שלא תמיד מרגישים משהו מיוחד זה פשוט סרטן טורבו שמתפרץ. זאת הסיבה שרצוי לעשות בדיקות דם כל שנה ולא כל 5 שנים "כמו שכתוב במחשב של מכבי"
לגבי בדיקות הורמונים אין לך מה לשתף תרופא שלך בעניין הספורט זה לא מעניין אותו גם אתה לא מעניין אותו אם הוא אמר לך תגיע עוד 5 שנים לבדיקות דם רגילות. אבל אם תתלונן שאתה עייף ולא יושן בלילה ואין לך חשק מיני ועוד מיליון ואחד דברים הוא כן יבדוק לך הורמונים שתדרוש ואם לא תחליף רופא עד שתגיע לאחד שכן יתן לך את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית