הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב ריצה ואימון כוח באותו יום.

ricardo

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
האם זה אפשרי? אם ריצה וכוח מאוד חשובים לי? לדוגמא הולכים לאימון upper בבוקר ואז ריצת אינטרוולים או כל סוג של ריצה בסביבות הערב.

אימון upper:
חתירה ב T bar
מתח
בנץ׳ עם משקולות שיפוע חיובי
פרפר
כפיפת מרפקים בשיפוע חיובי
מקבילים
הנפות לצדדים
לחיצת כתפיים
*כל אחד שלוש סטים*

אימון ריצה (לדוגמה):
2000 מטר מדידה
200x10
2000 שחרור

מטופש או אפשרי?

נערך לאחרונה:
לא רואה בעיה.
אתה לא עובד רגליים במכון, לא רואה סיבה שיפריע לריצה שלך או להיפך.

• פותח/ת השרשור
אימון upper כפי שציינתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ברור שלא יהיה רגליים , כי מאוחר יותר יש אימון ריצה

מקווה שזה בסדר שמתפרץ לאשכול לגבי שאלה דומה.
במידה ואני עושה FBW שכולל רגליים (4 ראשי, המסטרינג ותאומים) - האם זה בעייתי יהיה לשלב ריצה בימים שבין אימוני הכוח? (3 פעמים בשבוע)

• פותח/ת השרשור
תעשה פול באדי - אפפר - לוור עדיף על 3 ימים פול באדי זה אחד
שתיים - לא חושב שזה ייצור בעיה כל עוד אתה לא מעמיס על עצמיך יותר מידיי ולא עושה ריצה אחרי רגליים

במידה ואני עושה FBW שכולל רגליים (4 ראשי, המסטרינג ותאומים) - האם זה בעייתי יהיה לשלב ריצה בימים שבין אימוני הכוח? (3 פעמים בשבוע)
"בעייתי" לאיזו מטרה? בריאות כללית? אתלטיות? לא. סכנה לפציעה? עניין של ניהול עומסים.
בקיצור לא בעייתי אבל דורש הקשר.

תעשה פול באדי - אפפר - לוור עדיף על 3 ימים פול באדי זה אחד
שתיים - לא חושב שזה ייצור בעיה כל עוד אתה לא מעמיס על עצמיך יותר מידיי ולא עושה ריצה אחרי רגליים
פיצול בפני עצמו לא מעיד כלום, להגיד שפולבאדי-אפפר-לואר זה עדיף זה פשוט הפשטה וכנראה שחוסר הבנה של הנושא, מתנצל שהנוסח מתנשא.

• פותח/ת השרשור
זה עדיף כי אז באימון אפפר הוא יוכל לעשות ריצה על הליכון ולא יודע כמה עדיף לעשות ריצה אחרי רגליים , ככה שזה מאפשר לו לעשות עוד אימון ריצה אחד בשבוע מבלי לעלות את העומס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית