הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה חשובה

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
אני על טרן אנטת 1 מ"ל פעמיים בשבוע, מאז עם הטרן התחיל לי קצת רעידות מדי פעם כמו צמרמורת, עכשיו התחיל לי דם בשתן ושורף לי בשתן, מה זה יכול להיות? זיהום? מהחומר אולי? אני שבוע וחצי על הטרן אנטת

אתה חייב בדחיפות לגשת לרופא.
ולהפסיק מיד עם החומרים.

אסור להתעלם מדם בשתן.
אפילו אם זה ארע רק פעם אחת.
זה סימפטום פוטנציאלי של בעיה חמורה בכליות או מערכת השתן, דלקת חמורה או סרטן הם שתי דוגמאות.
זה ששורף לך יכול להית כיוון שבשתן יש גם גושים קטנטנים של דם קרוש.

אולי זה קשור לחומרים שאתה לוקח, ואולי זה לא קשור ומדובר בסמיכות יד המקרה.
זה לא משנה.
גש מיד לרופא ובדוק את העניין.

מדהימה אותי יכולת שיקול הדעת של אנשים😬
צמרמורת, רעידות, דם בשתן, צריבה במתן בשתן..
מה אתה חושב שתה עם דבש יעזור פה?!
כפי שנאמר לך גש לרופא בדחיפות!

רפואה שלמה!

חוץ מזה שאתה לוקח סם הרעיל ביותר, אתה גם מגזים במינון..
דע לך שטרן וקוק זה אותו רעל.. באותו עוצמה.. 2מל בשבוע זה סיוט.

גש לבית חולים לאלתר!, רופא לא מספיק..
שתה מלא מיים. הפסיק מייד כל חומר שאתה נוטל..

• פותח/ת השרשור
היית כבר אצל רופא?
כן, הוא אומר דלקת בשתן מזיהום כנראה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

השאלה אם הזיהום הגיע מהאמפולות של הטרן?

נערך לאחרונה:
בלי ניתוח של בדיקות דם/שתן במעבדה גם הרופא לא יודע לאבחן במדויק.
אני מאד מקווה שליתר בטחון נקבע לך במיידי טיפול אנטיביוטי עד שתתקבל אבחנה מדויקת.

אני על טרן אנטת 1 מ"ל פעמיים בשבוע, מאז עם הטרן התחיל לי קצת רעידות מדי פעם כמו צמרמורת, עכשיו התחיל לי דם בשתן ושורף לי בשתן, מה זה יכול להיות? זיהום? מהחומר אולי? אני שבוע וחצי על הטרן אנטת
*תוריד את החומרים תקבע בדיקות מקיפות דם ושתן כולל בדיקות לכל המחלות מין תנוח גם מהאימונים אחרי 24 שעות תקבל תשובות והרופא יגיד לך מה יש ומה עושים המשך טיפול. אם יש זיהום בדם זה חמור מאוד דורש טיפול מידי. אנטיביוטיקה וכו. יש מקרים שלא באמת מדובר בדם חוסר שתיית מים וצבע השתן משתנה על טרן/אכילת סלק ועוד. בדיקות דם מקיפות יגידו הכל.

• פותח/ת השרשור
יתכן מאוד.
אני מניח שקיבלת אנטיביוטיקה.

האם קיימת יחסים לא מוגנים לאחרונה?
האם עשית בדיקת דם?
איזה ברנד החומרים שאתה מריץ?
עשו לי בדיקת שתן, אני מקבל אנטיביוטיקה מאוד חזקה, הטרן של חברת סוויס פארמה

תוכל בבקשה לגלות איזה ברנד/חברת סטרואיד אתה משתמש בטסט וגם בטרן?
טסטוסטרון יש לי מבית מרקחת עם מרשם, הטרן הוא כמובן אנדרגראונד של חברת סוויס פארמה

*תוריד את החומרים תקבע בדיקות מקיפות דם ושתן כולל בדיקות לכל המחלות מין תנוח גם מהאימונים אחרי 24 שעות תקבל תשובות והרופא יגיד לך מה יש ומה עושים המשך טיפול. אם יש זיהום בדם זה חמור מאוד דורש טיפול מידי. אנטיביוטיקה וכו. יש מקרים שלא באמת מדובר בדם חוסר שתיית מים וצבע השתן משתנה על טרן/אכילת סלק ועוד. בדיקות דם מקיפות יגידו הכל.
זה לא רק הצבע של הדם, זה גם חתיכות דם שיוצאות כמו שיוצא בציחצוח שיניים וגם שורף לי מאוד כשאני עושה שתן ובכלל בקושי יוצא שתן, עכשיו אני על אנטיביוטיקה חזקה מאוד ומתחיל לצאת לי שתן כמעט נורמלי, קצת שורף עדיין

עשו לי בדיקת שתן, אני מקבל אנטיביוטיקה מאוד חזקה, הטרן של חברת סוויס פארמה

טסטוסטרון יש לי מבית מרקחת עם מרשם, הטרן הוא כמובן אנדרגראונד של חברת סוויס פארמה

זה לא רק הצבע של הדם, זה גם חתיכות דם שיוצאות כמו שיוצא בציחצוח שיניים וגם שורף לי מאוד כשאני עושה שתן ובכלל בקושי יוצא שתן, עכשיו אני על אנטיביוטיקה חזקה מאוד ומתחיל לצאת לי שתן כמעט נורמלי, קצת שורף עדיין
יהיה בסדר, העיקר הפסקת בזמן עם הרעל הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית