הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ניתוח שאיבת שומן כדי לשנות את פיזור השומן בגוף

JustNeedSomething

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בן 32,
גובה 1.77
משקל 74 ק"ג.

בצעירותי תמיד הייתי עם משקל גבוהה, עברתי את ה100 ק"ג כבר בגיל 15-16 ובשיא (גיל 19) הייתי כמעט 120.
היום אני כבר מינוס 45 ק"ג והמצב הוא כזה שאני כבר רזה לגמרי בכל הגוף ויש המון שומן באזור הבטן תחתונה ומותניים. במשקל הכי נמוך הייתי כבר 69 וזה כבר לא היה נראה טוב, אני ממשיך לאבד משקל בפלג גוף עליון ובזרועות והבטן נשארת. נראה שהבטן היא האזור הראשון לעלות בשומן והאחרון לרדת, ככה לעולם לא אוכל להיות באחוזי שומן סבירים כי הפיזור לא אסתטי מבחינתי.
אחרי הרבה שנים של תסכול ועליות וירידות חשבתי על ניתוח שאיבת שומן שלהבנתי מורידים תאי שומן. ככה אוכל להיפתר מהם ולהתמקד במסה ועליות שריר בגוף מבלי התסכול של שומן בבטן כל הזמן.
האם המחשבה הזו נכונה וזו דרך סבירה לגשת לבעיה?

בסופו של דבר זה תלוי בהרגשה שלך..
היום יש אופציות פחות פולשניות ויעילות כמו הקפאת שומן והמסת שומן.
תתייעץ עם איש מקצוע שיתן לך חוות דעת.

אני אישית הייתי מקשיב לעצתו של @HELL BOY ונעזר בדיאטן ומאמן..

בן 32,
גובה 1.77
משקל 74 ק"ג.

בצעירותי תמיד הייתי עם משקל גבוהה, עברתי את ה100 ק"ג כבר בגיל 15-16 ובשיא (גיל 19) הייתי כמעט 120.
היום אני כבר מינוס 45 ק"ג והמצב הוא כזה שאני כבר רזה לגמרי בכל הגוף ויש המון שומן באזור הבטן תחתונה ומותניים. במשקל הכי נמוך הייתי כבר 69 וזה כבר לא היה נראה טוב, אני ממשיך לאבד משקל בפלג גוף עליון ובזרועות והבטן נשארת. נראה שהבטן היא האזור הראשון לעלות בשומן והאחרון לרדת, ככה לעולם לא אוכל להיות באחוזי שומן סבירים כי הפיזור לא אסתטי מבחינתי.
אחרי הרבה שנים של תסכול ועליות וירידות חשבתי על ניתוח שאיבת שומן שלהבנתי מורידים תאי שומן. ככה אוכל להיפתר מהם ולהתמקד במסה ועליות שריר בגוף מבלי התסכול של שומן בבטן כל הזמן.
האם המחשבה הזו נכונה וזו דרך סבירה לגשת לבעיה?
בנתונים שלך הדבר מובהק הוא שחסרה לך מסת שריר,
אם הגעת ל69 ק"ג ואתה עדיין לא חטוב ברמה סבירה כדאי דווקא לשים דגש על שינוי הרכב הגוף.

ניתוח כזה או אחר לא יפתור לך את הבעיה לטווח ארוך לדעתי, מסת שריר לעומת זו כנראה שכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית