נק' מוניטין:
0
- 14
- 0
אני בן 20, גובה 183, משקל 80, עשיתי בדיקות הורמונים כי הרגשתי תסמינים של טסטוסטרון נמוך. אני מתאמן בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע, ישן 8 שעות ואוכל נכון, אבל במקביל אני מרגיש הרבה פעמים חולשה, חוסר ביטחון עצמי, ירידה במוטיבציה וכו'. לאחר ביצוע הבדיקות הלכתי לאנדוקרינולוג והיא אמרה שאלו בדיקות תקינות... הייתי בהלם, היא אפילו לא שאלה על התסמינים, היא רק אמרה שאני בסדר. האם ללכת לרופא פרטי?
UPDATE:
ביקרתי אצל רופא פרטי והוא אמר שזו רמה נורמלית ושזה נובע מ-SHBG נמוך ואי אפשר לעשות כלום וש-FREE ANDROGEN INDEX חשוב יותר והכל בסדר עם זה וגם עם FSH. אמרתי שיש לי חולשה, ירידה במוטיבציה ואפילו ירידה בחשק המיני, אבל בסוף הוא אמר שאלו בדיקות תקינות וזה הכל... הוא אמר לחזור על הבדיקה בעוד חצי שנה. אפילו באתר איגוד האורולוגים הישראלי כתוב שפחות מ-12 ננומול זה היפוגונדיזם
מה אתה מציע לעשות, 2 רופאים כבר התעלמו ממני ?
UPDATE:
ביקרתי אצל רופא פרטי והוא אמר שזו רמה נורמלית ושזה נובע מ-SHBG נמוך ואי אפשר לעשות כלום וש-FREE ANDROGEN INDEX חשוב יותר והכל בסדר עם זה וגם עם FSH. אמרתי שיש לי חולשה, ירידה במוטיבציה ואפילו ירידה בחשק המיני, אבל בסוף הוא אמר שאלו בדיקות תקינות וזה הכל... הוא אמר לחזור על הבדיקה בעוד חצי שנה. אפילו באתר איגוד האורולוגים הישראלי כתוב שפחות מ-12 ננומול זה היפוגונדיזם
מה אתה מציע לעשות, 2 רופאים כבר התעלמו ממני ?