הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דימה קרויטר אלוף העולם לקדטים קפיצה לגובה מתאמן

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5

יש פה כמה דברים נחמדים, סתם ראיתי את זה ורציתי לשתף

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חבל שהמאמן שלו ליצן במשקולות, הוא עילוי לגמרי

איזה בן אדם ארוך... מה הגובה שלו?
אשכרה קפיץ, וגם נראה מהיר מאוד

יש לך מושג על משקלים שהוא מרים?
סקוואט, קלין, דדליפט?

מסקרנות לא מזלזול

נראה משהו דומה ל ספליט סנאטצ' .. מגניב..

יש שם כמה דברים שתהרגו אותי לא הבנתי מה הוא מנסה לעשות.. לדוגמא עם הסמית'..

איזה קפיצות יש לו.. מטורף!

מרשים מאוד.
כמה הוא רציני ומשקיע? בן כמה הוא? מה שיא אישי?

• פותח/ת השרשור
שלד, תכלס רוב מאמני האתלטיקה די ליצנים במשקולות, אבל כמו שאמרת שוני שם, המאמן שלי אפילו היה מפציר בי לעבוד איתו, לא היה לו אכפת

עמרימרג, הוא 185 והוא באמת מהיר, יש לו 100 של 11.33

executioner, שאלתי אותו בדיוק לפני שנה אבל לצערי אני לא זוכר מספרים...והוא גדל בשנה(בן 16 וחצי עכשיו), אני אשאל שוב ואעדכן פה

EMZ, הוא מאוד רציני, שיאו 2.24...מתאמן איזה 4 שנים
הוא מקום 1 בעולם לקדטים, 4 לנוער(עד גיל 19)
50 +- בעולם בכללי(אם כי עדיין שלב מוקדם יחסית בעונה)
25+- באירופה

המאמנים של כמה קופצים רוסים מהטופ(בין היתר של האלוף האולימפי הנוכחי סילנוב) אמרו עליו שהוא יהלום ושהוא כשרון של 2.40

דימטרי קרויטר נחשב לאתלט עילוי , הטוב ביותר כיום בעולם לקדטים (עד גיל 17) .
כמו כן , מאמן הגובה שלו נחשב למאמן הגובה הטוב בארץ , בניגוד למאמן של ניקי פאלי שגמר לו את הצורה בגיל 18 והיום מתקשה לעבור 2.10 לאחר שהגיע ל2.30 .

כמו כן , מדובר בבחור מקצוען בכל רמח איבריו , אמנם עדין ילד (16.5) אבל מנטלית הוא מאוד מרשים.
חשוב לציין , שהשנה הוא קבע קרטריון לאליפות עולם בקדטים גם בקפיצה משולשת , רוחק ו100 מטר למרות שאילו לא המקצועות החזקים שלו. דבר שמעיד על כשרון רב .

יאיר שם הכי חזק 👑

יצא לי לראות אותו מתאמן, במשקולנות באמת אין לו ממש מושג. אם היו מסבירים לו איך להניף הוא היה מצליח הרבה יותר.

אל תשכח שמדובר בילד בן 16.5 ... לאט לאט.
באתלטיקה נורא חשוב לא "לשרוף" את האתלט בגילאים כאלו , לתת לו להתפתח במקביל לעבודה שהוא צריך לבצע.
יש אינספור דוגמאות של אתלטים שהגיעו לרמות מאוד גבוהות בקדטים , ולא התקדמו מעבר לזה כבוגרים.

אני ממש מקווה בשבילו שהוא לא זורק זין ושאין לו מנטליות ישראלית, קוויטרית ועצלנית.
הוא נראה אחלה כשרון. הלוואי שיצא ממנו משהו.

דימטרי קרויטר נחשב לאתלט עילוי , הטוב ביותר כיום בעולם לקדטים (עד גיל 17) .
כמו כן , מאמן הגובה שלו נחשב למאמן הגובה הטוב בארץ , בניגוד למאמן של ניקי פאלי שגמר לו את הצורה בגיל 18 והיום מתקשה לעבור 2.10 לאחר שהגיע ל2.30 .

כמו כן , מדובר בבחור מקצוען בכל רמח איבריו , אמנם עדין ילד (16.5) אבל מנטלית הוא מאוד מרשים.
חשוב לציין , שהשנה הוא קבע קרטריון לאליפות עולם בקדטים גם בקפיצה משולשת , רוחק ו100 מטר למרות שאילו לא המקצועות החזקים שלו. דבר שמעיד על כשרון רב .

אתם מכירים אותו? תביאו אותו לכתוב בפורום ✌️

רעיון מעולה, אני יכול לדמיין איך זה ילך:
הוא -"היי כולם, אני קופץ לגובה, ממוקם בטופ 5 בעולם לגיל שלי"
כל הליצנים - "אבל אחיייי!!! אתה נראה רזה!!! אתה צריך SS בדחיפות!!!"

רעיון מעולה, אני יכול לדמיין איך זה ילך:
הוא -"היי כולם, אני קופץ לגובה, ממוקם בטופ 5 בעולם לגיל שלי"
כל הליצנים - "אבל אחיייי!!! אתה נראה רזה!!! אתה צריך SS בדחיפות!!!"

מה לא הבנת ב"אלוף העולם", גאון?

מה לא הבנת ב"אלוף העולם", גאון?

הייתי מסביר לך, אבל אתה פשוט תעזוב את השיחה ברגע שאני אכנס. אבל אני אגיד לך מה, אני אתן לך הארכה על ה-2-3 שבועות שכבר נתתי לך בשביל לחשוב על משהו סביר להגיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית