הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דימה קרויטר אלוף העולם לקדטים קפיצה לגובה מתאמן

הייתי מסביר לך, אבל אתה פשוט תעזוב את השיחה ברגע שאני אכנס. אבל אני אגיד לך מה, אני אתן לך הארכה על ה-2-3 שבועות שכבר נתתי לך בשביל לחשוב על משהו סביר להגיד.
Midgets.png

רגע, אז זה אומר שאתה תפסיק לברוח מכל שיחה שאני נכנס אליה עכשיו?

כי אתה: גמד, ג'ינג'י, חלש וחנון. נמאס לי לשמוע את כל החנוניאדה.

טוב, אני חושב שהושפלת מספיק להיום (כבר אין לך מה לרשום, מסכן).

אז אני אוותר לך הפעם. מקווה שהבנת את הבדלי המעמדות בינינו (רמז: 20 ס"מ, 100 קילו).

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני "מנצל"ש", חבר'ה...

EXECUTIONER,
שאלתי אותו היום לגבי מה שרצית לדעת
מסתבר שהוא לא עובד סקווטים, דדליפט וקלינס
הוא רק עושה סנאצ'ים על 90 קילו ומסתבר שכל הנתונים שנתן לי שנה שעברה היו לגבי תרגילים מוזרים אחרים שהוא עושה כמו התרגילים בסרטון

טוב, אני חושב שהושפלת מספיק להיום (כבר אין לך מה לרשום, מסכן).

אז אני אוותר לך הפעם. מקווה שהבנת את הבדלי המעמדות בינינו (רמז: 20 ס"מ, 100 קילו).

אין לי מושג על מה אתם מתדיינים (בערך) כאן, אבל קשה להתרשם גם מאיכות הטיעונים שלך. חוץ מגמד גמד גמד לא אמרת שום דבר מענין (וגם 100 קילו לא מקנה לך כלום. בטח לא איפה שחשוב)

מדהים, הילד פריק.
מישהוא יכול להסביר מה הקטע של התרגילים המוזרים?

סליחה שאני "מנצל"ש", חבר'ה...

EXECUTIONER,
שאלתי אותו היום לגבי מה שרצית לדעת
מסתבר שהוא לא עובד סקווטים, דדליפט וקלינס
הוא רק עושה סנאצ'ים על 90 קילו ומסתבר שכל הנתונים שנתן לי שנה שעברה היו לגבי תרגילים מוזרים אחרים שהוא עושה כמו התרגילים בסרטון

הוא לא עושה סקוואטים? זה מעניין. בטעות שאלת אותו גם למה לא?
זה נהוג בספורט הזה לא לעשות סקוואטים או שזה מיוחד למאמנים כאן?
אולי אפשר לבקש ממנו להתארח בפורום ולענות על שאלות.

• פותח/ת השרשור
זה בהחלט אחד הדברים היותר מדהימים שהם עושים באימונים

הנה עוד דוגמא סטפן הולם 181 סמ גובה , שיא אישי 2.40, אלוף אולימפי מ2004

executioner,

לא ממש רציתי לחפור לו באמצע האימון
אני לא חושב שזה נכון לבצע את ההכללה הזאת

אני יודע שניקי פאלי(2.30 שיא אישי) היה עושה סקווטים רגילים, בנוסף ראיתי אותו עושה 200!!! קילו ג'אמפ סקווט...

אני לא חושב שדימה יוכל לענות לך על השאלות, אולי המאמן שלו יוכל אבל לא נעים לי לחפור לו...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שאחת הסיבות העיקריות שהוא לא עובד סקוואטים ואימוני המשקולות שלו יחסית מוזרים. נובעת בעיקר מהרצון לשמור עליו , אל תשכחו שמדובר בילד בן 16.5. למשקולות אומנם יש תרומה אדירה לטווח הקצר , אבל לטווח הארוך קיים סיכון של פגיעה בהתפתחות האתלט.

הבחור טס לייצג את מדינת ישראל בסף שבוע הקרוב , בגביע אירופה לאומות שבו ישראל מתחרה בדרג השני.
יצא לי הכבוד לטוס גם כחלק מהנבחרת , אברר בזמני החופשי לגבי תוכנית האימונים שלו ואביא לידכם פרטים לגבי הסיבה שהוא נמנע מעבודת משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית