הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשלום בדולרים ב myprotein- מי פרוטאין

• פותח/ת השרשור snir12
  • פורסם בתאריך

snir12

משתמש מתחיל
20
6
נק' מוניטין:
6
20
6
עם כל הבעיות של הזמנה בשקלים ואז תשלום מיסים לפי שער הדולר באותו יום, חיפשתי אפשרות לשלם בדולרים במקום בשקלים, התמיכה שלהם אומרת לבחור בתפריט למעלה- united states וזה באמת מראה לך את המחירים בדולרים, אבל באותה מידה לא נותן לך לשלוח לישראל, בקיצור הזוי.

מישהו הצליח לשלם בדולרים?
או לחילופין, להוציא חשבונית עסקה מהמחיר באותו יום ולפיו לשלם מיסים?

תמיר בעצמך את מחיר ההזמנה מש"ח לדולר לפי שער הדולר באותו היום ותיקח מרווח ביטחון. אני מקפיד לא לעבוד את אזור ה-70$ כשאני מזמין משם. לא סביר ששער הדולר יקפוץ מספיק כדי שמחיר ההזמנה יעלה ב-5$. בינתיים זה לא קרה לי בכל אופן.

• פותח/ת השרשור
תמיר בעצמך את מחיר ההזמנה מש"ח לדולר לפי שער הדולר באותו היום ותיקח מרווח ביטחון. אני מקפיד לא לעבוד את אזור ה-70$ כשאני מזמין משם. לא סביר ששער הדולר יקפוץ מספיק כדי שמחיר ההזמנה יעלה ב-5$. בינתיים זה לא קרה לי בכל אופן.
זה מה שאני עושה, אבל לא תמיד זה אפשרי.
תשלום בדולרים פותר את הבעיה.

עם כל הבעיות של הזמנה בשקלים ואז תשלום מיסים לפי שער הדולר באותו יום, חיפשתי אפשרות לשלם בדולרים במקום בשקלים, התמיכה שלהם אומרת לבחור בתפריט למעלה- united states וזה באמת מראה לך את המחירים בדולרים, אבל באותה מידה לא נותן לך לשלוח לישראל, בקיצור הזוי.

מישהו הצליח לשלם בדולרים?
או לחילופין, להוציא חשבונית עסקה מהמחיר באותו יום ולפיו לשלם מיסים?
היה אפשר רק פעם שלא היה לוקליזציה לישראל, היום שילוח לישראל מחייב להשתמש בשקלים, חבל באמת תמיד עדיף להזמין בדולרים ולחסוך את הסיפור הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית