נ נזק משתמש מתחיל 30 2 נק' מוניטין: 2 0 30 2 3/6/24 #1 מחפש תוכנית טובה לצ'ין אפס. נכון לרגע זה לא מצליח לבצע אפילו חזרה אחת. קניתי מתח לחצר + גומייה אני רוצה להתחיל להתאמן ברצינות (זה התרגיל העיקרי לגב שאני מתכוון לעשות.) ניסיתי להתלות עליו, החזקתי אולי 10 שניות.
מחפש תוכנית טובה לצ'ין אפס. נכון לרגע זה לא מצליח לבצע אפילו חזרה אחת. קניתי מתח לחצר + גומייה אני רוצה להתחיל להתאמן ברצינות (זה התרגיל העיקרי לגב שאני מתכוון לעשות.) ניסיתי להתלות עליו, החזקתי אולי 10 שניות.
Maor Pichadza דיאטן קליני ותזונאי ספורט – צוות LBS 1,299 523 מנהל נק' מוניטין: 251 0 1,299 523 3/6/24 #2 יכול להיעזר בסרטונים האלה בתור התחלה: אחד, שתיים או שתפנה למאמן שיבנה לך תוכנית אישית Upvote 0 Downvote
נ נזק משתמש מתחיל 30 2 נק' מוניטין: 2 0 30 2 3/6/24 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י Maor Pichadza: יכול להיעזר בסרטונים האלה בתור התחלה: אחד, שתיים או שתפנה למאמן שיבנה לך תוכנית אישית לחצו כדי להרחיב... יש לי גומייה ירוקה אני צריך דרך התקדמות. Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Maor Pichadza: יכול להיעזר בסרטונים האלה בתור התחלה: אחד, שתיים או שתפנה למאמן שיבנה לך תוכנית אישית לחצו כדי להרחיב... יש לי גומייה ירוקה אני צריך דרך התקדמות.