הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקות בין סייקלים

• פותח/ת השרשור Nitrox
  • פורסם בתאריך

Nitrox

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
לפני 3 שבועות סיימתי סייקל מאז אני על trt 250 טסט פעם בשבוע, כמה זמן הערכה אפשר לחכות לסייקל הבא?

• פותח/ת השרשור
מה היה הסייקל?
כמה זמן היית בסייקל?
האם זה סייקל ראשון?
טסט טרן דיבול 5 שבועות וטסט טרן אנדרול 5 שבועות
זה סייקל שישי או שביעי רק שבעבר עשיתי הפסקות ארוכות יותר בין הסייקלים

מנוחה הכוונה להפסיק גם trt או אפשר להשאר עם 250 טסט בשבוע
Trt
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אבל תעשה בדיקות דם,תבדוק אנזימי כבד כולסטרול, פרי טסט וכו, אם עשית סייקל כזה אתה בזמן שאתה אמור לדעת מה אתה צריך לבדוק

• פותח/ת השרשור
Trt

אבל תעשה בדיקות דם,תבדוק אנזימי כבד כולסטרול, פרי טסט וכו, אם עשית סייקל כזה אתה בזמן שאתה אמור לדעת מה אתה צריך לבדוק
סבבה אחי תודה

לפני 3 שבועות סיימתי סייקל מאז אני על trt 250 טסט פעם בשבוע, כמה זמן הערכה אפשר לחכות לסייקל הבא?

אני ממליץ שתמיד אחרי סייקל לעשות בדיקות דם, פאנל כבד-הורמונים - זה לפני הכל.

בוא נגדיר שניה הפסקה - הפסקה בלי טסט לגמרי אני לא בעד, אלא אם כן אתה חושב להפסיק שימוש בחומרים לגמרי ואז pct לפי הפרוטוקול.
אם זו הפסקה לפני סייקל נוסף - נהוג להיכנס ל-trt של 250 טסט כל 10 ימים, או 200 כל שבוע למשך של חודש-חודשיים.
אבל צא לבדיקות דם כדי להבין מה הסטטוס לפני הכל.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ שתמיד אחרי סייקל לעשות בדיקות דם, פאנל כבד-הורמונים - זה לפני הכל.

בוא נגדיר שניה הפסקה - הפסקה בלי טסט לגמרי אני לא בעד, אלא אם כן אתה חושב להפסיק שימוש בחומרים לגמרי ואז pct לפי הפרוטוקול.
אם זו הפסקה לפני סייקל נוסף - נהוג להיכנס ל-trt של 250 טסט כל 10 ימים, או 200 כל שבוע למשך של חודש-חודשיים.
אבל צא לבדיקות דם כדי להבין מה הסטטוס לפני הכל.
אני יעשה, המון תודה אחי

סבבה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית