עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה היה הסייקל?לפני 3 שבועות סיימתי סייקל מאז אני על trt 250 טסט פעם בשבוע, כמה זמן הערכה אפשר לחכות לסייקל הבא?
טסט טרן דיבול 5 שבועות וטסט טרן אנדרול 5 שבועותמה היה הסייקל?
כמה זמן היית בסייקל?
האם זה סייקל ראשון?
תן לפחות עוד 5-7 שבועות מנוחה ותעשה בדיקת דם סוף שבוע שישיטסט טרן דיבול 5 שבועות וטסט טרן אנדרול 5 שבועות
זה סייקל שישי או שביעי רק שבעבר עשיתי הפסקות ארוכות יותר בין הסייקלים
מנוחה הכוונה להפסיק גם trt או אפשר להשאר עם 250 טסט בשבועתן לפחות עוד 5-7 שבועות מנוחה ותעשה בדיקת דם סוף שבוע שישי
Trtמנוחה הכוונה להפסיק גם trt או אפשר להשאר עם 250 טסט בשבוע
אבל תעשה בדיקות דם,תבדוק אנזימי כבד כולסטרול, פרי טסט וכו, אם עשית סייקל כזה אתה בזמן שאתה אמור לדעת מה אתה צריך לבדוק
סבבה אחי תודהTrt
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אבל תעשה בדיקות דם,תבדוק אנזימי כבד כולסטרול, פרי טסט וכו, אם עשית סייקל כזה אתה בזמן שאתה אמור לדעת מה אתה צריך לבדוק
250 זה לא TRT אלא אם כן אתה שוקל 120
250 אצלי זה ב
ב TRT כמה מקובל לעשות אם אני שוקל 75?250 זה לא TRT אלא אם כן אתה שוקל 120
250 אצלי זה בזמן סייקל
לפני 3 שבועות סיימתי סייקל מאז אני על trt 250 טסט פעם בשבוע, כמה זמן הערכה אפשר לחכות לסייקל הבא?
125 לשבועב TRT כמה מקובל לעשות אם אני שוקל 75?
בגדול זה לא רק תלוי משקל אלא כמה טסט הוא מייצר בצורה טבעית כתוצאה ממשתנים גנטיים/אורח חיים, אך כן-למשקל יש משמעות מסויימת הרבה מן הפעמים125 לשבוע
אני יעשה, המון תודה אחיאני ממליץ שתמיד אחרי סייקל לעשות בדיקות דם, פאנל כבד-הורמונים - זה לפני הכל.
בוא נגדיר שניה הפסקה - הפסקה בלי טסט לגמרי אני לא בעד, אלא אם כן אתה חושב להפסיק שימוש בחומרים לגמרי ואז pct לפי הפרוטוקול.
אם זו הפסקה לפני סייקל נוסף - נהוג להיכנס ל-trt של 250 טסט כל 10 ימים, או 200 כל שבוע למשך של חודש-חודשיים.
אבל צא לבדיקות דם כדי להבין מה הסטטוס לפני הכל.
סבבה תודה רבה125 לשבוע