הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון 2 -השחיף שבונה שריר ועל הדרך מנסה לפתח קול מסוקס.

יושב_על_הכס

משתמש פעיל
450
283
נק' מוניטין:
466
450
283
אז אחרי שאמרו לי לפרוש מהתחום בפוסט הקודם החלטתי לשנס מותניים ולהיכנס בעובי הקורה, שזה אומר, לשיר כל יום במקלחת ולספוג ביקורת "מלבבת" מהקרובים. בינתיים נראה שאפילו הכלב שלי לא מעוניין לשמוע אותי שר (סיפור אמיתי, החוצפן בורח מהחדר) אז ככל הנראה אין יותר מדי התקדמות בקריירה.

אשמח לחוות דעת לא משוחדת.

Vocaroo | Online voice recorder

• פותח/ת השרשור
אתה מנגן טוב אבל יש לך קול של עורב

אני מחכה בקוצר רוח שהפוסט המביך ירד סוף סוף לעמוד השני ואתה מקפיץ לי אותו לראש הרשימה, וואלה יופי.

תודה על הכנות. אכן, אחרי כמה הקלטות נוספות ודעות לא משוחדות הגעתי למסקנה שזמר אני אהיה רק כשיצא ניתוח להחלפת מיתרי קול.

אין לך שום בעיה במיתרי הקול, הקול שלך יפה. הבעיה שלך שאתה לא יודע לשיר בשקל. אתה לא בטון הנכון, ואתה פשוט צריך ללמוד מה שלחלק מגיע בטבעיות.
אני ממליץ אם זה באמת חלום שלך, ללמוד את זה בצורה מקצועית אצל מפתח קול.

בקיצור, זה כמו אדם חזק שלא מכיר את הטכניקה של תרגיל, זה לא שהוא חלש, הוא פשוט צריך ללמוד.

• פותח/ת השרשור
אתה מנגן טוב אבל יש לך קול של עורב

אין לך שום בעיה במיתרי הקול, הקול שלך יפה. הבעיה שלך שאתה לא יודע לשיר בשקל. אתה לא בטון הנכון, ואתה פשוט צריך ללמוד מה שלחלק מגיע בטבעיות.
אני ממליץ אם זה באמת חלום שלך, ללמוד את זה בצורה מקצועית אצל מפתח קול.

בקיצור, זה כמו אדם חזק שלא מכיר את הטכניקה של תרגיל, זה לא שהוא חלש, הוא פשוט צריך ללמוד.

הקלטתי הפעם עם החשמלית, יש שיפור?

הקלטתי הפעם עם החשמלית, יש שיפור?

יש לך קול יפה, אבל אפס ידע בלשיר.
בלי להעליב, ורק בגלל ששאלת כמה פעמים, אתה לא יודע לשיר בכלל. כרגע, אתה פשוט לא מוכן בכלל.
אתה צריך ללכת וללמוד. יש לך הרבה ללמוד, אבל אני מאמין שתוך חודשיים אתה כבר תשמע טוב, אפילו כאן בפורום יגידו.

ותוך לא הרבה זמן, אתה אפילו יכול להיות פצצה. לשיר זה דבר שניתן ללמוד.
הגיטרה לא קשורה, אתה מנגן יפה מאוד, תאמין לי, ממנגן אחד לשני, אתה ממש טוב. אבל אולי אפילו עדיף שתשיר בלעדיו כדי שנוכל לשמוע את הקול שלך לבד.

• פותח/ת השרשור
יש לך קול יפה, אבל אפס ידע בלשיר.
בלי להעליב, ורק בגלל ששאלת כמה פעמים, אתה לא יודע לשיר בכלל. כרגע, אתה פשוט לא מוכן בכלל.
אתה צריך ללכת וללמוד. יש לך הרבה ללמוד, אבל אני מאמין שתוך חודשיים אתה כבר תשמע טוב, אפילו כאן בפורום יגידו.

ותוך לא הרבה זמן, אתה אפילו יכול להיות פצצה. לשיר זה דבר שניתן ללמוד.
הגיטרה לא קשורה, אתה מנגן יפה מאוד, תאמין לי, ממנגן אחד לשני, אתה ממש טוב. אבל אולי אפילו עדיף שתשיר בלעדיו כדי שנוכל לשמוע את הקול שלך לבד.

אתה חושב שאפשרי להשתפר לבד? אין לי זמן לקחת שיעורי פיתוח קול וכנראה זה גם לא כל כך אפשרי בתקופת הקורונה. (וגם יקר, לא?)

אתה חושב שאפשרי להשתפר לבד? אין לי זמן לקחת שיעורי פיתוח קול וכנראה זה גם לא כל כך אפשרי בתקופת הקורונה. (וגם יקר, לא?)
לא יודע, אתה יכול לחפש ביוטיוב אולי.
אבל כמו ללמוד סקוואט, עוזר אם יש מישהו ששומע אותך ונותן לך פידבק. זה לא סותר שהרבה הצליחו ללמוד סקוואט מסרטונים. תנסה ותעדכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית