הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
שלום חברים
עשיתי בדיקות דם יצא כמה פרמטרים חריגים.
האם מישהו מבין מה זה? האם אני צריך ללכת שוב לרופא להתייעצות?
מתאמן 3 וחצי שנים
לפי מה שקראתי על הבדיקות האלה זה לא כזה חריג אבל עדיין רוצה לדעת מה זה אם מישהו יכול לעזור..

קבצים מצורפים

• IMG_20240618_092409.jpg
    IMG_20240618_092409.jpg
    KB 42.3 · צפיות: 96
  • IMG_20240618_092318.jpg
    IMG_20240618_092318.jpg
    KB 53.1 · צפיות: 64
  • פותח/ת השרשור
אחי גש לרופא..
תבקש בדיקת דם מקיפה יותר כוללת מאגרי ברזל.
אתה על תוספים מסויימים? תרופות מרשם?
לא חוץ מקראטין שגם איתו הפסקתי לפני איזה חודש.. אבל הוא עשה לי בדיקת משטח גרון והיה לי סטפטוקוק a אז נתן לי אנטיביוטיקה. יכול להיות שזה קשור וזה רק בגלל החיידק?

ברור שאתה צריך לגשת לרופא.
נמצאתי חיובי לבדיקת משטח גרון של סטרפטוקוק A והוא נתן לי אנטיביוטיקה. יש מצב שזה קשור לזה הבדיקות דם לא? כלומר המדדים לא תקינים בגלל החיידק

נמצאתי חיובי לבדיקת משטח גרון של סטרפטוקוק A והוא נתן לי אנטיביוטיקה. יש מצב שזה קשור לזה הבדיקות דם לא? כלומר המדדים לא תקינים בגלל החיידק

תגיד, מה עובר עליך?
אתה מחפש ייעוץ רפואי בפורום אינטרנטי של כושר??

אתה לא מחפש תשובות - אתה מחפש לדחוף את הראש בחול. שמישהו יגיד לך כאן ״הכל בסדר״ ותוכל לשכוח מהעניין.

לך לרופא. לך לאיש מקצוע.
על בעיות מסתערים.
לא מדמיינים שהם לא שם.

• פותח/ת השרשור
תגיד, מה עובר עליך?
אתה מחפש ייעוץ רפואי בפורום אינטרנטי של כושר??

אתה לא מחפש תשובות - אתה מחפש לדחוף את הראש בחול. שמישהו יגיד לך כאן ״הכל בסדר״ ותוכל לשכוח מהעניין.

לך לרופא. לך לאיש מקצוע.
על בעיות מסתערים.
לא מדמיינים שהם לא שם.

בוודאי שאני אלך לרופא שוב פשוט רציתי לראות אם מישהו יודע וזה לא דחוף בהול כי החריגות לא כ"כ גדולות. פשוט רוצה לדעת אם להלחץ ולהתקשר אליו או לחכות שיתקשר אליי- כי הוא אמר לי שאם יהיה משהו חריג הוא יתקשר..

מתנצל אם אני עובר מסך כישיר מדי.
אבל אני ממש חש שצריך רגע לנער אותך.
אתה לא אמור בכלל להתעניין, ובוודאי לא להתייחס למה חושבים כאן על תוצאות בדיקת הדם שלך.

תוצאות חריגות? הולכים לרופא.
גמרנו.

אחי.. כל אחד והבהול שלו.
אנטיביוטיקה יכולה להסביר את העלייה בתפקודי כבד.
הלימפוציטים שמחוץ לנורמה גם יכולים להיות מהחיידק.
הmchc שלך נמוך וזה קצת לא טוב...
חסרות בדיקות לקבלת פענוח נכון ומדויק יותר.

פנה בהקדם לרופא משפחה/רופא טלפוני.

שלום חברים
עשיתי בדיקות דם יצא כמה פרמטרים חריגים.
האם מישהו מבין מה זה? האם אני צריך ללכת שוב לרופא להתייעצות?
מתאמן 3 וחצי שנים
לפי מה שקראתי על הבדיקות האלה זה לא כזה חריג אבל עדיין רוצה לדעת מה זה אם מישהו יכול לעזור..
תמיד שיש לך שאלה בנושא הבדיקות דם שלך אתה יכול לשאול רופא והוא יטפל בך ויגיד לך אם יש משהו חריג שדורש התייחסות נוספת או שזה שולי.
לדעתי האישית זה לא חריג במיוחד. מה שכן תמיד לפני שאתה הולך לבדוק דם תנוח מאימונים ומאמץ כמה ימים. תתרחק מאוכל מטוגן. שימוש באנטיביוטיקה כן מעלה תפקודי כבד. מומלץ לשתות אחרי זה פרוביטיוקה להחזיר חיידקים טובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית