הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Alt gpt

• פותח/ת השרשור 2ori
  • פורסם בתאריך

2ori

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
אני בן 19 מתאמן כבר 7 חודשים ברצף התחלתי לקחת ראד 140 ואחרי זה שילבתי את זה עם ליגדרול 4033 במשך חודש וחצי כמעט חודשים
לקחתי בהתחלה 20 מ״ג של ראד ביום ואחרי זה 10 של ראד ו10 של ליגדרול 4033
ועברתי אחרי זה לוינסטרול ללא הפסקה
כרגע אני שבועיים בוינסטרול לוקח 40 מ״ג ביום
ולוקח במשך שבועים פעם ביום מנקה כבד
עשיתי בדיקת דם הכל תקין אבל זה מראה לי בטבלה של הכבד שזה על 422 אין לי כאבים מרגיש מעולה אמרו לי שזה יכול להיות בגלל שאני מכניס בין 120-160 גרם חלבון ביום
מתאמן 5 פעמים בשבוע עובד בהובלות מרים דברים כבדים אמרו לי שזה יכול להיות גם בגלל זה להפסיק עם הכדורים?

בלי לזלזל אני מבין שרמת ההבנה שלך באנבולים וסארמס ובהשלכות שלהם על המערכות העיקריות בגוף היא נמוכה או בכלל לא קיימת.
לטובתך זרוק הכל לפח , תתאמן טוב , תאכל טוב , תדאג לשעות שינה והתוצאות יגיעו.
במידה ואתה רוצה להשקיע כסף.. תשקיע אותו במאמן טוב ותזונאי.

ילד טיפש, אבל ממש טיפש.

אל תיגע בכלום. לא "מנקי כבד" למינהם ושום דבר.

תחזור על הבדיקה של הכבד עוד חודש, תראה אם זה בתהליך ירידה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אמרו לי שזה יכול להיות בגלל שאני מכניס בין 120-160 גרם חלבון ביום
ומי שאמר לך את זה, זה אותו אחד שמכר לך את זה ?

• פותח/ת השרשור
ילד טיפש, אבל ממש טיפש.

אל תיגע בכלום. לא "מנקי כבד" למינהם ושום דבר.

תחזור על הבדיקה של הכבד עוד חודש, תראה אם זה בתהליך ירידה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ומי שאמר לך את זה, זה אותו אחד שמכר לך את זה ?
לא קניתי בהתחלה ממישהו שאני לא מכיר סארמס הוא אמר לי את זה, ואחריזה את הוינסטרול קניתי מאבא של חבר והוא אמר לי שזה בגלל שלא לקחתי הפסקה אחרי הסארמס ולא ידעתי את זה

לא קניתי בהתחלה ממישהו שאני לא מכיר סארמס הוא אמר לי את זה, ואחריזה את הוינסטרול קניתי מאבא של חבר והוא אמר לי שזה בגלל שלא לקחתי הפסקה אחרי הסארמס ולא ידעתי את זה
חברים טובים יש לך, מוכרים לילד בן 19 שבקושי מתאמן חצי שנה חומרים, אתה בחברה מאוד רעה שמנצלת את הטיפשות שלך לרעתך.

היי
אני בן 19 מתאמן כבר 7 חודשים ברצף התחלתי לקחת ראד 140 ואחרי זה שילבתי את זה עם ליגדרול 4033 במשך חודש וחצי כמעט חודשים
לקחתי בהתחלה 20 מ״ג של ראד ביום ואחרי זה 10 של ראד ו10 של ליגדרול 4033
ועברתי אחרי זה לוינסטרול ללא הפסקה
כרגע אני שבועיים בוינסטרול לוקח 40 מ״ג ביום
ולוקח במשך שבועים פעם ביום מנקה כבד
עשיתי בדיקת דם הכל תקין אבל זה מראה לי בטבלה של הכבד שזה על 422 אין לי כאבים מרגיש מעולה אמרו לי שזה יכול להיות בגלל שאני מכניס בין 120-160 גרם חלבון ביום
מתאמן 5 פעמים בשבוע עובד בהובלות מרים דברים כבדים אמרו לי שזה יכול להיות גם בגלל זה להפסיק עם הכדורים?
מערכת הורמונלית של גברים צריכה להתפתח עד גיל 21 תאמין לי שאתה לא רוצה לשבש אותה לפני. מי שמכר לך סטרואידים וסארמס בגיל כזה צריח לשבת כלא (באמריקה ורוסיה הם היו יושבים בית סוהר) בטבלה של הכבד מה הגבול העליון 36? ואתה 422 ? נראה לך הגיוני מה שקורה פה?
תדאג להביא כלומיד מקורי 50 מלגרם לתקופה של 40 ימים. מנכי כבד SAME400 MG לתקופה של כמה חודשים. + גדילן מצוי + NAC . אחרי חצי שנה תעשה בדיקות דם מקיפות כולל הורמונים מקווה שהכל יהיה פיקס.
אני חותם לך שעד גיל 21 אתה יכול לגדול טבעי. רק אוכל אימונים מנוחה.

ואו אתה מתאמן רק 7 חודש וכבר הספקת לעשות סייקל של ראד במינון של מתקדים ועוד פאקין שילבת אותו עם עוד סארם
ואשכרה לא חכית שהכבד שלך יתאושש ודחפת לשם פאקין וויני ועוד בלי בסיס טסט?
ג'יסס הילדים של היום ראו יותר מדי טיק טוקים
רק היה חסר לך לדחוף עוד הלוטסטין עם צ'יק דרופס בשביל הפינלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית