הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון/ הדרכה וייעוץ

עידן לוי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
-8
3
0
היי לכל מי שקורא את זה קודם כל תודה.

אני בחור בן 25 , שוקל כ80, גובה 1.72 אחוזי שומן-23 בערך

מתאמן חודשיים כ5 אימונים בשבוע .
רוצה לראשונה להתחיל שימוש בסטרואידים, אני מחפש לגדול (בגבול הטעם הטוב) ולתת לגוף שלי פוש, אני מחפש שימוש זמני, שיהיה כרוך בכמה שפחות סיכונים ותופעות לוואי , אשמח להמלצה על סייקל למתחילים, שמישהו ישפוך לי קצת אור , וידריך אותי אפילו בתשלום . אשמח לעזרה תודה ..

קבצים מצורפים

• IMG_1475.jpeg
    IMG_1475.jpeg
    1.8 MB · צפיות: 121
אל תגע בחומרים, אתה רק מתאמן חודשיים. מה אתה ליצן?
תתאמן טוב, תאכל טוב, תגדל, שיהיה לך כמה שנים טובות ורק אז אולי תחשוב האם כדאי לך לקחת..

אתה רוצה שאשפוך עליך אור ? אם לא היית מפרסם את השם הפרטי והמשפחה + תמונה, הייתי בטוח שאתה טרול.

פשוט לא, אבל פשוט לא.. נתחיל מזה שאתה מתאמן פאקינג חודשיים. כאילו.. מה נסגר איתך בן אדם ? הבת/בן זוג נפרדו ממך ? אתה במצב נפשי תקין ?

תבוא לכאן עוד כמה שנים שתצבור ניסיון מוצק בתזונה ואימונים לפני שאתה חושב להתחיל להשתמש באנאבולים.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה שאשפוך עליך אור ? אם לא היית מפרסם את השם הפרטי והמשפחה + תמונה, הייתי בטוח שאתה טרול.

פשוט לא, אבל פשוט לא.. נתחיל מזה שאתה מתאמן פאקינג חודשיים. כאילו.. מה נסגר איתך בן אדם ? הבת/בן זוג נפרדו ממך ? אתה במצב נפשי תקין ?

תבוא לכאן עוד כמה שנים שתצבור ניסיון מוצק בתזונה ואימונים לפני שאתה חושב להתחיל להשתמש באנאבולים.
שם עליך אלף *** ואתה מתבטא כמו שרמיט, יאאלה תתקדם תן גז וזריז . אתה בדיחה מהלכת
שאלתי שאלה . הבנתי שטעיתי ושזה לא הזמן, מה אתה כותש אותי כאילו אני איזה נוכבה

אפילו שהתנסחת בצורה מזלזלת , תודה על הפידבק
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תתחיל עם טרן וסופרדרול.
אין ספק שבחודשיים אימונים הגעת לרמה וידע שאתה מוכן לאנבולים.
דווקא קיבלתי פידבקים שאומרים שאני ליצן ושאני צריך לשבת בשקט עוד כמה שנים

אכתוב לך ברצינות כדי שלא תעשה דברים שלא כדאי.
אתה מתאמן מתחיל, אל תגע בחומרים.
תלמד איך להתאמן במסה, חיטוב, טכניקות, תוכניות וכו'.
תלמד איך וכמה לאכול במסה, בחיטוב וכו'.
אח"כ בעוד ככמה שנים, אם תרצה להתקדם מעבר לטבעי כבר יהיה לך מספיק ידע לפחות בכל מה שנוגע לאימונים ותזונה.

אני מניח שרוב ה"זילזול" שמתבטא מהתגובות זה פשוט כי מנסים להניא אותך מטעות שתצטער עליה.
אתה יכול להתקדם עוד הרבה, כל כך הרבה ובצורה טבעית.

היי לכל מי שקורא את זה קודם כל תודה.

אני בחור בן 25 , שוקל כ80, גובה 1.72 אחוזי שומן-23 בערך

מתאמן חודשיים כ5 אימונים בשבוע .
רוצה לראשונה להתחיל שימוש בסטרואידים, אני מחפש לגדול (בגבול הטעם הטוב) ולתת לגוף שלי פוש, אני מחפש שימוש זמני, שיהיה כרוך בכמה שפחות סיכונים ותופעות לוואי , אשמח להמלצה על סייקל למתחילים, שמישהו ישפוך לי קצת אור , וידריך אותי אפילו בתשלום . אשמח לעזרה תודה ..
אתה יכול להמשיך להתאמן טבעי בשנתיים שלוש הקרובות ואתה תראה תוצאות יפות למתאמן טבעי. (תשקיע 100 אחוז בתזונה 100 אחוז באימונים 100 אחוז במנוחה. לא תתחרט. עוד שנתיים שלוש שתתקע ותרצה תוצאות מעבר לגבול הטבעי שלך תשכול שימוש. בנתיים יש לך זמן ללמוד אחי בהצלחה.

שם עליך אלף *** ואתה מתבטא כמו שרמיט, יאאלה תתקדם תן גז וזריז . אתה בדיחה מהלכת
שאלתי שאלה . הבנתי שטעיתי ושזה לא הזמן, מה אתה כותש אותי כאילו אני איזה נוכבה

אפילו שהתנסחת בצורה מזלזלת , תודה על הפידבק
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

דווקא קיבלתי פידבקים שאומרים שאני ליצן ושאני צריך לשבת בשקט עוד כמה שנים
אין למה לקחת ללב
התגובות כאן לטובתך כי אנחנו בשוק שתוך חודשיים שהתחלת להתאמן, אתה חושב להתחיל לקחת חומרים.
אתה לא מבין שכל העולם הזה מאוד רציני ואתה רק בתחילת דרכך!
זה לא בדיחה כל ענייני הסטרואידים.

נניח ותקפוץ לשימוש זמני, אתה מבין שכל מה שצברת מהסייקלים ירד כן? סייקלים זה לא לתקופה, זה או הכל או כלום
טיפש...

אתה מתאמן חודשיים אל תגע בשום דבר , מינימום שנתיים של אימונים לראות את עד לאן תגיע מבחינה טבעית , חומרים מתחילים לאחר שמיצית את הגנטיקה שלך וזה אחרי מספר שנים , תזונה נכונה ואימונים אינטסיביים יעשו אחלה עבודה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית