הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קמח שקדים כדאי בחיטוב או לא

נהוראי ראובני

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
כדאי בחיטוב קמח שקדים או שעדיף להחליף את זה במשהו אחר כעיקרון אני אוכל פרוסה ביום בעיקר בבוקר אני פשוט מתקדם טוב מאוד וירדתי כבר ל80 קילו ורוצה להמשיך

כדאי בחיטוב קמח שקדים או שעדיף להחליף את זה במשהו אחר כעיקרון אני אוכל פרוסה ביום בעיקר בבוקר אני פשוט מתקדם טוב מאוד וירדתי כבר ל80 קילו ורוצה להמשיך
כדאי להבין איך עושים חיטוב ומה הגורמים שבאמת חשוב להתחשב בהם בהתנהלות התזונתית.
סוג הקמח שאתה בוחר ממש לא משנה.

אם ההתעניינות שלך בקמח שקדים נובעת מהטענה ש"פחמימות משמינות" או כל מיתוס אחר שקשור לפחמימה ולגלוטן, אז תשכח מהם.
הבחירה האם לאכול פרוסת לחם מקמח שקדים או פרוסת לחם רגילה לא תקבע את איכות התזונה שלך ולא תשפיע על ההתקדמות שלך בתהליך. אין טעם לעשות רדוקציה כזו, אלא צריך להסתכל ברמת המאקרו - איך התזונה הכללית שלך נראית ואיך אורח החיים שלך נראה

1. תדאג לבצע אימוני כוח

2. תכוון לירידה של 0.5-1% ממשקל הגוף בשבוע

3. תאכל 1.5-2 גרם חלבון/ק"ג משקל גוף

4. תדאג שרוב התזונה שלך תתבסס על מזונות איכותיים שיספקו לך מספיק ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים ושומן לא רווי

ארבעת הכללים האלה הם הבסיס לתהליך ירידה באחוזי השומן (חיטוב). כמובן שאפשר לפרק כל אחד לגורמים ולכל כלל יש ניואנסים שונים בהתאם למקרה הספציפי, אבל זה בגדול.

אז כל עוד אתה לא סובל מבעיה רפואית שדורשת הסרה של מוצרים/קמחים מסוימים מהתזונה, תבחר במה שאתה רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית