הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה לגבי תוכנית אימונים ביתית זמנית

Ddor123

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי לכולם , אני כרגע בחיטוב עושה ABAB אבל בחודשיים הקרובים לא אוכל ללכת לחדר כושר
רציתי לבנות תוכנית אימונים ביתית לזמן הזה . יש לי שני משקולות של 10 ואני גם אוכל לאלתר דברים נוספים
יש כלכך הרבה תוכניות באינטרנט אבל אני באמת לא יודע מה הכי אפקטיבי ומומלץ וגם בחיים לא התאמנתי בבית.
אם מישהו מכיר אחד טובה אשמח לקבל ייעוץ וארשום את תוכנית ה abab שלי למקרה שצריך .
תודה 💪🏽

יש כלכך הרבה תוכניות באינטרנט אבל אני באמת לא יודע מה הכי אפקטיבי ומומלץ
אף אחד לא יודע מה הכי אפקטיבי. יש כללי אצבע מבוססי מחקר, אבל בסופו של יום תוכנית אימון שתתאים בול למישהו אחד תהיה גרועה מאוד למישהו אחר.
לדעתי תיצמד כמה שאפשר לתוכנית שביצעת בחדר הכושר, ויש מספיק תרגילי משקל גוף (לפלג הגוף העליון לפחות) שאפשר לעשות, כמו מתח/חתירה, שכיבות סמיכה על שלל הוריאציות שלו, פייק פוש אפס (סוג של שכיבות סמיכה ששם יותר דגש על הכתפיים).

לפלג גוף תחתון צריך להיות קצת יותר יצירתיים אבל גם לשרירים האלה לא חסרים תרגילים, כמו סקוואט בולגרי, סטפ אפ, פיסטולים (סקוואט עם רגל אחת), Hip thrust וכד'

ממליץ לך לצפות בסרטון הזה - אתה תקבל רעיונות לתרגילים ואיזשהו בסיס לבניית תוכנית אימון ביתית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית