הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך תכנית אימונים טובה עם פרוטוקול ברור

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
בן 25, אני רוצה להתחיל להתאמן בצורה קצת יותר רצינית ממה שעשיתי עד היום, ורוצה להתחיל לעקוב בצורה אדוקה יותר ולנסות לגדול ולהתחזק בצורה משמעותית.
כרגע אני עומד על 80 בנץ (לשישיות) ו80 סקוואט (גם כן, לשישיות), דדליפט קלאסי אני לא עושה כי תכלס אני לא רואה את התועלת, אני נהנה מהתרגיל אבל הוא משאבת זמן ובסוף אני בא כדי להתאמן חזק וללכת ויותר מעניין אותי אסטתיקה מאשר כוח, כן עושה דדליפט רומני כתרגיל האמסארינג, משקל גוף אזור ה77-8.
בקיצור הייתי מגדיר את עצמי כמתאמן מתחיל, בינוני כזה, בטח לא מתקדם.
אני מחפש תכנית ברורה עם פרוטוקול התקדמות טוב שתהיה כן עם "דגש" על היפרטרופיה נגיד את זה ככה אבל גם עם אלמנטים של כוח, הייתי מאוד שמח אם היה לי 100 בנץ לחזרות בוא נגיד.
כרגע אני עושה upper lower קלאסית כזאת מהאינטרנט, ולא מתקדם יותר אפילו לא במילימטר בבנץ (סקוואט אני עוד מצליח לעלות קצת לפעמים) עוד עניין זה שאני עובד המון, משמרת יכולה להגיע אצלי ל17-18 שעות לפעמים בימים רעים, ואני מצליח להכניס 3-4 אימונים טובים בשבוע ולפעמים מגיע אליהם גם לא פרש (העבודה שלי לא פיזית אבל כן מאוד מעייפת ואני בסוף יום גמור) אז אני צריך גם תכנית שבאמת יהיה ריאלי לעקוב אחריה ולא תדרוש ממני שעתיים כל פעם בחדר כושר, תודה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
בן 25, אני רוצה להתחיל להתאמן בצורה קצת יותר רצינית ממה שעשיתי עד היום, ורוצה להתחיל לעקוב בצורה אדוקה יותר ולנסות לגדול ולהתחזק בצורה משמעותית.
כרגע אני עומד על 80 בנץ (לשישיות) ו80 סקוואט (גם כן, לשישיות), דדליפט קלאסי אני לא עושה כי תכלס אני לא רואה את התועלת, אני נהנה מהתרגיל אבל הוא משאבת זמן ובסוף אני בא כדי להתאמן חזק וללכת ויותר מעניין אותי אסטתיקה מאשר כוח, כן עושה דדליפט רומני כתרגיל האמסארינג, משקל גוף אזור ה77-8.
בקיצור הייתי מגדיר את עצמי כמתאמן מתחיל, בינוני כזה, בטח לא מתקדם.
אני מחפש תכנית ברורה עם פרוטוקול התקדמות טוב שתהיה כן עם "דגש" על היפרטרופיה נגיד את זה ככה אבל גם עם אלמנטים של כוח, הייתי מאוד שמח אם היה לי 100 בנץ לחזרות בוא נגיד.
כרגע אני עושה upper lower קלאסית כזאת מהאינטרנט, ולא מתקדם יותר אפילו לא במילימטר בבנץ (סקוואט אני עוד מצליח לעלות קצת לפעמים) עוד עניין זה שאני עובד המון, משמרת יכולה להגיע אצלי ל17-18 שעות לפעמים בימים רעים, ואני מצליח להכניס 3-4 אימונים טובים בשבוע ולפעמים מגיע אליהם גם לא פרש (העבודה שלי לא פיזית אבל כן מאוד מעייפת ואני בסוף יום גמור) אז אני צריך גם תכנית שבאמת יהיה ריאלי לעקוב אחריה ולא תדרוש ממני שעתיים כל פעם בחדר כושר, תודה רבה לעוזרים.
אהלן אח,
הייתי ממליץ לגשת לאיש מקצוע / לרכוש תוכנית של מאמן שאתה סומך עליו.

אם אתה רוצה תוכנית שתהיה מותאמת אלייך אז תהליך עם איש מקצוע זו התשובה שלך,
סביר שלא תקבל תוכנית מספיק איכותית ומקצועית באינטרנט.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן אח,
הייתי ממליץ לגשת לאיש מקצוע / לרכוש תוכנית של מאמן שאתה סומך עליו.

אם אתה רוצה תוכנית שתהיה מותאמת אלייך אז תהליך עם איש מקצוע זו התשובה שלך,
סביר שלא תקבל תוכנית מספיק איכותית ומקצועית באינטרנט.

בהצלחה
מכיר כאלה? אשמח לשמוע המלצות

אם אתה שואל לגבי התאמה אישית מאיש מקצוע אני מתעסק בזה,
אתה יכול לשלוח הודעה פרטית ואנסה לעזור.

אם אתה מדבר על תוכניות אימון אני פחות מתעסק בזה,
אני יודע שג'ף ניפארד וג'ו בנט עושים את זה די טוב.

בהצלחה

ממליץ בחום על @OA
יודע את העבודה, ידע עשיר וסומך עליו בעיניים עצומות.
מכיר אותו שנים רבות דרך הפורום ומתישהו שנה שעברה התחלתי ללכת אליו לייעוצים ועזרה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל לגבי התאמה אישית מאיש מקצוע אני מתעסק בזה,
אתה יכול לשלוח הודעה פרטית ואנסה לעזור.

אם אתה מדבר על תוכניות אימון אני פחות מתעסק בזה,
אני יודע שג'ף ניפארד וג'ו בנט עושים את זה די טוב.

בהצלחה
קודם כל תודה רבה.
אני אהיה כנה ואגיד שאני לא יודע אם להוציא כסף על משהו שהוא לגמרי בגדר תחביב זה אפשרי בשבילי כרגע, בסוף אני לא מתכוון להתחרות... בכל מקרה כשהמצב הכלכלי שלי נגיד את זה ככה יאפשר אני אכן ייקח ייעוץ.
בכל מקרה התייעצות (כללית) קלה- מה אתה חושב על הלינארית של קנדיטו?

קודם כל תודה רבה.
אני אהיה כנה ואגיד שאני לא יודע אם להוציא כסף על משהו שהוא לגמרי בגדר תחביב זה אפשרי בשבילי כרגע, בסוף אני לא מתכוון להתחרות... בכל מקרה כשהמצב הכלכלי שלי נגיד את זה ככה יאפשר אני אכן ייקח ייעוץ.
לא לוחץ אבל כן רציתי לכתוב את דעתי בנושא.
אתה לא חייב ללכת למאמן כזה רק שאתה מתכוון להתחרות. אני לא מתחרה בפיתוח גוף ואני לא מתאמן באימונים כאלה.
מאמן קיים לעזור לך להגיע לתוצאות שאתה רוצה בדרך נכונה אם לבד לא הצלחת.
לגבי התוכנית של קנדיטו - אתה תוכל להתקדם עד שבסופו של דבר כבר לא תתקדם ותצטרך להוסיף תרגילי עזר או לשנות עומס וכל השאר.

אני פחות מכיר...

לגבי ההוצאה בסוף זה עניין של האם אתה מוצא ערך בדבר (לא בהכרח תחרותי או לא),
יכול להיות שכרגע הערך לא שווה לך את ההוצאה הכספית וזה בסדר זה שלך בסופו של דבר.

ממליץ לך בחום לבנות משהו התחלתי על פי העקרונות להיפרטרופיה ואז להעלות פה לדיוקים,
יהיה הרבה יותר קל לעזור לך ולמקד אותך מאשר לבנות מ0.

קודם כל מצטרף להמלצה לגבי איש מקצוע, מאמן טוב יכול לחסוך לך שנים של התחבטויות ודילמות ולתת לך בתמורה שנים מאוד פרודקטיביות.
שנית מצטרף להמלצה על קנדיטו, עשיתי עם ה־Strength/control אחלה התקדמות לינארית כשהתחלתי, גם Fazlifts פרסם לא מזמן תוכנית Upper/Lower שנראלי תתאים לך יפה (ממליץ בחום גם לראות את הסרטון המלא על התוכנית ביוטיוב)

עריכה:
בתור עובד כפיים, גם אצלי השעות שינה היו זוועה, התיאבון נפגע כי הייתי כל כך עייף אחרי 18 שעות שלא היה לי סבלנות בכלל לעמוד לבשל.
אם אתה לא עובד בשבת, זו הזדמנות נהדרת ל־Meal Prep - בעצם לתכנן מראש את כל הארוחות שלך למהלך השבוע, לחלק את זה לקופסאות ואז כשאתה מגיע הביתה זה רק למזוג לצלחת, להכניס למיקרו/תנור ואתה מסודר.

לעבודה קח איתך חטיפי חלבון ודברים שאתה יכול לתת ביס לבין לבין, ואם מרשים לך הפסקת צהריים קח ארוחה עם הרבה פחמימה שתתן לך אנרגיה.

אם הלו"ז שלך משתנה ויש ימים שאתה עובד קצת פחות, תעלה לישון מוקדם או אפילו תדפוק שנצ כשאתה יכול.

ובימים שאתה לא עובד, ממליץ לך מניסיון לאכול עוד איזה אקסטרה ארוחה קטנה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית