הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשירה

noammmmmmmmmmm

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-3
11
0
שלום לכולם אני יודע שזה רק ייעוץ אבל אשמח לקצת הכוונה ועזרה אוקיי אז ככה אני בן 20 עשיתי סייקל ראשון של טסט 350 ודקה 200 חודשיים נפלאים עליה יפה בלי נשירה בלי פצעים בלי כלום עד שהחלטתי להחליף את אותו אדם עקב מעבר לאדם אחר שהזריק לי כמויות לא נורמליות של גרם וחצי טסט ו500 דקה לטענתו 770 טסט ו500 דקה בכל מקרה אני יודע שזה טעות אני יודע שזה לא נכון אני לא כל כך ידעתי טמטום שלי סמכתי על האדם נתתי לו לעשות בי כרצונו אחרי שבוע וחצי עם האדם הזה התחילה לי נשירה חריפה התחלתי לקחתי פרופסיה הפסקתי את "הסייקל הזה כרגע 5 ימים בלי זריקה מתלבט אולי להזריק טסט 250 כדי לא לתת גוף כאפה האם אפשר לחזור להזריק אולי מינונים נמוכים מה המלצתכם להמשך הדרך לגבי הנשירה גנטיקה משפחתית של שיער יפה יחסית
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שוב יודע שאני מטומטם בצעדים שעשיתי רק מקווה לשמוע דעות להמשך

אתה בן 20 עשית סייקל, ואתה לא שם סימני פיסוק.
אני חושב שאתה לא בשל פיזית ומנטלית לקחת חומרים ולהתמודד עם התופעות שלהם.
לקחת על עצמך נזקים שונים במטרה להשיג יעד נחשף דורש בגרות מסוימת שדי ברור שאין לך.

במילה אחת, תפסיק

שמעו חברים.
לפעמים נדמה שמישהו לא חכם או בלי השכלה או משהו כזה ואז מתברר שיש בעיה אחרת לגמרי.
אני אישית אובחנתי כדיסלקט בגיל 16 רק ועד אז סבלתי ממורים, ילדים ועוד כל מיני שחשבו שאני אהבל חחח.

במתמטיקה נחשבתי גאון ובכל מה שקשור לספרות, הסטוריה וכו' לא היה לי סיכוי לעבור מבחן בכתב בחיים.

בסופו של דבר למדתי לכתוב בלי שגיאות כתיב ועם סימני פיסוק, אבל עדיין מדובר באתגר לא קטן.

משתדל לדון לכף זכות, גם אם קשה לפעמים חח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מצטער אם רשמתי בלי סימני פיסוק, או אחרת אבל עדיין אשמח אם תוכלו לענות לשאלה שלי, מה הדרך להתמודד עם הדבר להפסיק לגמרי, להוריד מינונים?

מה שאתה חווה כרגע זו לא התקרחות אנדרוגנית אלא סתם נשירה כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי.

התקרחות אנדרוגנית זה תהליך איטי (גם על אנאבולים).

• פותח/ת השרשור
מה שאתה חווה כרגע זו לא התקרחות אנדרוגנית אלא סתם נשירה כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי.

התקרחות אנדרוגנית זה תהליך איטי (גם על אנאבולים).
השאלה אם הדבר הזה יכול להסתדר ? הורדת מינונים

האם רצוי להוריד למינון של 250 שבועי ?
לא יודע מי אתה, כמה זמן אתה מתאמן, מה המשקל שלך וכו'...

כל עוד אין את הפרטים האלה קשה מאוד להגיד.

על כל מקרה, הגיל שלך צעיר מידי לשימוש באנאבולים

• פותח/ת השרשור
לא יודע מי אתה, כמה זמן אתה מתאמן, מה המשקל שלך וכו'...

כל עוד אין את הפרטים האלה קשה מאוד להגיד.

על כל מקרה, הגיל שלך צעיר מידי לשימוש באנאבולים
שמי נועם.
אני בן 20 הצלחתי לעלות בחודש האחרון עם השימוש חומרים מ63 ל71 קילו אומנם מינון פסיכי כמו שציינתי 500 דקה, 1 טסט מתאמן כשנתיים

1.77 כן אני יודע שזה כלום סבלתי מאוד מזה גם בצבא וגם בחיים היומימים שלי בתור שחיף
תרד מחומרים.. בחיאת. נראה שאתה לא יודע לאן נכנסת.

תתאמן טוב, תעשה אופטימיזציה לתזונה שלך לכמה שנים טובות ותחזור לכאן. לגבי השיער שלך, אל דאגה. משבוע אחד של מינונים גבוהים לא יקרה יותר מידי.

הסיבה שיש לך נשירה, כי 500 מ"ג גורם לטסט הטבעי שלך לרדת, וזה פוגע במערכת הציקלידית שלך. אם תרד מהחומרים, יקח זמן למערכת הציקלידית שלך לחזור לעצמו, בגלל שהוא תלוי ברצפטורים הקינטים שלך שחייבים להחזיר את הציר ההורמונלי שלך.

לכן אתה צריך לעלות ל1,500 מ"ג בשבוע לחודש הראשון, אחר כך לרדת ל750 מ"ג לשבוע בחודש השני, ובחודש השלישי תגיע לפאזת חנוכה שחייבים לקחת 20,000 מ"ג ביום.

תעמין לי, יצא לך שיער מקל כור בגוף אחרי זה.

אתה אדיוט

הסיבה שיש לך נשירה, כי 500 מ"ג גורם לטסט הטבעי שלך לרדת, וזה פוגע במערכת הציקלידית שלך. אם תרד מהחומרים, יקח זמן למערכת הציקלידית שלך לחזור לעצמו, בגלל שהוא תלוי ברצפטורים הקינטים שלך שחייבים להחזיר את הציר ההורמונלי שלך.

לכן אתה צריך לעלות ל1,500 מ"ג בשבוע לחודש הראשון, אחר כך לרדת ל750 מ"ג לשבוע בחודש השני, ובחודש השלישי תגיע לפאזת חנוכה שחייבים לקחת 20,000 מ"ג ביום.

תעמין לי, יצא לך שיער מקל כור בגוף אחרי זה.

אתה אדיוט
תזהר בסוף הוא יאמין לזה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בקיצור לא יכול לקרות כלום לשיער שלך משבוע אחד ..ותעשה טובה בחייאת חומרים לא נכונים לא עכשיו ותאמין לי שאני אחד שבעד חומרים אבל זה ככ לא נכון בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית