שלום לכולם,
בן 24 התחלתי סייקל שני בחיים.
משקל 97 קילו אחוז שומן 16.5%.
העלתי מינון טסט אנטט 750 מג בשבוע, בסייקל הראשון זה היה 500.
הפעם אני מושך ל12 שבועות עם טסט, שבסייקל הראשון עשיתי 8 שבועות.
אני כרגע בשבוע הרביעי לסייקל,
לאט לאט החריפה לי הנשירה לרמה שאני מתקלח ומסרק את השיער אני יכול לספור 100+ שערות שנושרות מכל הראש.
כרגע עוד מוקדם להגיד אם קיימת דלילות, חשוב לציין שיש לי שיער ראש מלא.
לאורך שנה אני על אבודרט במינון 0.5 מג, למי שלא יודע זה תרופה שמונעת המרה של טסט לdht שבעצם הוא הגורם להקרחה.
אני בטוח שיש לי רגישות קלה לdht גבוהה בדם.
השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד את המינון של הטסט ל500 מג בשבוע במקום 750... אני כבר בשבוע הרביעי לסייקל ועד עכשיו על מינון 750.
תהיה פגיעה בתוצאות הסייקל במידה ואני יוריד את רמת הטסט השבועית ל500 מ750?
בנוסף, אני שוקל להעלות את מינון האבודרט ל2.5 מג מ0.5 מג ביום.
התוצאות מראות הרבה פחות dht בקרקפת במינון הזה, יש על מה להסתמך שזה יפחית את הנזק הקיים?
אני לא מדבר על פרופסיה שלא עוזרת כמעט בסייקל וחלשה בהרבה מאבודרט.
בכל מקרה אני קצת מבואס שזה המצב, כי בכל זאת לא בא לי לאבד את השיער ברמה קיצונית... ברור לי שסייקלים למי שרגיש להתקרחות משפיעים לרעה, השאלה מה מומלץ לי כרגע לעשות...
(אני לא נוטל פריוורון או כל תרופה נוספת, כרגע רק על טסט אנטט ואבודרט ואין לי שום כאבים בחזה או משהו כזה)
תודה
אין תשובה?
יש פגיעה מלהוריד במהלך הסייקל מ750 ל500?
בן 24 התחלתי סייקל שני בחיים.
משקל 97 קילו אחוז שומן 16.5%.
העלתי מינון טסט אנטט 750 מג בשבוע, בסייקל הראשון זה היה 500.
הפעם אני מושך ל12 שבועות עם טסט, שבסייקל הראשון עשיתי 8 שבועות.
אני כרגע בשבוע הרביעי לסייקל,
לאט לאט החריפה לי הנשירה לרמה שאני מתקלח ומסרק את השיער אני יכול לספור 100+ שערות שנושרות מכל הראש.
כרגע עוד מוקדם להגיד אם קיימת דלילות, חשוב לציין שיש לי שיער ראש מלא.
לאורך שנה אני על אבודרט במינון 0.5 מג, למי שלא יודע זה תרופה שמונעת המרה של טסט לdht שבעצם הוא הגורם להקרחה.
אני בטוח שיש לי רגישות קלה לdht גבוהה בדם.
השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד את המינון של הטסט ל500 מג בשבוע במקום 750... אני כבר בשבוע הרביעי לסייקל ועד עכשיו על מינון 750.
תהיה פגיעה בתוצאות הסייקל במידה ואני יוריד את רמת הטסט השבועית ל500 מ750?
בנוסף, אני שוקל להעלות את מינון האבודרט ל2.5 מג מ0.5 מג ביום.
התוצאות מראות הרבה פחות dht בקרקפת במינון הזה, יש על מה להסתמך שזה יפחית את הנזק הקיים?
אני לא מדבר על פרופסיה שלא עוזרת כמעט בסייקל וחלשה בהרבה מאבודרט.
בכל מקרה אני קצת מבואס שזה המצב, כי בכל זאת לא בא לי לאבד את השיער ברמה קיצונית... ברור לי שסייקלים למי שרגיש להתקרחות משפיעים לרעה, השאלה מה מומלץ לי כרגע לעשות...
(אני לא נוטל פריוורון או כל תרופה נוספת, כרגע רק על טסט אנטט ואבודרט ואין לי שום כאבים בחזה או משהו כזה)
תודה
אין תשובה?
יש פגיעה מלהוריד במהלך הסייקל מ750 ל500?