הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשירה

noammmmmmmmmmm

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-3
11
0
שלום לכולם אני יודע שזה רק ייעוץ אבל אשמח לקצת הכוונה ועזרה אוקיי אז ככה אני בן 20 עשיתי סייקל ראשון של טסט 350 ודקה 200 חודשיים נפלאים עליה יפה בלי נשירה בלי פצעים בלי כלום עד שהחלטתי להחליף את אותו אדם עקב מעבר לאדם אחר שהזריק לי כמויות לא נורמליות של גרם וחצי טסט ו500 דקה לטענתו 770 טסט ו500 דקה בכל מקרה אני יודע שזה טעות אני יודע שזה לא נכון אני לא כל כך ידעתי טמטום שלי סמכתי על האדם נתתי לו לעשות בי כרצונו אחרי שבוע וחצי עם האדם הזה התחילה לי נשירה חריפה התחלתי לקחתי פרופסיה הפסקתי את "הסייקל הזה כרגע 5 ימים בלי זריקה מתלבט אולי להזריק טסט 250 כדי לא לתת גוף כאפה האם אפשר לחזור להזריק אולי מינונים נמוכים מה המלצתכם להמשך הדרך לגבי הנשירה גנטיקה משפחתית של שיער יפה יחסית
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שוב יודע שאני מטומטם בצעדים שעשיתי רק מקווה לשמוע דעות להמשך

לי אישית היה שיער שופע עם גנטיקה טובה מאוד (אבא וסבא מ2 הצדדים עם שיער מלא כמעט)
איך שהתחלתי סייקל ראשון עם טסט בלבד, תוך שבוע שבועיים כל השיער התרוקן לי מהראש ונהייתי קירח כאילו אני חולה סרטן בכימו..
אז אי אפשר באמת לצפות את זה גם אם אתה עם גנטיקה טובה אחי וואלה אם הייתי יודע לא הייתי מתקרב
(אגב לא רק בראש נשר לי השיער אלא במרבית הגוף.. אפילו בביצ*ם)

• פותח/ת השרשור
לי אישית היה שיער שופע עם גנטיקה טובה מאוד (אבא וסבא מ2 הצדדים עם שיער מלא כמעט)
איך שהתחלתי סייקל ראשון עם טסט בלבד, תוך שבוע שבועיים כל השיער התרוקן לי מהראש ונהייתי קירח כאילו אני חולה סרטן בכימו..
אז אי אפשר באמת לצפות את זה גם אם אתה עם גנטיקה טובה אחי וואלה אם הייתי יודע לא הייתי מתקרב
(אגב לא רק בראש נשר לי השיער אלא במרבית הגוף.. אפילו בביצ*ם)
וזה השתנה אם הפסקת ? או שזה פשוט המשיך

• פותח/ת השרשור
איפה אח רציתי לעשות השתלה אבל עכשיו כל המצב עם טורקיה חירבן לי את זה
אז לי התחיל אחרי חודש בערך אני עדיין מנשיר לא הרבה יחסית כיאלו אני יכול להגיד ביום של מקלחת 150 אולי אבל יש לי שיער הוא עדיין שופע ואין חורים או משהו הפסקתי לפני 4 שבועות ואני עם פרופסיה בוא נראה מה יהיה

אז לי התחיל אחרי חודש בערך אני עדיין מנשיר לא הרבה יחסית כיאלו אני יכול להגיד ביום של מקלחת 150 אולי אבל יש לי שיער הוא עדיין שופע ואין חורים או משהו הפסקתי לפני 4 שבועות ואני עם פרופסיה בוא נראה מה יהיה
150 זה ים שיערות אחי, מוזר שאתה לא מבחין בחורים בשיער.. שמע ממליץ לך להתרחק כמו מאש מחומרים כי גם נראה שלך יש גנטיקה בעייתית עם השיער

• פותח/ת השרשור
150 זה ים שיערות אחי, מוזר שאתה לא מבחין בחורים בשיער.. שמע ממליץ לך להתרחק כמו מאש מחומרים כי גם נראה שלך יש גנטיקה בעייתית עם השיער
התרחקתי הייתי אצל 4 רופאי עור שונים כולם אמרו שהכל תקין ואין מה לעשות אחד המליץ על פרופסיה כל השאר לא ואמרו לי ש200 שיערות זה בסדר גם אז כבר לא יודע לא נותר לי לחכות ולראות כיאלו
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בנתיים אני עם פרופסיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית