הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדבקה בנגיף HIV

• פותח/ת השרשור Alon52
  • פורסם בתאריך

Alon52

משתמש מתחיל
22
4
נק' מוניטין:
0
22
4
אני מגיב לשאלה שנשאלה בפורום לפני מספר ימים בנוגע להדבקה בנגיף HIV. לקח לי רגע להיזכר היכן נתקלתי בנושא לאחרונה והנה הסרטון הרלוונטי. הקטע העוסק בשימוש במחטים ממוחזרות ומזוהמות מגיע בדקה השישית. ראו הוזהרתם.

למזריקים שביניכם - השתמשו במחט חדשה בלבד שקניתם ישירות בבית מרקחת מורשה ובפיקוח משרד הבריאות. לא למחזר מחט, לא לשטוף אחרי השימוש ולשמור לשימוש עתידי, בהחלט לא לחלוק מחט עם אחרים - פשוט להשתמש ומיד לזרוק לפח. מקווה שעזרתי.

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=vQr6yFbthY8

• פותח/ת השרשור
חלילה. אני הולך לפי המוטו, הזהירות משתלמת.

על הדרך, נגעת בנקודה מעניינת. אני עוקב אחרי אתר LBS במסגרת הגשמת החלום של פיתוח גוף. רוב המשתתפים בפורום מכירים זה את זה, על סמך ההודעות בפורום. אני, לעומת זאת, מגשש בחשיכה ומתקשה למצוא את דרכי בכל הקשור לשימוש בחומרים בוני שריר. מרוב מידע, כבר הלכתי לאיבוד. אני רוצה להצטרף לתחום וזקוק למורה מקצועי, מישהו שיכוון אותי אישית כדי להגיע אל היעד. אני ממוקד מטרה, חולם על פיתוח גוף מזה שנים ולמען האמת, פשוט התביישתי להגיד מה אני באמת רוצה בחיים. פיתוח גוף רציני הוא משולש של תזונה, אימון וחומרים. חסרה לי הצלע השלישית. אם יש מישהו שמוכן לעזור לי להגשים חלום, אני מקשיב. תודה!

אלון

חלילה. אני הולך לפי המוטו, הזהירות משתלמת.

על הדרך, נגעת בנקודה מעניינת. אני עוקב אחרי אתר LBS במסגרת הגשמת החלום של פיתוח גוף. רוב המשתתפים בפורום מכירים זה את זה, על סמך ההודעות בפורום. אני, לעומת זאת, מגשש בחשיכה ומתקשה למצוא את דרכי בכל הקשור לשימוש בחומרים בוני שריר. מרוב מידע, כבר הלכתי לאיבוד. אני רוצה להצטרף לתחום וזקוק למורה מקצועי, מישהו שיכוון אותי אישית כדי להגיע אל היעד. אני ממוקד מטרה, חולם על פיתוח גוף מזה שנים ולמען האמת, פשוט התביישתי להגיד מה אני באמת רוצה בחיים. פיתוח גוף רציני הוא משולש של תזונה, אימון וחומרים. חסרה לי הצלע השלישית. אם יש מישהו שמוכן לעזור לי להגשים חלום, אני מקשיב. תודה!

אלון
יש מאמנים שעושים ליווי תזונתי+אימונים+סייקלים הכי מומלץ מישהו מקצועי שיעקוב ויכין אותך כמו שצריך..lbs אחלה פורום אבל זה יותר העשרת ידע ועדיף מישהו מקצועי צמוד איתך

יש גלורי הול בשירותים בעזריאלי..
תדפוק 3 פעמים ותגיד בלחש ''אני רוצה סייקל''.
אני בטוח שתקבל שם מה שאתה צריך!

אז ככה..
אני בערך כ10 שנים בתחום האנאבולים גם כמשתמש וגם כאחד שמכיר מספיק מאמנים ודילרים,
מעולם לא שמעתי על מישהו שנדבק בHiv ממחט סטרילית או משימוש באנבולים שמיועדים להזרקה.
יש מספיק סכנות ותופעות לוואי לשימוש באנבולים, Hiv היא לא אחת מהן.
ואני חושב שזה היגיון ברור שמחט היא חד פעמית ולא ניתנת לשימוש חוזר ולא להעברה!
כמו שלא היית שם קונדום משומש..

דעה אישית:
נכון שאף אחד לא רוצה לקבל או לחלות בhiv זה ברור.. אבל היום במרבית המקרים Hiv מסתכם במתן תרופה פומית יומית ותוחלת חיים רגילה.
אני חושש שקיימות תחלאות גדולות יותר שאנבולים עלולים להביא איתם כגון: סרטן בצורותיו השונות, מחלות כלי דם ולב והנורא מכולם אימפוטנציה 😅

מעולה. למי פונים?
יש לך מאמנים מומלצים באיזור המרכז אני לא רוצה לתת שמות כי מבחינת חוקי הפורום אסור לכוון למקורות לסטרואידים אבל בוא נגיד שרוב המאמנים המוכרים היום בתחום מייעצים גם בתחום הזה...מייעצים מוכרים מכוונים לשימוש הכי נכון שאפשר

אמאל'ה, נשבע שבאתי לשאול משהו שקשור לזה, מה הסיכוי.
מה הסיכוי שבטסטוסטרון שקניתי באינטרנט או מדילר יש HIV? זה יוצר מיינדפאק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית