הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ביתי.

IronStone

משתמש מתחיל
114
45
נק' מוניטין:
34
114
45
אהלן חברים.
אני מתאמן בבית. יש לי כלוב עם מתח, ספסל מוט,פלטות עד 140 קילו ומשקולות אוניברסליות עד 40 קילו. יוצא שרוב התרגילים שלי אלו תרגילים מורכבים. בעיקרון אני משלב יחסית הרבה נפח. עובד עם AB. הבעיה היא שאני יוצא שפוך לחלוטין מהאימון. האם זה בגלל שאני עובד נטו עם מורכבים? האם לטווח הארוך זה יכול לגמור אותי? אימון יתר וכאלה?

בדרך כלל אני משלב גם סטים כבדים 5*5 או 6*6 או 7*5 או 5*3 וכו וכו.. ואז מוריד משקל ומוסיף עוד נפח עם 8-10 חזרות של 4-6 סטים. אימונים A עוד איכשהו נסבל כי זה חלק עליון. אבל אימון B רגליים שובר אותי לחלוטין. אני משלב גם היי באר סקוואט וגם פרונט סקוואט. אחרי רגליים יש גב ואני עושה בנט אובר. הבעיה שאני בקושי מצליח לעמוד על הרגליים אחרי כל הסקוואטים האלה. יש מצב שאני מגזים?

אהלן חברים.
אני מתאמן בבית. יש לי כלוב עם מתח, ספסל מוט,פלטות עד 140 קילו ומשקולות אוניברסליות עד 40 קילו. יוצא שרוב התרגילים שלי אלו תרגילים מורכבים. בעיקרון אני משלב יחסית הרבה נפח. עובד עם AB. הבעיה היא שאני יוצא שפוך לחלוטין מהאימון. האם זה בגלל שאני עובד נטו עם מורכבים? האם לטווח הארוך זה יכול לגמור אותי? אימון יתר וכאלה?
אם תעלה את התוכנית יהיה יותר קל להגיד...
בדרך כלל אני משלב גם סטים כבדים 5*5 או 6*6 או 7*5 או 5*3 וכו וכו.. ואז מוריד משקל ומוסיף עוד נפח עם 8-10 חזרות של 4-6 סטים. אימונים A עוד איכשהו נסבל כי זה חלק עליון. אבל אימון B רגליים שובר אותי לחלוטין. אני משלב גם היי באר סקוואט וגם פרונט סקוואט. אחרי רגליים יש גב ואני עושה בנט אובר. הבעיה שאני בקושי מצליח לעמוד על הרגליים אחרי כל הסקוואטים האלה. יש מצב שאני מגזים?
נשמע שאתה לגמרי מגזים.

• פותח/ת השרשור
אם תעלה את התוכנית יהיה יותר קל להגיד...

נשמע שאתה לגמרי מגזים.
כמו שרשמתי.

אני עובד כבד עם הסטים שרשמתי למעלה ואז מוריד משקל ונותן עוד נפח.

A: רגליים, גב, יד קידמית
B:חזה, כתפיים יד אחורית.
מנוחה
A.....
B.....
מנוחה
מנוחה

הוא התכוון שתרשום את התוכנית שלך במלואה ובאופן מסודר. איזה תרגילים אתה עושה, כמה סטים וחזרות, זמני מנוחה..

ממה שרשמת אי אפשר להבין באמת מה התוכנית שלך

• פותח/ת השרשור
הוא התכוון שתרשום את התוכנית שלך במלואה ובאופן מסודר. איזה תרגילים אתה עושה, כמה סטים וחזרות, זמני מנוחה..

ממה שרשמת אי אפשר להבין באמת מה התוכנית שלך
הבנתי למה הוא התכוון ורשמתי שאני עושה תרגילים מורכבים. בנצ, סקוואט ובנט אובר. רשמתי למעלה גם את כמות הסטים וחזרות. אני לא מקובע על משהו ספציפי. אני מגוון במנוחות - לפעמים נח 3 דק בין סט לסט ולפעמים 2 דק. בדרך כלל בסקוואט המנוחות הארוכות יותר במיוחד אם זה עצימות. כנל גם בסטים ובחזרות. הכל גיוון ולא נשאר על אותו הדבר. השאלה היא האם זה בסדר לתת נפח גבוה רק מתרגילים מורכבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית