הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב עזרה בחיטוב

EuPhor1a

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתאמן כבר תקופה, אזור השנה וחצי
מרגיש לי שהולך לי לא רע אני עושה משקלים יפים וכו
אבל מאז שהתחלתי להתאמן לא הצלחתי פעם אחת לעשות חיטוב כמו שצריך
אני שוקל 76 קילו על מטר 70 ואני רוצה לרדת באזור ה10 קילו , כל פעם שהתחלתי חיטוב הפסקתי באמצע ועכשיו הגעתי למצב שצברתי מסת שריר סבירה אבל גם לא מעט שומן ושהגיע הזמן לחיטוב.
יש לכם איזה טיפים יותר מהכיוון המנטלי להצלחה בחיטוב? איך לא ליפול לממתקים וכאלה?

יש לכם איזה טיפים יותר מהכיוון המנטלי להצלחה בחיטוב?
באופן כללי, הקווים המנחים לירידה נכונה באחוזי השומן (חיטוב) הם גירעון קלורי מתאים (לא גדול מדי ולא קטן מדי), אכילה מספקת של חלבון וביצוע אימוני כוח.
כמובן שהתהליך בפועל הוא מורכב יותר וכולל גם את הפן המנטלי, אך הוא מאוד אינדיבידואלי. כל אדם מגיע עם רקע תזונתי שונה ומגיב בצורה שונה לשינויים בהרגלי התזונה, ולכן קשה לתת טיפים כלליים שיתאימו לכולם.

איך לא ליפול לממתקים וכאלה?
אני מציעה להימנע מהשימוש במילה "ליפול". חשוב להבין שאפשר לשלב בתהליך החיטוב את כל סוגי המזון, כולל ממתקים וכדומה.
לעיתים, דווקא ההימנעות המוחלטת ממזונות מסוימים יכולה להזיק לתהליך במקום להועיל.

לסיכום, אני ממליצה לך להיעזר באיש מקצוע, לפחות בתחילת התהליך ובמיוחד כי אתה מתאר שזה דפוס שחוזר על עצמו ("כל פעם שהתחלתי חיטוב הפסקתי באמצע").
בהצלחה 😊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית