עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אליהו הנקין, סנטר 1אשמח להמלצות וחמירים למאמנים אישיים בחדר כושר בירושלים
מחזק את ההמלצה,אליהו הנקין, סנטר 1
מומלץ מאוד, אני מניח ש @elchonon יצטרף להמלצה
למי איכפת מהגוף שלו, תסתכל על הגוף של המתאמנים שלו.מתמונות שראיתי אין לו את הסגנון גוף שאני שואף אליו
אני גם הולך לאייקון ליד סינמה סיטי
איפה אפשר לראות מתאמנים שלו? יש לו אתר?למי איכפת מהגוף שלו, תסתכל על הגוף של המתאמנים שלו.
בכל אופן, אם המטרה שלך פיתוח גוף מקצועי, אני מכיר מאמנים אונליין, לא פרונטלי בירושלים.
מתמונות שראיתי אין לו את הסגנון גוף שאני שואף אליו
למי איכפת מהגוף שלו, תסתכל על הגוף של המתאמנים שלו.
אני מתנצל, לתומי חשבתי שאתה מעוניין בפיתוח כוח, אם זה המצב אז פחות מעניין הגוף שלו ושל המתאמנים שלו, הרבה יותר חשוב זה לראות אנשים ששוקלים כמוך ומרימים משקלים שלא חשבת שניתן להרים ללא סטרואידים.איפה אפשר לראות מתאמנים שלו? יש לו אתר?
ממה שידוע לי הוא רק בסנטר 1הוא יגיע לחדר כושר אחר או רק בסנטר1?
אין לו אתר, הוא מאמן מחתרתי, אבל הוא המאמן של הטופ הישראלי.איפה אפשר לראות מתאמנים שלו? יש לו אתר?
הוא יגיע לחדר כושר אחר או רק בסנטר1?
אני ממליץ לך להיכנס לליווי אונליין אצל מאמן טוב, אני חושב שזה עדיף מאמנים פחות טובים שיהיו איתך במכון.אשמח לשמות ומספרים
המטרה היא לא לשבור שיא במשקלים גבוהים, אלא לפתח גוף אסטתי
www.instagram.com
www.instagram.com
תודה רבהאני ממליץ לך להיכנס לליווי אונליין אצל מאמן טוב, אני חושב שזה עדיף מאמנים פחות טובים שיהיו איתך במכון.
אני אומר את זה כי אני לא מכיר מאמן טוב בסביבה שלך.
הנה שני מאמנים שלדעתי הם הטופ הישראלי מבחינת ליווי מפתחי גוף.
אור @OA
![]()
𝐎𝐫 𝐀𝐳𝐫𝐢𝐞𝐥 - 𝐖𝐍𝐁𝐅 𝐏𝐑𝐎 (@or.azriel) • Instagram photos and videos
2,785 Followers, 867 Following, 79 Posts - See Instagram photos and videos from 𝐎𝐫 𝐀𝐳𝐫𝐢𝐞𝐥 - 𝐖𝐍𝐁𝐅 𝐏𝐑𝐎 (@or.azriel)www.instagram.com
ויוסף
![]()
yosef__dana • Instagram photos and videos
2,519 Followers, 183 Following, 47 Posts - See Instagram photos and videos from @yosef__danawww.instagram.com
תשלח להם הודעה באינסטגרם, אני לא חושב שירצו שאפיץ את המספר הפרטי שלהם בפורום ציבורי.תודה רבה
יש לך מספרי טלפון שלהם בבקשה?
חח מביןתשלח להם הודעה באינסטגרם, אני לא חושב שירצו שאפיץ את המספר הפרטי שלהם בפורום ציבורי.