הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Minimum dose training

• פותח/ת השרשור RT
  • פורסם בתאריך
הבולגרים עבדו עם משקל כזה 7 אימונים בשבוע.
וואסטסייד עושים כמעט 100% פעם אחת בשבוע.

אם אתה ממש טוב בלשער את הRM1 שלך, אני לא הייתי חושש לרוץ עם תוכנית כזאת אם אתה קצר בזמן.
נראה בהחלט כמו משהו טוב שהייתי עושה בעצמי אם לא היה לי זמן להתאמן.

באופן אישי אני לא חושב שאצליח להתקדם הרבה אם בכלל בכזאת תוכנית, כי אני מתאמן די מקדם. אבל למתאמן יחסית מתחיל אני מאמין שאפשר להתקדם ככה יפה.

רק שים לב, אין לך הרבה עבודת טכניקה כשאתה עושה כל כך מעט עבודה, אני ממליץ לא להתפשר על טכניקה פחות ממושלמת.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.

אני לא מתאמן כזה מתחיל, אבל עשיתי כבר כמה הפסקות. התוכניות של הבולגרים הן לא פשוטות, לואי סימונס רשם בגדול בספר שלו שעבודה על אותו תרגיל למעלה משבועיים רצוף במקסימל אפורט תביא לאימון יתר. לדעתי אפשר לעבוד על טכניקה בחימום או כתרגיל עזר לעשות.

תודה על התגובה.

אני לא מתאמן כזה מתחיל, אבל עשיתי כבר כמה הפסקות. התוכניות של הבולגרים הן לא פשוטות, לואי סימונס רשם בגדול בספר שלו שעבודה על אותו תרגיל למעלה משבועיים רצוף במקסימל אפורט תביא לאימון יתר. לדעתי אפשר לעבוד על טכניקה בחימום או כתרגיל עזר לעשות.
נכון, החישוב RPE שלך צריך להיות מעולה כדי שלא תגזים בטעות.

לגבי תרגילי עזר, אם יש לך עוד זמן אחרי שעשית מה שרשום, הייתי ממשיך לעוד סטים בתרגילי הבסיס במשקל נמוך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית