הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם טסטסטרון מזרז פציעות ספורט ?

• פותח/ת השרשור Sosla
  • פורסם בתאריך

Sosla

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם ואשמח לתשובה מקצועית ... סייקל טסט עוזר בפציעות ספורט כמו למשל קרע בכתף וכדומה ? האם זה מזרז את ההחלמה ? ואם כן איזה חומרים מזרזים החלמה

א.לא לכל אדם במדינת ישראל יש ביטוח פרטי.
ב.המחיר זה כמו שכתבתי 8500-9000 שח.
ג.לכן אני אומר-מי שאין לו את הסכומים הללו.
כדאי לחשוב על סייקל של דקה ארוך.
וגם GH. ברור שזה יקל על שחיקת סחוס-ולא יפתור אותה.(כמו הד"ר בסרטון ויש עוד כמוהו)
אם מישהו מכיר עוד סוגי חומרים שעוזרים ומקילים על מפרקים(נוזל סונביאלי) +גידים אני אשמח לשמוע...

הפרוטוקול של אורתוקין הוא 5 זריקות . את המחיר שאני שלמתי ציינתי. אכן לא לכל אחד במדינה יש ביטוח פרטי - לי משתלם לשלם 400 שח לחודש לזוג + 3. לגבי prp אפשר לעשות זריקה אחת...3 וכן הלאה..יש מקרים שזריקה אחת מספיקה. אופציה נוספת לטיפול במקרים הינו "רגנוג'ייל" שמזריקים למקרים של שחיקת סחוס (גוגל יסביר מזה זה). לא זול (3500). אני מדגיש שוב: הטפולים הביולוגיים טובים למקרים של קרעים חלקיים ודלקות מבחינת פיתרון לבעיה. למקרה של שחיקת סחוס כל הפתרונות הינן הקלה על כאב ולא פיתרון. לגבי הפן הכלכלי...כל אחד והשיקולים שלו..לגבי gh וכו - לא מבין בזה למרות שאבא שלי היה הרופא של דניס וולף 😃

א.לא לכל אדם במדינת ישראל יש ביטוח פרטי.
ב.המחיר זה כמו שכתבתי 8500-9000 שח.
ג.לכן אני אומר-מי שאין לו את הסכומים הללו.
כדאי לחשוב על סייקל של דקה ארוך.
וגם GH. ברור שזה יקל על שחיקת סחוס-ולא יפתור אותה.(כמו הד"ר בסרטון ויש עוד כמוהו)
אם מישהו מכיר עוד סוגי חומרים שעוזרים ומקילים על מפרקים(נוזל סונביאלי) +גידים אני אשמח לשמוע...
Tb500 אם דקה ו gh טוב יעשו העבודה אם תוסיףגם אנאבר זה הסייקל הכי טוב לגידים לפי דעתי ותשתנ קולגן כל יום אם הסייקל הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית