הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

pct או trt

POMPOLOMPO

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אשמח לעזרה
שבוע הבא אני מסיים סייקל ראשון של טסט 12 שבועות עם שילוב של טורינבול של 25 יום
טסט ארוך 375 לשבוע
ואני לא יודע מה עדיף לעשות pct או trt
הסבירו לי שברגע שעושים pct יש דרך שצריך לעשות את בשביל לא לאבד הרבה שריר, ושצריך לקחת תרופות בשביל שהגוף יחזור לעצמו
ומה המשמעות של trt איך זה עובד ולכמה מורידים את המינון
אשמח אם למישהו יש ניסיון ויעזור לי ואציין שוב זה היה סייקל ראשון שלי

במידה ואתה מתכוון לעשות סייקלים לעד ולחיות על המחט... TRT.
במידה וסיימת סייקל ואתה יורד לגמרי מחומרים או מתכנן סייקל נוסף עוד שנה אז PCT.

היי אשמח לעזרה
שבוע הבא אני מסיים סייקל ראשון של טסט 12 שבועות עם שילוב של טורינבול של 25 יום
טסט ארוך 375 לשבוע
ואני לא יודע מה עדיף לעשות pct או trt
הסבירו לי שברגע שעושים pct יש דרך שצריך לעשות את בשביל לא לאבד הרבה שריר, ושצריך לקחת תרופות בשביל שהגוף יחזור לעצמו
ומה המשמעות של trt איך זה עובד ולכמה מורידים את המינון
אשמח אם למישהו יש ניסיון ויעזור לי ואציין שוב זה היה סייקל ראשון שלי
הכל עניין של מטרה. קודם כל איך התוצאות עד עכשיו בסייקל? אתה מבסוט? אתה לא רוצה יותר מזה כרגע? אם לא אז אתה צריח לעשות PCT שיקום מורכב מ טמוקסיפן וכלומיד(השימוש הוא 15 יום אחרי זריקה אחרונה של טסט). ותכניס כבר עכשיו HCG אוביטריל במינון של 6500 אלף תפזר אותו למנות קטנות יום כן יום לא. וכך אתה תשתקם מהר ותשמר מקסימום שריר כמובן בנוסף לתזונה אימונים מנוחה תוספים וכו.
אם אתה רוצה לגדול עוד והרבה אתה יכול גם לעשות גשר לנוח שבועיים שלוש בלי סייקל ואז להתחיל סייקל חדש שתמשיך להתקדם במסה ולהשתפר עוד. ואם אתה מחליט לרדת על TRT עד להודעה חדשה בין אם זה סייקל חדש או PCT המינון ב- TRT זה בדרך כלל 150 מלגרם בשבוע. יש אנשים שזה לא מספיק להם אז הם עושים 200-250 מלגרם בשבוע.
דברים נוספים שצריח לקחת בחשבון זה אם אתה מתכנן תינוקות בעתיד הקרוב/רחוק יש לקחת הכל בחשבון.

• פותח/ת השרשור
הכל עניין של מטרה. קודם כל איך התוצאות עד עכשיו בסייקל? אתה מבסוט? אתה לא רוצה יותר מזה כרגע? אם לא אז אתה צריח לעשות PCT שיקום מורכב מ טמוקסיפן וכלומיד(השימוש הוא 15 יום אחרי זריקה אחרונה של טסט). ותכניס כבר עכשיו HCG אוביטריל במינון של 6500 אלף תפזר אותו למנות קטנות יום כן יום לא. וכך אתה תשתקם מהר ותשמר מקסימום שריר כמובן בנוסף לתזונה אימונים מנוחה תוספים וכו.
אם אתה רוצה לגדול עוד והרבה אתה יכול גם לעשות גשר לנוח שבועיים שלוש בלי סייקל ואז להתחיל סייקל חדש שתמשיך להתקדם במסה ולהשתפר עוד. ואם אתה מחליט לרדת על TRT עד להודעה חדשה בין אם זה סייקל חדש או PCT המינון ב- TRT זה בדרך כלל 150 מלגרם בשבוע. יש אנשים שזה לא מספיק להם אז הם עושים 200-250 מלגרם בשבוע.
דברים נוספים שצריח לקחת בחשבון זה אם אתה מתכנן תינוקות בעתיד הקרוב/רחוק יש לקחת הכל בחשבון.
תודה על ההסבר הבנתי פה הרבה דברים חדשים,
נגיד ואני יורד לtrt לכמה זמן אני מוריד את המינון והאם בזמן הtrt אני צריך לקחת משהו?

בזמן שאתה תשב על TRT אתה אמור לשמר + - את המצב הקיים שאתה נמצא בוא היום. + אתה תמשיך להתאושש טוב מאימונים כבדים וכו.
אם יגיע היום שתרצה לגדול משמעותית יותר (ואני לא מדבר על רק לאכול יותר) אז אתה עושה סייקל חדש וכך תגדל עוד. בזמן ה TRT תעקוב אחרי בדיקות דם פעם בחצי שנה תבדוק מה קורה אם יהיה רגישות בפטמות אז טמוקסיפן שמור במגירה למקרה חרום. לצאת ל -PCT אתה תמיד יכול פשוט תעשה את זה נכון כמו שרשמתי.

במידה ואתה מתכוון לעשות סייקלים לעד ולחיות על המחט... TRT.
במידה וסיימת סייקל ואתה יורד לגמרי מחומרים או מתכנן סייקל נוסף עוד שנה אז PCT.
דייק, אם אתה לא מתחרה שמתכוון לעלות מסה מטורפת ,, סייקל בשנה זה מספיק 3 חודשים, פיסיטי כמו שצריך לאחר מכן לשמר עם תזונה טובה ואימונים חזקים ,שינה איכותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית