הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים וסטרואידים

• פותח/ת השרשור ohadsho
  • פורסם בתאריך

ohadsho

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
1
24
1
אהלן, אחרי הפסקה של כמה שנים מחדר כושר כי התאמנתי בבית, חזרתי לחדר כושר ופתאום התחלתי לראות הרבה נשים מרשימות פיזית, הכוונה לא ברמה מטורפת של אחת שעומדת על במה אבל עדיין רגליים גדולות וישבן גדול וסקוואט שמבייש חלק מהגברים וצורת גוף מאוד יפה ואתלטית ואחוז שומן נמוך, בהתחלה מאוד התלהבתי ואמרתי איזה שינוי קרה בשנים האחרונות וכנראה שנשים התחילו להתאמן יותר ולפתח מודעות, ואז באחד האימונים הייתה מישהי כזאת וראיתי שיש לה באיזור הכתפיים האחוריות והגב העליון פצעים גדולים בדיוק כמו של סטרואידים ואז זה הרהר אותי שאולי בשביל גוף כזה אפילו נשים לוקחות סטרואידים בימינו, אחרי המקרה הזה הייתי בספק עד שראיתי עוד מישהי עם אותם הפצעים באותו האיזור. אז השאלה כמה באמת לוקחים ולא מודים? כמה באמת התופעה רחבה? מה שזה גורם לי לפחות זה שנותנים לי להאמין שאנשים מגיעים להישגים בצורה טבעית ובכלל הם משתמשים ואף אחד לא יודע כי זה לא דבר שאנשים רצים לספר

דוגמא:

קבצים מצורפים

• b362a09837350672b2c223201aa4b6d8.jpg
    b362a09837350672b2c223201aa4b6d8.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 49
נערך לאחרונה:
תן לי להגיד לך משהו. אף אחד לא מגיע לגוף יפה בלי שימוש במינון מסויים של סטרואידים.
הגוף שלנו לא בנוי בצורה טבעית כדי לאגור הרבה מסת שריר. המקסימום שתוכל לעשות בתור טבעי זה להשיג מראה חטוב וקוביות בקטנה אבל על מסת שריר מאוד נמוכה. ואם אתה רוצה מסת שריר יותר גבוהה אתה תצטרך להיות שמנמן קצת. אין מה לעשות

אהלן, אחרי הפסקה של כמה שנים מחדר כושר כי התאמנתי בבית, חזרתי לחדר כושר ופתאום התחלתי לראות הרבה נשים מרשימות פיזית, הכוונה לא ברמה מטורפת של אחת שעומדת על במה אבל עדיין רגליים גדולות וישבן גדול וסקוואט שמבייש חלק מהגברים וצורת גוף מאוד יפה ואתלטית ואחוז שומן נמוך, בהתחלה מאוד התלהבתי ואמרתי איזה שינוי קרה בשנים האחרונות וכנראה שנשים התחילו להתאמן יותר ולפתח מודעות, ואז באחד האימונים הייתה מישהי כזאת וראיתי שיש לה באיזור הכתפיים האחוריות והגב העליון פצעים גדולים בדיוק כמו של סטרואידים ואז זה הרהר אותי שאולי בשביל גוף כזה אפילו נשים לוקחות סטרואידים בימינו, אחרי המקרה הזה הייתי בספק עד שראיתי עוד מישהי עם אותם הפצעים באותו האיזור. אז השאלה כמה באמת לוקחים ולא מודים? כמה באמת התופעה רחבה? מה שזה גורם לי לפחות זה שנותנים לי להאמין שאנשים מגיעים להישגים בצורה טבעית ובכלל הם משתמשים ואף אחד לא יודע כי זה לא דבר שאנשים רצים לספר
נשים משתמשות בפרימובולן ב -GH באנבר ואוסטרין בעיקר. במינונים נמוכים. כמובן גם בשורפי שומן ומוצרים לאנרגיה אפדרין/קלנבוטרול / קרדרין וכו.

תן לי להגיד לך משהו. אף אחד לא מגיע לגוף יפה בלי שימוש במינון מסויים של סטרואידים.

…. המקסימום שתוכל לעשות בתור טבעי זה להשיג מראה חטוב וקוביות בקטנה אבל על מסת שריר מאוד נמוכה.
אם אתה מתכוון לזה שבלי סטרואידים לא מגיעים למראה וגודל המאד יחודיים של גוף על סטרואידים, אז אתה צודק.

אחרת, זה פשוט לא נכון.

וואו כמה שטויות..
אני מכיר בחורים שאפילו אבקת חלבון לא לוקחים ויש להם גוף של אל יווני!
ולעומת זאת בחורים שחיים על סייקלים עם גוף בינוני ואפילו פחות..

יש אנשים שיודעים להתאמן ולאכול נכון, וגם לנוח.

ויש את השאר שבאים למכון ומנסים תרגילים מyoutube של ATHLEAN-X 🤣🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות סליחה ששכחתי לשים תמונה אני מדבר על נשים עם גוף כזה

קבצים מצורפים

• b362a09837350672b2c223201aa4b6d8.jpg
    b362a09837350672b2c223201aa4b6d8.jpg
    KB 45.6 · צפיות: 42
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית