הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציפרלקס וסטרואידים אנבולים

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
יש התנגשות בין ציפרלקס לבין שימוש בסטרואידים אנבוליים ?
הכוונה שאם אני חיי על טסט (trt) ועושה בלאסטים חזקים ...
אני יכול לשלב ציפרלקס ללא חשש או שיש עם זה בעיה .

יש התנגשות בין ציפרלקס לבין שימוש בסטרואידים אנבוליים ?
הכוונה שאם אני חיי על טסט (trt) ועושה בלאסטים חזקים ...
אני יכול לשלב ציפרלקס ללא חשש או שיש עם זה בעיה .
אם אתה סובל מחרדות אחי שלא תעז לשחק בהורמונים שלך!!
הסיבה היחידה שאני מרשה לעצמי טרן היא בגלל הלוסטרל.
מה הכוונה?

אם אתה סובל מחרדות אחי שלא תעז לשחק בהורמונים שלך!!

מה הכוונה?

שלוסטרל מרכך את התופעות לוואי המנטליות שמגיעות עם טרן ,מן הסתם תלוי מינון של הssri והטרן,אני לא מתיימר להגיד שאם תקח 100 מג לוסטרל אתה יכול לדחוף גרם טרן אבל זה לגמרי הופך הכל יותר נסבל 😃

כל התרופות האלה הופכות את החרדות לmanageable הם לא מעלימות את החרדות ובטח שלא פותרות את הבעיה.
שאתה על תרופות זה לא עוזר לחרדה? זה לא מוריד תבהלות התמידיות?
שלוסטרל מרכך את התופעות לוואי המנטליות שמגיעות עם טרן ,מן הסתם תלוי מינון של הssri והטרן,אני לא מתיימר להגיד שאם תקח 100 מג לוסטרל אתה יכול לדחוף גרם טרן אבל זה לגמרי הופך הכל יותר נסבל 😃
יכול להגיד לי איך התחושה שלך על לוסטרל? האם אתה פתאום רואה שהטריגר של החרדה שלך יורד משמעותית שאתה על כדורים?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי חלק מהתופעות לוואי של ציפרלקס זה :
חוסר תיאבון
עייפות
ירידה בחשק המיני

איך זה מתנגש עם סטרואים שהרי מעלים תיאבון, עירנות, וחשק מיני ???

חוסר תיאבון ? אולי בהתחלה ,אחר כך יש תיאבון בריא .
עייפות ? זה מתאזן עם הזמן .
חוסר חשק מיני ? בגדול !
זאת אולי הסיבה הכי נפוצה להפסקה של ציפרלקס ,רוב הssri עושים את זה בדרגה כזאת או אחרת .
הפסקה הבאה היא דעתי האישית בלבד ,אין לקחת אותה כהמלצה או לשלוח לי הודעות נאצה עמוסות שגיאות כתיב .
אני מתעב ציפרלקס ,בהנחה שהציר המרכזי שלך הוא חרדות והמשני הוא דיכאון זאת לא האופציה הכי טובה.
אמא שלי ניהלה כמה מחלקות פסיכיאטריות וגם היא מעידה שהרבה פסיכיאטרים עובדים עם אותו פרוטוקול לכולם ,90 אחוז סיכוי שתצא עם מרשם לציפרלקס .
העובדה שרופאי משפחה מורשים לתת מרשם היא פשוט בזיון ,זה מייצר מעין אשליה של כדור "קליל" וחצי מדינה בולעת אותם כמו סוכריות .
מציע לשבת עם הפסיכיאטר ולשקול אופציות נוספות מאותה משפחה ,אני על לוסטרל כרגע,עולם אחר לחלוטין,הרבה יותר יעילה לחרדות ולא מזיינת לך את המיניות .
אבל עם כל זאת ,לקבל החלטה עם הפסיכיאטר ולהתחיל טיפול בהקדם ,זה לא שמחר תקום חדש,יש תקופת הסתגלות לא נעימה בכלל וחשוב מאוד לעשות tap up איטי של המינון כדי למזער תופעות לוואי ולזכור שתוך חודש אתה תיהיה במקום הרבה יותר טוב .

• פותח/ת השרשור
חוסר תיאבון ? אולי בהתחלה ,אחר כך יש תיאבון בריא .
עייפות ? זה מתאזן עם הזמן .
חוסר חשק מיני ? בגדול !
זאת אולי הסיבה הכי נפוצה להפסקה של ציפרלקס ,רוב הssri עושים את זה בדרגה כזאת או אחרת .
הפסקה הבאה היא דעתי האישית בלבד ,אין לקחת אותה כהמלצה או לשלוח לי הודעות נאצה עמוסות שגיאות כתיב .
אני מתעב ציפרלקס ,בהנחה שהציר המרכזי שלך הוא חרדות והמשני הוא דיכאון זאת לא האופציה הכי טובה.
אמא שלי ניהלה כמה מחלקות פסיכיאטריות וגם היא מעידה שהרבה פסיכיאטרים עובדים עם אותו פרוטוקול לכולם ,90 אחוז סיכוי שתצא עם מרשם לציפרלקס .
העובדה שרופאי משפחה מורשים לתת מרשם היא פשוט בזיון ,זה מייצר מעין אשליה של כדור "קליל" וחצי מדינה בולעת אותם כמו סוכריות .
מציע לשבת עם הפסיכיאטר ולשקול אופציות נוספות מאותה משפחה ,אני על לוסטרל כרגע,עולם אחר לחלוטין,הרבה יותר יעילה לחרדות ולא מזיינת לך את המיניות .
אבל עם כל זאת ,לקבל החלטה עם הפסיכיאטר ולהתחיל טיפול בהקדם ,זה לא שמחר תקום חדש,יש תקופת הסתגלות לא נעימה בכלל וחשוב מאוד לעשות tap up איטי של המינון כדי למזער תופעות לוואי ולזכור שתוך חודש אתה תיהיה במקום הרבה יותר טוב .
תודה על התשובה.
אין לי דיכאון.
יש לי לחצים וטיפה חרדות.
כשאני בקרוז על 250 טסט בשבוע כמעט ולא מרגיש את זה .

הבעיה מתחילה בבלאסט.
כרגע אני בבלאסט רציני מאוד שכלל דקה טרן אבל אחרי כמה שבועות ירדתי מהטרן והחרדות יורדות בהדרגה
כרגע רק בולד דקה וטסט והדקה גם יורד עוד מעט
מרגיש די הקלה אבל עדיין טיפה לחוץ וחרד בערבים.
כרגע רק מתעניין
בנתיים מנסה לטפל בזה עם מדיטציות למרות שיש לבלאבט עוד כמה חודשים

תודה על התשובה.
אין לי דיכאון.
יש לי לחצים וטיפה חרדות.
כשאני בקרוז על 250 טסט בשבוע כמעט ולא מרגיש את זה .

הבעיה מתחילה בבלאסט.
כרגע אני בבלאסט רציני מאוד שכלל דקה טרן אבל אחרי כמה שבועות ירדתי מהטרן והחרדות יורדות בהדרגה
כרגע רק בולד דקה וטסט והדקה גם יורד עוד מעט
מרגיש די הקלה אבל עדיין טיפה לחוץ וחרד בערבים.
כרגע רק מתעניין
בנתיים מנסה לטפל בזה עם מדיטציות למרות שיש לבלאבט עוד כמה חודשים
אם אתה רוצה ללכת על משהו כימי שיעזור לך to take the edge off מה שנקרא תבקש מהרופא קלונקס.

אם אתה רוצה ללכת על טבעי, תזמין
L-Theanine
Ashwaganda

קח 500 מהראשון, 1000 מהאשווגנדה על הבוקר על בטן ריקה ואותו דבר גם בערב אתה תרגיש הבדל משמעותי בחרדה והפחתה, זה עשה לי פלאים כשהחרדות שלי התחילו בזמנו.

בפן עוד יותר כימי נסיוני, אוסטרין ידוע בתור חומר שמייצר מצב של well being, כשהייתי על 35מג ביום, נעלמו לי כל החרדות, התקפי חרדה, והרגשתי 300% כמו שאני מרגיש עכשיו על טיפול בטסט.

לשיקולך, וכמובן שכמו שכבר אמרת מדיטציות זה חובה ועם הזמן תרגיש יותר ויותר הקלה, תוסיף תרגילי נשימה.

עריכה:
מצטער לשמוע שאתה חווה את זה , חרדות זה דבר נורא ולא הייתי מאחל את זה לאויב הכי גדול שלי.

• פותח/ת השרשור
קח 500 מהראשון, 1000 מהאשווגנדה על הבוקר על בטן ריקה ואותו דבר גם בערב אתה תרגיש הבדל משמעותי בחרדה והפחתה, זה עשה לי פלאים כשהחרדות שלי התחילו
תוך כמה זמן יש שינויי ?

תוך כמה זמן יש שינויי ?
מיידי, ברגע שזה יתעכל בגוף.
אני הגעתי עד 1000מג של L-Theanine וזה קרוב לרמה של קלונקס.

זה גם משתלב מצויין עם קפאין כי זה לוקח את ה״חרדות״ והרגשת ״הייפר״ שקפאין עושה ומשאיר אותך רק עם הפוקוס והערנות.

אני עד היום לוקח כל בוקר לפני האימון ביחד עם pre workout.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית