הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשים וטסט

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
רציתי לשאול אם מישהו כאן יצא או היה במערכת יחסים עם אישה שלוקחת טסט/אנאבר וכאלה
האם יש הרבה נשים שלוקחות אנאבולים?
אני לא ראיתי אף פעם אישה שלוקחת . באינטרנט כן במציאות לא .

פה בארץ הסיכוי שתתקל באישה שלוקחת אנאבוליפ הוא מאוד נמוך, כל אחת חושבת שאם היא תעשה סט אחד של לחיצת חזה יעלמו לה הציצים, אתה רוצה עוד שהיא תתעניין באנאבולים ?

בארצות הברית זה מאוד נפוץ, אולי אם פה בארץ הייתה רמה תחרותית גבוהה אז הייתי אומר שיהיו יותר, אבל הרמה פה בארץ על הפנים, כל רגלי מקל שיש לה קוביות לוקחת את התואר ״אלופת באלופות״, ביזיון.

בארץ הסיכוי שתתקל באישה שלוקחת אנאבוליפ הוא מאוד נמוך
אתה טועה
בארץ לא חסר נשים שמשתמשות .
מה לא ראית מפתחת גוף בארץ ???
אז הנה יש תחרות פיתוח גוף או שהיתה כבר בימים האחרונים - תלך לשם תראה נשים שלוקחות/לקחו סטרואידים.
כל רגלי מקל שיש לה קוביות לוקחת את התואר ״אלופת באלופות״,
ואיך אתה חושב שהם הגיעו לבמה 55-60 קילו יבשות ???
לקחו קריאטין ??

אתה טועה
בארץ לא חסר נשים שמשתמשות .
מה לא ראית מפתחת גוף בארץ ???
אז הנה יש תחרות פיתוח גוף או שהיתה כבר בימים האחרונים - תלך לשם תראה נשים שלוקחות/לקחו סטרואידים.

ואיך אתה חושב שהם הגיעו לבמה 55-60 קילו יבשות ???
לקחו קריאטין ??
ראיתי את התחרות, כולן היו שם טבעיות, אני מדבר על הקטגורית ביקיני, כולן נראות על הפנים, כל רגל מקל, ויש קוביות, להיות יבש זה לא בעיה, לרדת באחוז שומן זה לא בעיה, ניתן להשיג עם תזונה ופרוטוקול ייבוש נכון.

ואם מישהי משם כן לקחה משהו אז או שהחומר היה מזוייף או שהיא לא יודעת להתאמן כי כולם נראו טבעיות אחת אחת וכל אחת יותר גרועה מהשניה, אם תשלח את הטופ 5 מהתחרות הזאת לתחרות הכי חלשה בארצות הברית הם יסיימו מקום 50, על הפנים , לפי דעתי כמובן אני לא שופט ולא איזה מר אולימפיה כמובן אבל זו דעתי.

עריכה:
ואם הם באמת השתמשו באנאבולים כדי להגיע לתוצאות האלה בתחרות אז הרמה פה בארץ יותר גרועה ממה שחשבתי.

ראיתי את התחרות, כולן היו שם טבעיות, אני מדבר על הקטגורית ביקיני, כולן נראות על הפנים, כל רגל מקל, ויש קוביות, להיות יבש זה לא בעיה, לרדת באחוז שומן זה לא בעיה, ניתן להשיג עם תזונה ופרוטוקול ייבוש נכון.

ואם מישהי משם כן לקחה משהו אז או שהחומר היה מזוייף או שהיא לא יודעת להתאמן כי כולם נראו טבעיות אחת אחת וכל אחת יותר גרועה מהשניה, אם תשלח את הטופ 5 מהתחרות הזאת לתחרות הכי חלשה בארצות הברית הם יסיימו מקום 50, על הפנים , לפי דעתי כמובן אני לא שופט ולא איזה מר אולימפיה כמובן אבל זו דעתי.

עריכה:
ואם הם באמת השתמשו באנאבולים כדי להגיע לתוצאות האלה בתחרות אז הרמה פה בארץ יותר גרועה ממה שחשבתי.
תראה את גל אסולין, טבעית ומביאה כול שנה שייפ מדהים לתחרויות 😃 היא מתאמנת אצלנו בחדכ ובאמת נראית מדהים

ואם הם באמת השתמשו באנאבולים כדי להגיע לתוצאות האלה בתחרות אז הרמה פה בארץ יותר גרועה ממה שחשבתי
לא יודע איזה תחרות ראיתי ואיזה נשים ראית... אבל בא... מהתמונות שאתה העלת לפני כמה ימים אני מכיר לא מעט נשים שהם יותר גדולות ממך אם לא בפלג גוף העליון לפחות בפלג גוף התחתון .
לא אפרסם כאן תמונות שלהן מצנעת הפרט. אבל לא חסר סוסות בארץ

לא יודע איזה תחרות ראיתי ואיזה נשים ראית... אבל בא... מהתמונות שאתה העלת לפני כמה ימים אני מכיר לא מעט נשים שהם יותר גדולות ממך אם לא בפלג גוף העליון לפחות בפלג גוף התחתון .
לא אפרסם כאן תמונות שלהן מצנעת הפרט. אבל לא חסר סוסות בארץ
אני דיברתי על התחרות מיס ביקיני שהיית, היו עוד קטגוריות ? יש לך לינק לוידאו ? עכשיו סיקרנת אותי

אני דיברתי על התחרות מיס ביקיני שהיית, היו עוד קטגוריות ? יש לך לינק לוידאו ? עכשיו סיקרנת אותי
תראה כל התחריות האלו מפורסמות בפייסבוק. בדכ יש כל מיני אנשים מתויגים שם. תכנס תראה פרופילים של אנשים - אתה תראה הרבה סוסות - אתה תהיה מופתע איזה נשים יש בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית