הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לי גנטיקה טובה?

מצב
השרשור נעול

638389mori

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
6
17
0
אני שוקל 58 אשמח לדעת עם הגנטיקה שלי מחורבנת או שהיא סבירה או אפילו טובה….אני מפחד ראיתי את כל האלה בטיק טוק עם הרווח בחזה עם הכתפיים הצרות ואשמח לדעת האם יש לי גנטיקה טובה בקיצור תודה לעונים וגם אני יודע שיש לי גיינו… אל תכלילו את זה בשאלה

קבצים מצורפים

• IMG_5529.jpeg
    IMG_5529.jpeg
    KB 202.2 · צפיות: 111
  • IMG_5473.jpeg
    IMG_5473.jpeg
    KB 305.7 · צפיות: 123
תפתח מסת שריר, ונראה מה הצורה שהם יתפסו, ואז נראה מבנה גנטי.
עוד לא פיתחת שריר, אין לאף אחד נבואה איך תראה עם מסת שריר.

ואשמח לדעת האם יש לי גנטיקה טובה
אני לא בטוחה שאני מבינה מה הכוונה בלדעת ״האם יש לי גנטיקה טובה״.
אם הכוונה היא מה פוטנציאל העלייה במסת השריר שיש לך, אז אי אפשר להסיק את זה — לא מתמונות, ולא משום דבר אחר.
אתה צריך לבצע תהליך של עלייה במסת השריר ואז לראות את התוצאות בשטח.
חוץ מזה, הנטייה הגנטית שלך (שכאמור לא ידועה לנו), אינה גורם מכריע. אפשר ״לנצח״ אותה עם תהליך נכון ואיכותי.

אף אחד פה לא ניתח את המידע הגנטי שלך אז אי אפשר לדעת לפי תמונות. לפי הגניקומסטיה אני מעריך שאתה עדיין בגיל ההתבגרות אז דברים עוד ישתנו אם תתמיד ופחות תסתכל בטיק טוק

חוץ מהגינו שזה באסה לחלוטין לא רואה משהו חריג.

אין עליך מספיק מסה כדי לשאר, בכל מקרה הנקודות התחלה שלך מבחינת גנטיקה היא ממוצעת.
אז גנטיקה טובה זה לא(גנטיקה טובה זה השחיפים שאתה רואה עם מבנה אסתטי בלי ללכת למכון וזה די נדיר)

אבל מבחינת כל השאר אין לדעת, יכול להיות ששרירים יראו עליך אש ותהיה מאוד סימטרי. אבל אין לך מסת שריר כדי שנוכל לדעת את זה, אז בעיות כלשהם כמו סקוליוזיס או עקמת או מותן רחבה לא נראה שיש לך שזה דברים שפוגעים קצת באסתטיות, אז זה כבר טוב

בכל מקרה אם אתה שואל אותי תעשה ניתוח לגינו כל עוד אתה צעיר כי שריר לא יטשטש לך את המקרה הזה

אני שוקל 58 אשמח לדעת עם הגנטיקה שלי מחורבנת או שהיא סבירה או אפילו טובה….אני מפחד ראיתי את כל האלה בטיק טוק עם הרווח בחזה עם הכתפיים הצרות ואשמח לדעת האם יש לי גנטיקה טובה בקיצור תודה לעונים וגם אני יודע שיש לי גיינו… אל תכלילו את זה בשאלה
אין לך באמת דרך לדעת מבלי להתחיל להתאמן. גם אם היית יכול לדעת, למידע הזה אין ערך עבור קבלת ההחלטות שלך.
זה לא שאדם בעל גנטיקה כזו או אחרת צריך לעשות דברים אחרת.
כולם צריכים לבצע אימוני כוח, פשוט לכל אחד יהיו תוצאות אחרות, אלו החיים.

אתה רק מבזבז לעצמך זמן בתהיות שלא יובילו אותך לשום מקום. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית