לא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט אז מצטער מראש אם לא בפורום הנכון. אז ככה.. הייתה לי פציעה רצינית בכתף ימין לפני שבועיים בערך. ממש לא יכלתי להזיז את היד כמה ימים. היו כאבים נוראיים. לא יודע אם זה מהאימון או מהעבודה. לדעתי שילוב של שניהם כי יום אחרי האימון היה יום עבודה מאוד אינטנסיבי פיזית עם הרבה משקל. חזרתי לבית מאוד מותש. מפה לשם, בלילה התחיל כאב מעזע ויום למוחרת היד כבר הייתה מושבתת לגמריי. קיצור הלכתי לרופא וכאלה הביא לי תרופות וכל שאר הדברים האלה ואמר לי שהכל בסדר זה יעבור לבד כי כנראה זאת פשוט מתיחה ממאמץ יתר. מפה לשם אני שבועיים אחרי, יש עדיין כאב פה ושם אבל ברוך השם עובר לאט לאט. אפשר להגיד שהורדתי משקלים לאפס ובמשך שבועיים שתיתי קראטין ובכל אימון הוספתי 5 קילו לכל תרגיל מורכב. הגעתי למשקלים שהייתי נלחם בהם. ממש נלחם. הרגישו לי כמו טון לפני הקראטין. ואתמול עשיתי אימון והמשקלים האלה פשוט עפו לי. איך זה הגיוני? אפילו מרוב שהם היו קלים, עשיתי מנוחות קצרות בישביל שיהיה לפחות אתגר כלשהו. יש מצב שהקראטין משפיע ככה? עלי לפחות? או שזה שכביכול עשיתי ריסט כזה קיצוני השפיע ככה? יכלתי אתמול בשקט להוסיף עוד 10 קילו למוט אבל בגלל הכתף קצת חששתי ואני מעדיף להתקדם כמו שהתקדמתי עד עכשיו.