ייעוץ אימון חלש ושאלה על קראטין

• פותח/ת השרשור Ori135
  • פורסם בתאריך

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
אם יוצא אימון חלש
נגיד שאני עושה בדרך כלל מקבילים 2x8 יצא לי היום 2x4
ולא הצלחתי להרים משקלים שאני בדרך כלל מרים
עדיין האימון יגרום להימוטרפיה או שזה לא אפקטיבי וסתם הלך האימון?
ואם אני חודש לוקח קראטין ולא מרגיש ממנו כלום זה אומר שהוא לא משפיע עליי? למה? לוקח 5 גרם ביום בלי העמסות
@White Walker
@yujinius @לוטם

היפרטרופיה לא נוצרת מאימון אחד, אלא משגרה של אימונים וכמה אתה משקיע באימון, אין כזה דבר אימון מבוזבז
אתה פשוט חייב לדאוג לתזונה ולמנוחה שלך לפני האימון, אז אם הגעת למצב הזה תבדוק מה לא בסדר ב-2 אלה, ותתקן לפעם הבאה
וקריאטין לא ישפיע עליך בצורה שאתה תרגיש, הוא עוזר לסחוב פשוט את המשקל קצת יותר לאורך הסט

• פותח/ת השרשור
היפרטרופיה לא נוצרת מאימון אחד, אלא משגרה של אימונים וכמה אתה משקיע באימון, אין כזה דבר אימון מבוזבז
אתה פשוט חייב לדאוג לתזונה ולמנוחה שלך לפני האימון, אז אם הגעת למצב הזה תבדוק מה לא בסדר ב-2 אלה, ותתקן לפעם הבאה
וקריאטין לא ישפיע עליך בצורה שאתה תרגיש, הוא עוזר לסחוב פשוט את המשקל קצת יותר לאורך הסט
לא הרגשתי שהוא נתן לי סוג של בוסט למשקלי העבודה תאמת לא הרגשתי שום שינוי
ולגבי הקטע של האימון לא יודע למה זה קרא לי אכלתי בדיוק כמו אתמול וישנתי אותו שעות שינה ואתמול היה אחלה אימון והיום חזה היה סבבה ופתאום כתפיים ויד אחורית פישלתי
באתי קצת תפוס היום אבל לא הרגשתי את זה באימון..

לקחת מספיק מנוחה מהאימונים הקודמים? זה גם קשור
והקריאטין יכול להשפיע מעט במשקלי עבודה, וגם בכמות חזרות, אבל הוא קשור למנגנוני האנרגיה של השריר, אז זה גם קשור לכמה כוח השריר יכול להפעיל בכלל

• פותח/ת השרשור
לקחת מספיק מנוחה מהאימונים הקודמים? זה גם קשור
והקריאטין יכול להשפיע מעט במשקלי עבודה, וגם בכמות חזרות, אבל הוא קשור למנגנוני האנרגיה של השריר, אז זה גם קשור לכמה כוח השריר יכול להפעיל בכלל
מה הכוונה? התאמנתי אתמול רגליים גב יד קדמית ויום חזה כתפיים יד אחורית
מחר לא מתאמן
קורה לפעמים שמגיעים חלשים לאימון מסיבות כאלה ואחרות, לא נורא.
כן ברור שלא נורא
סתם עניין אותי האם אימון כזה יתן הימוטרפיה או לא
זין שאימון שני במסה וכבר יצא אימון חלש (באופן מפתיע, אתמול היה אימון חזק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית