הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

lolololo

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אהלן חברים, חדש כאן בן 25 טבעי 8 שנים , רמה טבעית מאוד גבוהה חי בתחום הפיתוח גוף כבר מגיל קטן
בנוי באמת באמת טוב ולא כמו 70% מהילדי טיקטוק שיש היום שמתאמנים חצי שנה ומתחילים לקחת חומרים כאילו זה וויטמינציק. בקיצור,
רוצה לקחת את הבניית מסת שריר קצת יותר בזריזות ובעתיד גם להקל על החיטוב האכזרי שיש לטבעי עד שמגיע למתחת ל10% שומן יוצא הנשמה תרתי משמע.
בקיצור רציתי סייקל ראשון של טסט ארוך
רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לדעת לפני אם יש איזשהי דרך לגרום לזה שלא יהיה לי אקנה בעור או הקרחה(משתמש בפרופסיה כבר)
ובנוגע לתזונה בתור טבעי אני בערך צורך 200 גרם חלבון ביום, בגלל הטסט אני יודע שהסינטוז חלבון גבוה הרבה יותר אז כמה לפי דעתכם אצטרך לאכול יותר אם בכלל..?
ובסיום סייקל , חייב לקחת כדורים לזרז את התהליך של היצור טסט הטבעי, או שאני יכול לא לקחת כדורים והגוף יחזור לייצר לבד
ושאלה אחרונה , למשל דוגמה יש לי דלקות בברכיים אחרי תקופת מסה ארוכה ונגרם מסקוואטים
שמעתי שברגע שלוקחים חומרים ״קל״ יותר להפצע כי השריר כביכול מחפה על הכאב ואז לא מרגישים כאב והנזק מחמיר ומחמיר עד למצב של פציעה
בקיצור לא רוצה להגיע למצב שהשריר עצמו יכול להרים משקל, אבל הגידים והמפרקים כואבים ומסמלים לי להוריד הילוך ובגלל החומר לא ארגיש את הסימני אזהרה. תודה רבה רבה לעונים חברים

כרגע על 11% שומן שוקל 77 , גובה 1.79 סיום חיטוב לפני חודש בערך עולה לאט לאט בקלוריות
אחי זה אחלה נתונים!
לא שווה לך להכנס לעולם האנבולים.

לשאלתך אי אפשר לדעת איך תגיב לסייקל..
חלק מקבלים אקנה, חלק מאבדים שיער בראש ומצמיחים שיער בגוף.
בסופו של דבר זה תלוי בגנטיקה שלך ואיך הגוף ממיר את הטסט בגוף.

חובה שיקום בסוף סייקל!
אחרת אתה תהיה זומבי עד שהביצים שלך יחזרו לייצר טסט מחדש..
סימפטומים של סיום סייקל - חוסר אנרגיה, עייפות, אובדן לבידו ועוד.. הסימפטומים הקלאסים של מחסור בטסט.

לדעתי אם אתה לא מתכוון להכנס לעולם הזה ברצינות.. (ביננו זה לא סייקל אחד וזהו.. שיהיה לך ברור).
אז תמשיך להתקדם כטבעי, בטוח שיש עוד לאן להגיע.

• פותח/ת השרשור
אחי זה אחלה נתונים!
לא שווה לך להכנס לעולם האנבולים.

לשאלתך אי אפשר לדעת איך תגיב לסייקל..
חלק מקבלים אקנה, חלק מאבדים שיער בראש ומצמיחים שיער בגוף.
בסופו של דבר זה תלוי בגנטיקה שלך ואיך הגוף ממיר את הטסט בגוף.

חובה שיקום בסוף סייקל!
אחרת אתה תהיה זומבי עד שהביצים שלך יחזרו לייצר טסט מחדש..
סימפטומים של סיום סייקל - חוסר אנרגיה, עייפות, אובדן לבידו ועוד.. הסימפטומים הקלאסים של מחסור בטסט.

לדעתי אם אתה לא מתכוון להכנס לעולם הזה ברצינות.. (ביננו זה לא סייקל אחד וזהו.. שיהיה לך ברור).
אז תמשיך להתקדם כטבעי, בטוח שיש עוד לאן להגיע.
ר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תודה רבה אחי, כן ברור לי שיש לי עוד לאן להתקדם כטבעי אבל השאלה כמה זמן שידרש לי, ברור לי שיכול להשקיע עוד חמש שנים ולראות תוצאות
אבל באותה נשימה התוצאות האלה יכולות להגיע גם בחצי מהזמן בשימוש בחומר.
החיטוב כטבעי זה משהו שקשה מאוד מאוד מאוד עבורי סחרחורות,אימונים חלשים, 0 חיי חברה, חשק מיני 0 למספר חודשים, טסט מגיע לרצפה , גם כטבעי אני סובל ״מתופעות לוואי״
סייקל אחד ולהפסיק ברור שלא יצא לפועל אני מודע לעניין,
אבל אני לא מבין למה כל מי שמשתמש בחומר תמיד אומר לבן אדם כטבעי ״שמע אחי עדיף לך לא להיכנס לזה״ למה? אני לא מבין את העניין הזה, ואם בחור משכנע מישהו לא להיכנס לחומרים למה הוא מלכתחילה נכנס לחומרים .
המון אנשים שדיברתי איתם 99% אמרו לי אל תיכנס לזה אם אתה לא חייב

רגע ואתה חושב של סטרואידים אתה לא צריך להתאמן ולהשקיע?
ולסטרואידים אין תופעות לוואי? יש הרבה אנשים שהם על אנבוליים והחציל שלהם לא עובד והם גם בדיכאון או חרדות..
אחי סטרואידים זה לא הליכה פארק..
יש לי מספיק סיפורים של אנשים שחשבו שזה אחלה קיצור דרך וזה רק לתת כמה זריקות..
ובסוף הרסו זוגיות ובית, נכנסו לאשפוז פסיכיאטרי, ירדו לזנות בשביל לממן את החומרים.(כל אלה הם אנשים נפרדים.. אנשים שאני מכיר אישית!!).

אני פה בשביל להראות לך את הצד המכוער שדילרים ובודי בילדארים(מוזרקים) מסתירים..

• פותח/ת השרשור
רגע ואתה חושב של סטרואידים אתה לא צריך להתאמן ולהשקיע?
ולסטרואידים אין תופעות לוואי? יש הרבה אנשים שהם על אנבוליים והחציל שלהם לא עובד והם גם בדיכאון או חרדות..
אחי סטרואידים זה לא הליכה פארק..
יש לי מספיק סיפורים של אנשים שחשבו שזה אחלה קיצור דרך וזה רק לתת כמה זריקות..
ובסוף הרסו זוגיות ובית, נכנסו לאשפוז פסיכיאטרי, ירדו לזנות בשביל לממן את החומרים.(כל אלה הם אנשים נפרדים.. אנשים שאני מכיר אישית!!).

אני פה בשביל להראות לך את הצד המכוער שדילרים ובודי בילדארים(מוזרקים) מסתירים..
בגלל זה כל כך הרבה השלכות אז למה אנשים נכנסים לזה? ומה גורם לאנשים שלקחו חומרים פתאום להפסיק לתפקד ולחיות כמו בני 80 עם כדורים ?

כאילו אם אתה אומר לבן אדם שמע קח בחשבון שיש מצב שיהיה לך אקנה בגב קצת או הקרחה, אנשים יהיו מוכנים לקחת את זה על עצמם
אבל אני לא חושב שאם תגיד לבן אדם שהתפקוד מיני שלו יהיה ברצפה והוא יצטרך לחיות על כדורים ולמכור את הבית שלו ולפרק משפחה יהיה חלק מהתופעות לוואי אף אחד לא ירצה להיכנס לזה , אז מה הם עשו שגוי האנשים האלה שבני 30 ולא מתפקדים במיטה וחיים על כדורים כאילו הם בני 80

נערך לאחרונה:
בגלל זה כל כך הרבה השלכות אז למה אנשים נכנסים לזה? ומה גורם לאנשים שלקחו חומרים פתאום להפסיק לתפקד ולחיות כמו בני 80 עם כדורים ?
רוב האנשים נכנסים לזה כי שהם אפילו לא יודעים מה זה PCT..
LH וFSH.. איך סייקל נראה, מינונים וכו', איזה בדיקות דם צריך לבקש מהרופא(שמסרב לתת אותם ברוב המקרים).
הם נכנסים כי איזה דילר במכון אומר להם שהכל בסדר ולאקמול יש יותר תופעות לוואי..
או שהם מזמינים מחו"ל בלי בכל לדעת כלום..

הרוב מתחילים ומפסיקים כבר בסייקל כשמתחיל הכאב בישבן מהזריקות או חלילה מזיהום בגלל טכניקה הזרקה או חוסר סטריליות.

גם אם אתה עושה הכל לפי הספר...
אותם אנשים שמתמשים שנים בחומרים, פוגעים בלב שלהם, כלי הדם, דופקים את הכבד, מעלים את הסיכון שלהם לחלות בסרטן..
ואז מפסיקים וחיים על כדורים.. ומי מהם אתה חושב מגיע לגיל 80??

אבל אני לא חושב שאם תגיד לבן אדם שהתפקוד מיני שלו יהיה ברצפה והוא יצטרך לחיות על כדורים ולמכור את הבית שלו ולפרק משפחה יהיה חלק מהתופעות לוואי אף אחד לא ירצה להיכנס לזה
אתה מצפה מדילר שיבוא ויספר לך מה זה deca dick? או שיסביר לך איך סטרואידים משפיעים על מערכת העצבים והמוח ועלולים לגרום לחרדות, התקפי זעם, פרנויות ופסיכוזות וכדומה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
LH וFSH.. איך סייקל נראה, מינונים וכו', איזה בדיקות דם צריך לבקש מהרופא(שמסרב לתת אותם ברוב המקרים).

הרוב מתחילים ומפסיקים כבר בסייקל כשמתחיל הכאב בישבן מהזריקות או חלילה מזיהום בגלל טכניקה הזרקה או חוסר סטריליות.

אותם אנשים שמתמשים שנים בחומרים, פוגעים בלב שלהם, כלי הדם, דופקים את הכבד, מעלים את הסיכון שלהם לחלות בסרטן..

אתה מצפה מדילר שיבוא ויספר לך מה זה deca dick? או שיסביר לך איך סטרואידים משפיעים על מערכת העצבים והמוח ועלולים לגרום לחרדות, התקפי זעם, פרנויות ופסיכוזות וכדומה.

זה משנה גם סוג החומר אני מתאר לעצמי . בוא נגיד ואני מדבר נטו על זריקות. בלי כדורים למשל סייקל ראשון טסט ארוך. בלי שום דבר מסביב כמה באמת התופעות לוואי שרשמת באמת נגרמות בגלל טסט
כי בסטרואידים יש המון דברים מאנאבר ועד לסייקלים של חומרים הרבה יותר כבדים
אני מסתכל על זה בידיוק כאל סמים, יש ירוק שמעשנים ויש הרואין שמזריקים שניהם נמצאים בקטגוריה של ״סמים״ אבל ההבדל בניהם הוא שמיים וארץ
השאלה אם בסטרואידים זה גם ככה

סטרואידים וסמים זה לא אותו דבר... אבל גם סטרואידים ממכרים בפן הפסיכולוגי(קשה מאוד לחזור להתאמן אחרי שסיימת סייקל).
חשוב לציין שחלק גדול מאותם אנשים שמשתמשים בסטרואידים פונים לסמים במרשם או סמי רחוב/מסיבות בשביל להקל על סימפטומים של סייקל או PCT.

ואף אחד לא עושה סייקל טסט וזהו...

• פותח/ת השרשור
קשה מאוד לחזור להתאמן בגלל שאתה מפסיק שימוש בטסט חיצוני והגוף שלך יורד לזמן קצר ״מהאופריה״ שנתת לו אבל גם זה לזמן קצר יחסית עד שהגוף משתקם לא?
וזה אני יכול להגיד על עצמי שבחיטוב שלי אחרי מספר חודשים
הרמת טסט מגיע כמעט למינימום חשק להתאמן חלש מאוד כוח חלש מאוד חשק מיני חלש מאוד ככה שזה יוצר לי סוג של אותם תופעות לוואי לא?
והכיוון שחשבתי עליו הוא סייקל ראשון טסט בלבד
ובעתיד אולי לתסף איזה חומר בזריקה(לא כדורים) עדין מאוד אולי לתת עוד קצת פיק של מסת שריר רזה

ולמה התכוונת שאמרת שפונים לסמי רחוב ודברים כאלה? התכוונת שבגלל שהחשק יורד ומגיע סוג של ״דאון״ אז מתחילים להשתמש בסמי מסיבות כדי לטשטש את זה?
כמו בן אדם למשל אחרי פרידה שמתחיל לשתות אלכוהול כדי לשכוח?

קשה לחזור להתאמן כי בזמן הסייקל אתה חזק מאוד, מלא אנרגיה, כל המשקלים פתאום קלים לך.. אתה מרים עוד פלטה ועוד פלטה וכו'..

כשאתה מסיים את הסייקל וגם אחרי הPCT שגם לא קל עבור חלק.. אתה מוצא את עצמך חוזר למשקלים הרבה יותר נמוכים מאלה שעשית בסייקל, אין את האנרגיה הזאת של להעיף עוד פלטה ועוד פלטה..
וכשאתה יודע שבעזרת 2-3 זריקות בשבוע אתה יכול לחזור להיות מפלצת.. זה ממכר.

וכן יש אנשים שמרגישים דאון/חרדה אחרי או בזמן הסייקל ובעיות ED.. ואז מתחילים להתנסות גם באותם סמים במרשם או סמי רחוב..
ואז נוצרת תחלואה כפולה.

• פותח/ת השרשור
בקיצור, חומר בסיס, טסט בלבד, בהמשך החיים לצרף עוד חומר באמצעות זריקה בלבד.
מה אומר? אם אני על זה בלבד שווה להתחיל?

ושוב אשאל את השאלה , דלקות בברכיים הסייקל יכול ״לטשטש״ לי את הכאב ולגרום לי לשכוח מהדלקת? הכוונה היא שהסייקל יוריד לי את הסימני אזהרה ואני אוכל להיפצע ככה ? או שעדיין ארגיש כאב במקרה ו.. ועדיין אהיה מודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית