עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יודע ללא ספק אני בערך 5 שנים על מסה/חיטוב והכל מדוד אבל שוקל לעלות עוד קצת פחמימה ומצד שני לא רוצה לעלות בשומן..אני מקווה מאוד שזה טרולינג ואתה לא באמת התחלת סייקל בלי לדעת את הבסיס של איך לאכול
אם אתה חמש שנים עושה מסה ומתחטב כנראה שאתה אפילו לא יודע מה הניטרלי שלך או איך לעלות במסת שריר בלי להשמין יותר מדייודע ללא ספק אני בערך 5 שנים על מסה/חיטוב והכל מדוד אבל שוקל לעלות עוד קצת פחמימה ומצד שני לא רוצה לעלות בשומן..
יודע טוב מאוד, שאלתי שאלה מקצועית לדעת אם זה יזיק לי להוסיף עוד פחמימה מעבר למה שאני עכשיו אבל כנראה שבמקום לענות עליה כמו בן אדם אתם מחפשים להתחכם בתשובות מציקות אז תודה בכל זאת על המענה.אם אתה חמש שנים עושה מסה ומתחטב כנראה שאתה אפילו לא יודע מה הניטרלי שלך או איך לעלות במסת שריר בלי להשמין יותר מדי
הוא לא מנסה להתחכם, זו שאלה שבאמת אם אתה שואל אותה חסר לך עדיין המון ידע בסיסי בתזונה לפני שאפשר בכלל להתחיל עם חומרים כראוייודע טוב מאוד, שאלתי שאלה מקצועית לדעת אם זה יזיק לי להוסיף עוד פחמימה מעבר למה שאני עכשיו אבל כנראה שבמקום לענות עליה כמו בן אדם אתם מחפשים להתחכם בתשובות מציקות אז תודה בכל זאת על המענה.
אח שלי היקר, בסייקל קצב חילוף החומרים הרבה יותר שונה מאשר כשאתה לא (לפחות אצלי), יש לי ניסיון עם עם חומרים ועם תזונה, שאלתי את זה בגלל שקצב חילוף החומרים שונה אם אפשר להרים קצת פחמימה זה הכל, שאלה לגיטימית ומכאן ועד להתנסות ולהגיד אתה לא מבין וכו׳ סתם מיותר, אפשר פשוט לנסות לעזור ולהסביר מבלי כל המשפטי מפתח מעבר...הוא לא מנסה להתחכם, זו שאלה שבאמת אם אתה שואל אותה חסר לך עדיין המון ידע בסיסי בתזונה לפני שאפשר בכלל להתחיל עם חומרים כראוי
אני אשאל ככה, מה הבעיה להעלות את הפחמימה גם ללא חומרים?אח שלי היקר, בסייקל קצב חילוף החומרים הרבה יותר שונה מאשר כשאתה לא (לפחות אצלי), יש לי ניסיון עם עם חומרים ועם תזונה, שאלתי את זה בגלל שקצב חילוף החומרים שונה אם אפשר להרים קצת פחמימה זה הכל, שאלה לגיטימית ומכאן ועד להתנסות ולהגיד אתה לא מבין וכו׳ סתם מיותר, אפשר פשוט לנסות לעזור ולהסביר מבלי כל המשפטי מפתח מעבר...
אין שום בעיה, רציתי סך הכל לקבל חוות דעת נוספות ולא ביקורות חותכות.אני אשאל ככה, מה הבעיה להעלות את הפחמימה גם ללא חומרים?
אבל השאלה עצמה מרמזת שאולי כן חסר ידע, כי בגדול אין שום בעיה להוסיף פחמימה, ואין גם סיבה שתהיה בעיה.אין שום בעיה, רציתי סך הכל לקבל חוות דעת נוספים ולא ביקורות חותכות.
אני שוב חוזר על עצמי ואומר, אני יודע שאפשר להרים פחמימה וכמו כל בן אדם שחשוב לו ומשקיע במה שהוא עושה, הוא לא מקשיב רק לעצמו ושומע חוות דעת נוספות כי זה אף פעם לא מזיק וגם לא מביש וזה מה שרציתי בסך הכל.אבל השאלה עצמה מרמזת שאולי כן חסר ידע, כי בגדול אין שום בעיה להוסיף פחמימה, ואין גם סיבה שתהיה בעיה.
כשבנאדם שואל האם אפשר להוסיף פחמימה על סייקל זה נשמע כמו מישהו שישאל האם קריאטין הוא חלק משמעותי בסייקל