הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כדאי להפסיק עם הסטרואידים

• פותח/ת השרשור nizzz
  • פורסם בתאריך

nizzz

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
רציתי לשאול עם זה רק אני או שכולם ככה מאז שהתחלתי להזריק טסט (סייקל 3) יש לי תחושה מוזרה כזאת בחזה יכול להיות מחרדה שנוצרה מהשימוש עכשיו תמיד רציתי להתחרות ועכשיו לא יודע עם כדאי לי להפסיק או להמשיך

נערך לאחרונה:
רציתי לשאול עם זה רק אני או שכולם ככה מאז שהתחלתי להזריק טסט (סייקל 3) יש לי תחושה מוזרה כזאת בחזה יכול להיות מחרדה שנוצרה מהשימוש עכשיו תמיד רציתי להתחרות ועכשיו לא יודע עם כדאי לי להפסיק או להמשיך
תקבע טור לרופא משפחה תגיד לו על הבעיה הקיימת בתחושה בחזה , ותבקש 2 בדיקות(אם ירצה לתת לך עוד משהו כמו צילום חזה וכו תעשה את זה) . אקג ובדיקת אקו לב ואקו לב במאמץ. אם לא עשית בדיקות דם בחצי שנה האחרונה תבקש גם הפנייה לבדיקות דם.
יכול להיות חרדה, יכול להיות מיליון ואחד דברים יש מצב גם שזה כלום ושום דבר.
אני ממליץ לך בשלב הזה או לרדת לTRT זריקה של 250 מלגרם פעם ב-10 ימים. או לנוח 14 ימים מהזריקה האחרונה ולהתחיל שיקום PCT.
אם 2 הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין כולל בדיקות דם והרופא יגיד לך שהכל בסדר אז או שהוא יחליט שזה חרדה או ימשיך לחפש משהו אחר.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חד משמעית להפסיק.
אתה כרגע מתחיל לשלם על השימוש באנבולים!
במידה ותמשיך אתה תשלם עוד וגם ריבית.
אם אחרי הבדיקות שלו הכל יצא פיקס תחזור בך... 😉

אם זה הוויב שלך וכל כך מהר - סביר להניח שסטרואידים הם לא בשבילך ואתה לא בנוי לזה

העולם הזה לא מתאים לכל אחד וזה בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית