הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר nabba vs ifbb

van-damme

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
142
67
0
שלום השנה אני מיתחרה במר ישראל במישקל עד 75 קג ואני בדילמה קשה באיזה איגוד להתחרות
מצד אחד נאבא המון מיתחרים תחרות ברמה גבוהה (יחסית לארץ ) פרסים נחמדים
ומצד שני ifbb פחות מתחרים פרסים גרועים אבל אחר כך אפשר לצאת להיתחרות בחו"ל
מה אתם אומרים?

השאלה אם אתה ברמה מספקת כדי להתחרות בחו"ל, ללכת סתם להתחרות בחו"ל ולעשות בושות זה ביזבוז זמן וכסף.
תסתכל על החבר'ה מחו"ל האם אתה מסוגל לקחת משהו בחמישייה הראשונה, אם לא אין טעם.

• פותח/ת השרשור
אני 1.65 כרגע 80 קג 7 אחוז שומן כרגע אין סיכויי לחול אבל עוד שנה שנתיים שאני יעלה בעוד כמה ק"ג
אני מאנין שאני יכול להביא תוצאות יפות השאלה לאיזה איגוד ללכת לאשר פרידג הרשע או לנאבא ולהישאר בארץ

השאלה מה התנאים של IFBB אם אתה מתחרה בנאבא, האם גם להם יש תקופת "צינון"? או שתשלם כסף ותבוא להתחרות, אם כן אז תתחרה בנתיים בנאבא ואז תעבור.

שלום השנה אני מיתחרה במר ישראל במישקל עד 75 קג ואני בדילמה קשה באיזה איגוד להתחרות
מצד אחד נאבא המון מיתחרים תחרות ברמה גבוהה (יחסית לארץ ) פרסים נחמדים
ומצד שני ifbb פחות מתחרים פרסים גרועים אבל אחר כך אפשר לצאת להיתחרות בחו"ל
מה אתם אומרים?

כן תצא לחו"ל על 75 קילו

• פותח/ת השרשור
אני לא אמרתי שאני ייצא לחול השנה אני רוצה שתיהיה לי אפשרות בעתיד בעוד שנה שנתיים
משה אני לא זוכר אבל ניראה לי שאם עוברים מifbb לנאבא יש 5 שנים אני לא בטוח אבל זה לא משנה אין לי כוח לעבור בין איגודים אני יסביר לך אני מתאמן בגו אקטיב בתא כל החברים שלי מיתחרים ב ifbb מאור זרזר אפי ועדי הם אומרים לי שתיהיה ליאת אופציה לחול אבל אין רמה שם דילמה קשה חחחחח

אין שום תקופת צינון בארץ. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה להבין אז מר צפון האחרון של IFBB לקח מקום שני או שלישי בסניורים של נאבבא במר ישראל האחרון שנערך בערך 5 חודשים לפני כן. אתה יכול להתחרות באיזה איגוד שנמחשק לך ובאיזה תחרויות שבא לך

• פותח/ת השרשור
אני כניראה הלך לifbb אפילו שהרמה תיהיה נמוכה

אני 1.65 כרגע 80 קג 7 אחוז שומן כרגע אין סיכויי לחול אבל עוד שנה שנתיים שאני יעלה בעוד כמה ק"ג
אני מאנין שאני יכול להביא תוצאות יפות השאלה לאיזה איגוד ללכת לאשר פרידג הרשע או לנאבא ולהישאר בארץ
אם אתה לא סגור על עצמך
תעלה להיתחרות בקיץ בגביע פתוח של מר ישראל קלאסייק
תחרות פתוחה לא מחייבת איגוד אפילו

• פותח/ת השרשור
על עצמי אני סגור על האיגוד לא .
אני יילך לifbb בסופו של דבר.

יש לך תמונות,מעניין אותי ליראות!(אם לא אכפת לך)

IFBB -זה ללכת על בטוח,כמו סקס עם מחוארות- זיון בטוח,בכל מקרה תצא עם גביע

• פותח/ת השרשור
אבל מה לעשות שזה האיגוד המקצועי ונאבא זה החובבני אני לא יודע למה אבל זה היה אמור להיות הפוך ורוב השתתפים היו אמורים להיות בifbb ולא כמו שקורה היום והרוב בנאבא

זה לא משנה כלום בארץ - תתחרה איפה שיש לך תחרות, בנאבא - כשתגיע לרמה שאתה יכול לעזוב את הארץ ולהתחרות בחו"ל תשנה גישה...

• פותח/ת השרשור
אוליי אתה צודק ניראה אני עדיין לא סגור גם אחריי שגיליתי שאני צריך לשם איזה 500 שקל כדיי להשתתף בifbb (דמי חבר + דמי תחרות) וזה נשמה לי מופרך לגמריי יש עוד חודשיים אני עוד שוקל את צעדיי

ב נאבא תראה רק את המתחרים שנראים רחוקים מילכת ממתחרים אמיתיים שיש לנו פה למשל, מישל טרוני מאור זרדז ועוד..
בנאבא יש מתחרים חובבנים בגלל זה האיגוד הוא "חובבני" וIFBB הינו איגוד מקצועי שרק ממנו יוצאים אלופים אמיתיים
אני לא רואה את אנטון, אתיאל, גלעד, יהודה בנעים ועוד רבים שיתחרו בחול הרמה שלהם לא מתקרבת למקצועניים האמיתיים.

תמונות שוות 1000 מילים
http://www.ifbb.co.il/Mr-amerkaz-2010.aspx

מקום ראשון
P1110180_tn.jpg

אם זה לא ביזיון לא יודע מה כן

אתה פשוט לא יודע להעריך אסטתיקה בטעם, משה!

ב נאבא תראה רק את המתחרים שנראים רחוקים מילכת ממתחרים אמיתיים שיש לנו פה למשל, מישל טרוני מאור זרדז ועוד..
בנאבא יש מתחרים חובבנים בגלל זה האיגוד הוא "חובבני" וIFBB הינו איגוד מקצועי שרק ממנו יוצאים אלופים אמיתיים
אני לא רואה את אנטון, אתיאל, גלעד, יהודה בנעים ועוד רבים שיתחרו בחול הרמה שלהם לא מתקרבת למקצועניים האמיתיים.
כן....סטס השחיף
אנטון המקלון
גלעד בן יעקוב האנורקס
איתיאל שפירא החולה
אלו רק מי שעלה לי בראש מיידית
....באמת רמה נמוכה לגמרי.....
אין לך מושג מה אתה מדבר בכלל

מה זה מתחרה אמיתי?

Back
למעלה תחתית