עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום השנה אני מיתחרה במר ישראל במישקל עד 75 קג ואני בדילמה קשה באיזה איגוד להתחרות
מצד אחד נאבא המון מיתחרים תחרות ברמה גבוהה (יחסית לארץ ) פרסים נחמדים
ומצד שני ifbb פחות מתחרים פרסים גרועים אבל אחר כך אפשר לצאת להיתחרות בחו"ל
מה אתם אומרים?
אם אתה לא סגור על עצמךאני 1.65 כרגע 80 קג 7 אחוז שומן כרגע אין סיכויי לחול אבל עוד שנה שנתיים שאני יעלה בעוד כמה ק"ג
אני מאנין שאני יכול להביא תוצאות יפות השאלה לאיזה איגוד ללכת לאשר פרידג הרשע או לנאבא ולהישאר בארץ
כן....סטס השחיףב נאבא תראה רק את המתחרים שנראים רחוקים מילכת ממתחרים אמיתיים שיש לנו פה למשל, מישל טרוני מאור זרדז ועוד..
בנאבא יש מתחרים חובבנים בגלל זה האיגוד הוא "חובבני" וIFBB הינו איגוד מקצועי שרק ממנו יוצאים אלופים אמיתיים
אני לא רואה את אנטון, אתיאל, גלעד, יהודה בנעים ועוד רבים שיתחרו בחול הרמה שלהם לא מתקרבת למקצועניים האמיתיים.
ב נאבא תראה רק את המתחרים שנראים רחוקים מילכת ממתחרים אמיתיים שיש לנו פה למשל, מישל טרוני מאור זרדז ועוד..
בנאבא יש מתחרים חובבנים בגלל זה האיגוד הוא "חובבני" וIFBB הינו איגוד מקצועי שרק ממנו יוצאים אלופים אמיתיים
אני לא רואה את אנטון, אתיאל, גלעד, יהודה בנעים ועוד רבים שיתחרו בחול הרמה שלהם לא מתקרבת למקצועניים האמיתיים.