הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

ornewhere

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
מתאמן כבר כמה שנים טובות בלי שינוי משמעותי.. אחרי כמה בדיקות דם שהראו טסט יחסית נמוך (מתחת ל10 אבל עדיין בתוך הסקאלה של קופת החולים) החלטתי להתחיל סייקל ראשון. בגלל שאני פחות מתחבר לעניין המחטים, המליצו לי להתחיל סייקל של anavar בשילוב עם mk667.
יש למישהו המלצות בעד או נגד? האם בכללי כדורים זה רעיון טוב?
המלצות על מינונים ומשך הסייקל?

אני מאוד אשמח לדעת למה? זה לא נותן את התפוקה שמחפשים? יותר מידי תופעות לוואי?
תקבל השבתה של הציר ההורמונלי בשביל כלום תוצאות שגם ככה הכלום שתשיג מהmk יירד כשתפסיק שימוש+קרוב לוודאי שגם ככה לא תשיג mk אמיתי ..יותר מידי זיופים של סארמס

תקבל השבתה של הציר ההורמונלי בשביל כלום תוצאות שגם ככה הכלום שתשיג מהmk יירד כשתפסיק שימוש+קרוב לוודאי שגם ככה לא תשיג mk אמיתי ..יותר מידי זיופים של סארמס
כן יש הרבה זיופים לסארמס וגם הרבה זיופים ל MK רק ליידע כללי MK677 זה לא סארמס. לכן MK ואנבר מקורי לא ישביתו לו ציר הורמונלי. לגבי מה הוא ישיג או לא ישיג מהשימוש זה תלוי רק בוא. אני מכיר חברים שצברו רק מ-MK קרוב ל10 קילו בחודש וחצי/חודשיים של שימוש. לפי איך שאני ראיתי את תוצאות האלה זה בה בעיקר מאכילה של הרבה מאוד אוכל. צברו גם כוח ולא מאט נוזלים. אחרי חודשיים שהרעב הזה עובר ואוכלים רגיל הנוזלים המיותרים יורדים כל השאר מה שנשאר נשאר.
השימוש היה ב-MK מקורי של חברה וותיקה מוכרת ואמינה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מתאמן כבר כמה שנים טובות בלי שינוי משמעותי.. אחרי כמה בדיקות דם שהראו טסט יחסית נמוך (מתחת ל10 אבל עדיין בתוך הסקאלה של קופת החולים) החלטתי להתחיל סייקל ראשון. בגלל שאני פחות מתחבר לעניין המחטים, המליצו לי להתחיל סייקל של anavar בשילוב עם mk667.
יש למישהו המלצות בעד או נגד? האם בכללי כדורים זה רעיון טוב?
המלצות על מינונים ומשך הסייקל?
גם שהטסט נמוך אבל בטווח תקין צריכים לראות תוצאות בתנאי שאוכלים טוב שומרים על כ-4 אימונים בשבוע ונחים טוב בלילה.
אם בדקת טסט והוא היה נמוך ואתה תשתמש ב- MK677 ואנבר מקורי אתה תראה תוצאות מסוימות מהם אבל הטסט עדין נמוך. לכן עלייה במסת שריר כמו מטסט לא תראה מזה. אם תקרא מאמרים אתה תבין שההטסט בזריקות זה החומר בסיס לכל החומרים/ סארמס למיניהם שורה תחתונה אתה יכול לשלב את זה במקביל לזריקה של טסט 250 מלגרם בשבוע שיהיה חומר בסיס ואז התוצאות יותר טובות בהרבה.
*לא משנה במה תבחר להשתמש בסוף טסט MK כדורים אחרים תשתמש רק בחברות וותיקות אמינות ומוכרות מאוד מחשש לזיופים. מוכרים כל מיני חברות מפוקפקות דמוי סארמס בכדורים בפנים יש סטרואידים שונים.

נערך לאחרונה:
שלום, קורא את התשובות של כולם.
טסט נמוך כ 10 הוא מאוד נמוך, הייתי אומר נמוך מהמינימום (לא קופ״ח).
למה לא להתחיל עם DHEA שידחוף את הטסט ורק לאחר חודשיים שלושה ובדיקות דם לבדוק את הטסט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית