הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם מוצרי מזון מועשרים בחלבון מחליפים את אבקות החלבון?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
יוגורט חלבון VS אבקות חלבון (1).png

היי לכולם, נשמח לשמוע את דעתכם בנושא הבא – ישנם מגוון רחב של יוגורטים ומשקאות מועשרים בחלבון כעת בשוק מוצרי החלב.
האם השפע גרם לכם להפסיק לרכוש תוספי תזונה כגון אבקת חלבון ולקבל את החלבון ממקורות אחרים?

צפה בקובץ המצורף 99162

היי לכולם, נשמח לשמוע את דעתכם בנושא הבא – ישנם מגוון רחב של יוגורטים ומשקאות מועשרים בחלבון כעת בשוק מוצרי החלב.
האם השפע גרם לכם להפסיק לרכוש תוספי תזונה כגון אבקת חלבון ולקבל את החלבון ממקורות אחרים?
לא, מוצרים מעושרי חלבון הם עם טעם לוואי נורא, גם אבקת החלבון אבל את זה אתה שותה מהר, וזה זול משמעותית מהמוצרים "הרגילים"

שלילי חזק. כל המעדנים והמשקאות האלה יקרים בהגזמה. מרשה לעצמי פה ושם אבל לקנות בקבוע זה ממש ביזבוז כסף. אבקת חלבון זולה משמעותית.

כל טרנד החלבון+ הוא גימיק שיווקי!!
אנשים חושבים שאם הם אוכלים יוגורט 25 גר חלבון אז הם בונים מסת שריר.. קודם עדיף שיתחילו להתאמן ולבצע אימוני כוח.
רוב האנשים שאני מכיר יכולים להגיע לכמות החלבון היומית שלהם בעזרת מזון 'רגיל'..
קוטג, גבינה צהובה, עוף,הודו, טונה, ביצים,סוייה, סייטן ועוד...

לגבי אבקת חלבון - אני שותה בכל סוף אימון כי בא לי משהו נחמד לפנק את עצמי ולקרר את העצבים מהדושים במכון...

*סליחה באמת שאני מפריע לסט צילום שלך במכון בזמן שאת עושה היפ טרסט עם 10 קילו.. האא..להמתין שתסיימי שאני לא אכנס לפריים?!! בטח!
לעשות לך גם טאצ' אפ לאיפור??

אוי חזוס!! למה המכון מלא בקרינג'ים!! פאקינג תתאמנו ותלכו הביתה!! החדר כושר זה לא לאונג' בר.. 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

אני לא חושב שאפשר להסתכל על זה כ "זה או זה", לכל מוצר יתרונות וחסרונות משלו. אם זה מבחינת מחיר, ערכים תזונתיים, נוחות לוגיסטית, טעם ורמות שובע.
וכל אחד צורך בהתאם לשיקולים שלו ומה שמתאים ובא לו באותו הרגע.
אני אישית מאוד אוהב את היוגרטים פרו/גו, הם מאוד טעימים לי ומשביעים אותי, מצד שני הם אכן יקרים. אבקות חלבון למשל אני לא שותה בכלל אלא משתמש בה רק עבור אפייה/גלידות ביתיות.
עם זאת, אני מסכים שנהיה גימיק של מוצרים מעושרים בחלבון כאשר ההבדל בכמות החלבון בינם לבין המוצר המקורי היא קטנה מאוד בזמן שהמחיר שלהם גבוה בהרבה.

אני משוחרר שנה . אני וחבר בבסיס פירקנו אבקות חלבון בכל טעם אפשרי , עם חלב ,עם מים , עם קרח , עם פירות ומה לא .
ונשבענו שברגע שנשתחרר לא נגע יותר באבקות לנצח כי הטעם בלתי נסבל ונקנה רק מעדנים .
הרגשתי צורך לשתף חחחח
מה זה משנה בעצם? מעדן חלבון/סקופ חלבון/קופסת טונה . הכל עולה בערך 4-5 ש"ח .

בסוף אימון כשחם לך אז שייק חלבון קר.. אותי זה מפנק.
מי אתה רוצה שיפנק אותי בסוף אימון?!! המדריך? 😂
מילקשייק, אייס קפה, משהו מתוק, משהו מתוק בלי טעם לוואי, משהו טעים בלי טעם לוואי, משהו יותר מתוק בלי טעם לוואי, משהו פחות מתוק בלי טעם לוואי, להמשיך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית