הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חלב על 250 טסט

YarWar21

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
אני כבר 13 שבועות על טסט 250 בלבד ולוקח ארימידקס כדור כול יומיים עכשיו נגמר לי הארימידקס התחלתי לקחת ארומזין ודיבול 20-30 מ״ג היה איזה יומיים שהרגשתי רגשי מדיי חלש בלי יותר מדיי כוח וחושב יותר מדיי משהו לא רגיל לפני יומיים אני עומד מול המראה אחרי מקלחת מתנגב מרגיש שהפטמות רכות כאלה יש בהם יותר רגישות סתם לא יודע למה הבאתי לחיצה חזקה על הפיטמה ויצא לי פאקינג התזה קטנה כזאת כמו שפריץ חלש כזה נכנסתי לשוק כמה דקות שאלתי את המאמן שלי מה הולך בנידון הוא אמר לי לא להלחץ פשוט לקחת יותר ארומזין עכשיו אני פונה אליכם בתור עוד חוות דעת

אתה בטוח שהשפריץ יצא מהפיטמה....? 🤣

בכל מקרה סביר להניח שהפרולקטין שלך בשמים!
נשמע שאתה חווה היפרפרולקטינמיה...
דבר עם הדילר שלך לגבי תרופה בשם דוסטינקס.

תבקש מהרופא משפחה לעשות בדיקת דם של פאנל הורמונלי - כולל פרולקטין.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שהשפריץ יצא מהפיטמה....? 🤣

בכל מקרה סביר להניח שהפרולקטין שלך בשמים!
נשמע שאתה חווה היפרפרולקטינמיה...
דבר עם הדילר שלך לגבי תרופה בשם דוסטינקס.

תבקש מהרופא משפחה לעשות בדיקת דם של פאנל הורמונלי - כולל פרולקטין.
יצא יצא מהפיטמה ואני יכול לעשות בדיקות הורמונליות אבל אני חייל וזה דרך הצבא אני מפחד שיעלו עליי שאני משתמש בחומרים ויעשו לי באלגן

• פותח/ת השרשור
אתה מרגיש נפיחות בחזה? גודש?
מבחינת חשק ותפקוד הכל תקין?
וואלה חשק מיני האמת ירד קצת לא עמד לי יומיים ברצף רק היום קמתי עם זקפה קטנה והייתי קצת חרמן לא נפיחות בחזה לא מרגיש רק רק רגישות אבל גם זה ירד לקחתי הרבה ארומזין

פרולקטין אניח גבוה...דוסטי עוזר בדרכ..אבל מוזר בדרכ על טרן/ דקה יש תופעות כאלה אתה כולה על 250 טסט..כנראה אתה ממש רגיש...לי היה תקופה שהפגזתי טרן וטפו טפו לא היה לי בעיות בכלל ..בכול אופן תתייעץ עם רופא לא הייתי משחק בעיניין הזה

וואלה חשק מיני האמת ירד קצת לא עמד לי יומיים ברצף רק היום קמתי עם זקפה קטנה והייתי קצת חרמן לא נפיחות בחזה לא מרגיש רק רק רגישות אבל גם זה ירד לקחתי הרבה ארומזין
תנסה להשיג קאברגולין / דוסטינקס..
ושוב בדיקות דם... אפילו באופן פרטי.

• פותח/ת השרשור
תנסה להשיג קאברגולין / דוסטינקס..
ושוב בדיקות דם... אפילו באופן פרטי.

נראה לי אני פשוט יעשה pct וירד לגמרי מהטסט עם יצא לי חלב על 250 אומר שאני ממש רגיש לאסטרוגן וזה לא בשבילי

נראה לי אני פשוט יעשה pct וירד לגמרי מהטסט עם יצא לי חלב על 250 אומר שאני ממש רגיש לאסטרוגן וזה לא בשבילי
אני חושב שזה רעיון טוב.
אתה גם צעיר ולא צריך את כל החרא הזה!

אני כבר 13 שבועות על טסט 250 בלבד ולוקח ארימידקס כדור כול יומיים עכשיו נגמר לי הארימידקס התחלתי לקחת ארומזין ודיבול 20-30 מ״ג היה איזה יומיים שהרגשתי רגשי מדיי חלש בלי יותר מדיי כוח וחושב יותר מדיי משהו לא רגיל לפני יומיים אני עומד מול המראה אחרי מקלחת מתנגב מרגיש שהפטמות רכות כאלה יש בהם יותר רגישות סתם לא יודע למה הבאתי לחיצה חזקה על הפיטמה ויצא לי פאקינג התזה קטנה כזאת כמו שפריץ חלש כזה נכנסתי לשוק כמה דקות שאלתי את המאמן שלי מה הולך בנידון הוא אמר לי לא להלחץ פשוט לקחת יותר ארומזין עכשיו אני פונה אליכם בתור עוד חוות דעת

לא משהו תקין ואין פה מקום לניחושים, פשוט לבצע בדיקת דם עם דגש על פרופיל הורמונלי כמה שיותר מהר

ושאלה אחרונה עם עשיתי זריקה אחרונה יום רביעי אז מתי אני אמור להתחיל?
14 ימים אחרי זריקה אחרונה של טסט אתה צריח להתחיל PCT . שמורכב מכלומיד וטמוקסיפן למשך 40 ימים. את האוביטריל HCG תתחיל כבר עכשיו.
למרות שאתה יוצא לPCT ושיקום פשוט מאוד תבקש בדיקות דם מקיפות (שם לא רואים כלום במה אתה משתמש או לא) ותבקש בדיקה גם של פרולקטין כי אתה מרגיש עייף ואין לך חשק לכלום. ואם הפרולקטין גבוה תבקש מהדילר גם קאבוטרים (דוסטינקס) מגיע באריזה רפואית 8 כדורים. כדור לשבוע זה יסגור לך את הבעיה הזאת ב-PCT. בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית