הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
שלום חברים,
התחלתי להשתמש בטרן אצטט והטרן בצבע מאוד מוזר שבחיים לא ראיתי,
צבע חום כההמאוד דומה לצבע של קולה, זה מסוכן? מה אתם אומרים?
למה זה ככה?

יצא לי להשתמש בטרן קצר/הרוך/ מיקס טרן חלק מהם צבע צהוב חלק חום , חלק יותר חום חלק פחות זה הצבע שיוצא להם , זה גם יכול להשתנות בין נגלה אחת לאחרת. זה לא מדד למסוכנות של השמן.
מסוכנות נמדדת בייצור. עם הזמינו חומר גלם טוב ועשו את זה בחדר נקי מעבדה נקייה וכימאי עם ידע עשה את זה , חברה בעלת שם מוכר בשוק שנבדקת במעבדות חיצוניות - קודים לבדיקת זיוף אין לך מה לדאוג.
אבל אם עשו את זה במרתף מסריח מישהו שלמד קצת ב youtube אתה בבעיה אחרת.

זה כל כך חום כהה שאי אפשר לראות אפילו אם נכנס דם למזרק כי הכל כהה מאוד
צלם תמונה של הויאל, צירפתי תמונה של טרן קצר שנמצא אצלי כבר תקופה,זה הצבע פחות או יותר שאמור להיות לטרן קצר

קבצים מצורפים

• IMG_20241102_230632.jpg
    IMG_20241102_230632.jpg
    KB 656.1 · צפיות: 34
זה לא דומה אפילו, הצבע שאצלי הוא כמעט כמו צבע של קוקה קולה
שוב,שלח תמונה כמו שאני שלחתי זה נשמע מאוד מוזר מה שאתה מתאר כי כמו הויאל שלי זה הצבע שאמור להיות פחות או יותר...אבל כן אציין שבעברי נתקלתי בטרן קצר אדמדם כהה דומה קצת לצבע של קולה, והחומר עבד

• פותח/ת השרשור
הטרן הוא של חברת AR PHARMA והויאל בעצמו בצבע חום כהה מאוד ככה שאי אפשר לראות את החומר בויאל, כשאני שואב למזרק הצבע חום כל כך כהה שזה ממש כמעט בצבע של קוקה קולה

הטרן הוא של חברת AR PHARMA והויאל בעצמו בצבע חום כהה מאוד ככה שאי אפשר לראות את החומר בויאל, כשאני שואב למזרק הצבע חום כל כך כהה שזה ממש כמעט בצבע של קוקה קולה
תתחיל שימוש תראה אם עובד זה העצה הכי טובה שיכול לתת לך...אישית לא שמעתי על טרן בצבע כמו שאתה מתאר ..נשמע מוזר או פשוט תחליף ברנד אם אתה חושש...טרן קצר זה בערך כמו מה שאני שלחתי נע בין חום לזהוב כהה

• פותח/ת השרשור
מישהו מכיר או התנסה עם החברה PharmGeddon(PG)?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש מישהו שנתקל בחברה הזאת?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית